Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Anaokulu, okul öncesi, kreş yorumlarıihtiya listelerinizde neler var?
çok garip o usta öğretici dedikleri kişileri okul kendisi tutmuş demekki yoksa devlet kendi görevlendirdiği öğretmenin ücretini ödüyor ama 35 lirada makul bir ücret genelde bütün anasınıflarında bu ücretler ödeniyor.
anasınıflarının masraflarını evet devlet karşılamıyor. ama kitap falan da gerekli biliyorsunuz devlet ilköğretim öğrencilerinin çocukların kitaplarını kendisi dağıtmadan önce bize de uzun bir kırtasiye listesi verilirdi kitap defter vs. ayrıca hala ilköğretimde dergi fotokopi spor parası olarak temizlik aidatı kayıt parası falan toplanıyor siz bu masraflara fazla diyorsanız birde 1. sınıfa başlayınca görün. bence çok görmeyin. malzemeler hep çocukların eğitimleri için gerekli.
bizimkiler malzemeleri yarılamış bile bundan çok memnunum hergün mutlaka elişi yapıyorlar ama aklıma takılan herkes listedeki markalara uymamış hatta almayan bile varmış ve bizim öğretmen malzemeleri ortak kullandırıyo galiba mesela a4leri birleştirmiş fon kartonlarını birleştirmiş boyalarıda ortak kullandırıyomuş kızım her geldiğinde canerin boyası yok ahmetin kalemi yok diyo bana kalırsa alamayan varsa gönüllü olarak ben alırım ama genede her çocuğun kendi malzemelerini ayırt etmesi ve kullanmasından yanayım
bizimkiler malzemeleri yarılamış bile bundan çok memnunum hergün mutlaka elişi yapıyorlar ama aklıma takılan herkes listedeki markalara uymamış hatta almayan bile varmış ve bizim öğretmen malzemeleri ortak kullandırıyo galiba mesela a4leri birleştirmiş fon kartonlarını birleştirmiş boyalarıda ortak kullandırıyomuş kızım her geldiğinde canerin boyası yok ahmetin kalemi yok diyo bana kalırsa alamayan varsa gönüllü olarak ben alırım ama genede her çocuğun kendi malzemelerini ayırt etmesi ve kullanmasından yanayım
Kalem,silgi,boya,dergi,makas tamam her çocuğa özel olmalı ve herkes kendi malzemesini kullanmalı,ama elişi kağıdı,A4 ler,fon kartonları şahsa özel kullanılmaz yani etkinlik yapılacağı zaman öğretmenin çocuğunuza ait karton ya da elişi kağıdını bulması çook zor.
Marka konusuna gelince elbette öğretmen çocuklarınız için en kullanışlı,en uzun süre dayanan,en sağlıklı,en kalitelisini istiyor bu sizin çocuklarınız için ama alamıyorsa bu konuda ısrarcı olamaz.