Ihanetten sonra olanlar

Suan kapi disari ettim bi sure eve almayi dusunmuyorum ama sonra ne olacak bilmiyorum sonrasi bosluk kafamda

Sanırım boşansan daha iyi. Çünkü bundan sonraki hayatın böyle gidecek. Sürekli içini kemiren şüphe, güvensizlik, huzursuzluk, unutamama.. ve elbette bunun suçlusu sen değilsin.

Bi kere aldatan bidaha aldatir cunku affedilecegini bilir

Suan kapi disari ettim bi sure eve almayi dusunmuyorum ama sonra ne olacak bilmiyorum sonrasi bosluk kafamda
Belki tepki alacağım ama emin olmadan bitirme derim bi süre ayrı yaşama fikri mantıklı baktın özlemiyosun soğumuşsun yol verirsin yok seviyorsan vazgeçmek istemiyorsan sana güveniyorum güvenmek istiyorum deyip affedersin
Bu tamamen senin vereceğin bi karar duygularını mantığını iyi tart öyle karar ver
Bunları şüphe olduğu için söylüyorum yanlız kesin emin olamadın aldattığından diye varsayıyorum

hiç inandırıcı bir eş değil. Bacım cocuğunuz ikinizim kokusuyla , ikinizi de sarılarak uyumuyorsa oğlunu bahane etme. Sen oğlum dersen eğer bu kadar yıpranmanın ustune oğlunla zaten sağlıklı bir iletişimin olamaz. Ayrıl ya valla ayrıl.

Iste is bu yok surda burda hesap actina gelince civiyo icinden cikilmicak bir hal aliyo swarmda asla oyle bsey olmuyo yalan atmis resmen kocan giriyo belliki bide neden yok benm degl fake falan biraksin buisleri iste guwen bittiginde otomatik iliskise bitiyo ne yapsa artk ona asla inanmazsn bende olsam inanamazdm herseyinde bisey ararsin busekilde olmz

Seni hatırladım. Letgo olayı senden sonra yasakladım let go kullanımını

Güvenin bitti ağzıyla kuş tutsa olmaz artık. Ki bana da masum görünmüyo kim ne yapsın da onun fotoğrafıyla swarm açsın.

Tahmin etmiştir senin o işi kurcalayıp oraya mesaj atacağını faketen. Bulmuştur bir çözüm.

valla kendi halindeki, evdeki kullanmadığım öteberiyi satayımda iki kuruş gelirim olsun diyen kadınlardan medet umacak kadar zavallı bir adam işte..
sizde akıllı bir kadına benziyorsunuz hiç sanmıyorum ki unutup olmamış gibi davranabilesiniz.. bundan sonrası size eziyet..

ben ne kadar geriden geliyorum arkadas, letgo ne swarm ne Allasen? millet uzaya gitti ben yaya kaldim anlasilan.
bu sosyal medyanin icine...
ben ne kadar geriden geliyorum arkadas, letgo ne swarm ne Allasen? millet uzaya gitti ben yaya kaldim anlasilan.
bu sosyal medyanin icine...
Hahaha.ayni bende oyleyim.neymiski bu terimler

Evet ne istedigimi bilmiyorum esimle bir sure ayri yasamayi dusunuyorum bosanirsam hayatim nasil olur on gorebilmek icin
Çok mantıklı bir müddet evleri ayırın. Onda da sanırım aldatma huyu var. Sen de fark ediyorsun. Birlikte aile terapisine vs gidebilirsiniz. O da niye böyle davrandığının sebeplerini bulup çözebilirse oh ne ala.

Güven duymayacagin, inanmayacağın, yalanlarla dolu bir hayat çok zor olur. Çok yipranirsin.

Bu internet ddaha kac kısının yuvasınınyıkacak yaa cok uzucu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…