- 27 Ekim 2016
- 303
- 458
- 36
- Konu Sahibi murphymercy
Suan kapi disari ettim bi sure eve almayi dusunmuyorum ama sonra ne olacak bilmiyorum sonrasi bosluk kafamda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Siz neden ayrildinuz ihanetmi yineCanım alışkanlık bitse napıcam diyosun aynı konumdaydım korkuyordum ama ayrıldım ne dert ne tasa kaldı.Ailen arkandaysa ayrıl inan değişmez kendine yazık etme boşan
Yol ver gitsin ...ben ki bunu yaptım, her kez yapar....Evet kendime inanmaliyim
Ben bu hayatta hic yalniz kalmadim
Belki ondan bu kadar korkuyorum
Bi kere aldatan bidaha aldatir cunku affedilecegini bilirBurda konum vardi esimin msjlarini yakaladim bir ay once
Bi sekilde kendini eve aldirdi affetmeye calisuyordum
Bayada degisim vardi esimde iyi yonde
Ama benim aklimdaki bosanma dusuncesi duruyordu
Neyse biz bundan bir yil once swarmda esimin resmiyle farkli isimde birini gordum. Ben degilim dedi bende fake hesap acip o kisiyle majlasirken esimin dukkanini bastim o kiside o an bana yazmaya devam ediyordu baktim esimde swarm kapali. Ozaman inandim dedim bu baska birisi ozaman
Herneyse bugun hesaplarini kontrol ediyordum
Hotmaile swarmdan bildirim gelmis
Esimin faceiyle giris yaptim swarma
Daha once neden aklima gelmedi bilmiyorum
Bi baktim arkadaslik istekleri hep faceteki kisilerden
Bide benim fake hesap acip attigim istek duruyor
Msjlar bildirimler falan temiz
Ben bunu gorunce sok oldum yeniden inanmaya guvenmeye calisrken swarmdaki kisinin esim olma ihtimali beni mahfetti
Esime soyledim hicbi sekilde kabul etmuyor
Diger olayda hataliydim itiraf da ettim
Ama bu swarmda hic sucum yok otomatik giris yapilmis diyor
Simdi size soruyorum swarmi ilk kez acan birisinde faceten gelen istekler olurmu hemde tarihleri belli bir yil belirli araliklarla
Ben inanmadim zaten guvenim sarsildi
Evden gonderdim bi sure yalniz kalmak istiyorum dedim
Belki tepki alacağım ama emin olmadan bitirme derim bi süre ayrı yaşama fikri mantıklı baktın özlemiyosun soğumuşsun yol verirsin yok seviyorsan vazgeçmek istemiyorsan sana güveniyorum güvenmek istiyorum deyip affedersinSuan kapi disari ettim bi sure eve almayi dusunmuyorum ama sonra ne olacak bilmiyorum sonrasi bosluk kafamda
ben ne kadar geriden geliyorum arkadas, letgo ne swarm ne Allasen? millet uzaya gitti ben yaya kaldim anlasilan.
bu sosyal medyanin icine...
Hahaha.ayni bende oyleyim.neymiski bu terimlerben ne kadar geriden geliyorum arkadas, letgo ne swarm ne Allasen? millet uzaya gitti ben yaya kaldim anlasilan.
bu sosyal medyanin icine...
Aynen ihanetSiz neden ayrildinuz ihanetmi yine
Çok mantıklı bir müddet evleri ayırın. Onda da sanırım aldatma huyu var. Sen de fark ediyorsun. Birlikte aile terapisine vs gidebilirsiniz. O da niye böyle davrandığının sebeplerini bulup çözebilirse oh ne ala.Evet ne istedigimi bilmiyorum esimle bir sure ayri yasamayi dusunuyorum bosanirsam hayatim nasil olur on gorebilmek icin
Bu internet ddaha kac kısının yuvasınınyıkacak yaa cok uzucuBurda konum vardi esimin msjlarini yakaladim bir ay once
Bi sekilde kendini eve aldirdi affetmeye calisuyordum
Bayada degisim vardi esimde iyi yonde
Ama benim aklimdaki bosanma dusuncesi duruyordu
Neyse biz bundan bir yil once swarmda esimin resmiyle farkli isimde birini gordum. Ben degilim dedi bende fake hesap acip o kisiyle majlasirken esimin dukkanini bastim o kiside o an bana yazmaya devam ediyordu baktim esimde swarm kapali. Ozaman inandim dedim bu baska birisi ozaman
Herneyse bugun hesaplarini kontrol ediyordum
Hotmaile swarmdan bildirim gelmis
Esimin faceiyle giris yaptim swarma
Daha once neden aklima gelmedi bilmiyorum
Bi baktim arkadaslik istekleri hep faceteki kisilerden
Bide benim fake hesap acip attigim istek duruyor
Msjlar bildirimler falan temiz
Ben bunu gorunce sok oldum yeniden inanmaya guvenmeye calisrken swarmdaki kisinin esim olma ihtimali beni mahfetti
Esime soyledim hicbi sekilde kabul etmuyor
Diger olayda hataliydim itiraf da ettim
Ama bu swarmda hic sucum yok otomatik giris yapilmis diyor
Simdi size soruyorum swarmi ilk kez acan birisinde faceten gelen istekler olurmu hemde tarihleri belli bir yil belirli araliklarla
Ben inanmadim zaten guvenim sarsildi
Evden gonderdim bi sure yalniz kalmak istiyorum dedim