Ihanetten sonra olanlar

murphymercy

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2016
303
458
36
Burda konum vardi esimin msjlarini yakaladim bir ay once
Bi sekilde kendini eve aldirdi affetmeye calisuyordum
Bayada degisim vardi esimde iyi yonde
Ama benim aklimdaki bosanma dusuncesi duruyordu
Neyse biz bundan bir yil once swarmda esimin resmiyle farkli isimde birini gordum. Ben degilim dedi bende fake hesap acip o kisiyle majlasirken esimin dukkanini bastim o kiside o an bana yazmaya devam ediyordu baktim esimde swarm kapali. Ozaman inandim dedim bu baska birisi ozaman
Herneyse bugun hesaplarini kontrol ediyordum
Hotmaile swarmdan bildirim gelmis
Esimin faceiyle giris yaptim swarma
Daha once neden aklima gelmedi bilmiyorum
Bi baktim arkadaslik istekleri hep faceteki kisilerden
Bide benim fake hesap acip attigim istek duruyor
Msjlar bildirimler falan temiz

Ben bunu gorunce sok oldum yeniden inanmaya guvenmeye calisrken swarmdaki kisinin esim olma ihtimali beni mahfetti
Esime soyledim hicbi sekilde kabul etmuyor
Diger olayda hataliydim itiraf da ettim
Ama bu swarmda hic sucum yok otomatik giris yapilmis diyor

Simdi size soruyorum swarmi ilk kez acan birisinde faceten gelen istekler olurmu hemde tarihleri belli bir yil belirli araliklarla

Ben inanmadim zaten guvenim sarsildi
Evden gonderdim bi sure yalniz kalmak istiyorum dedim

Bence onu bunu bırak bu mesele halledilse dahi hep böyle kontrol halinde şüpheli ve tedirgin olacaksın.
Boşanmayı hala düşünüyorsan uygulaman en mantıklısı.

Bosanmayi istiyorum oglum var onu bahane etmek istemiyorum ama neyden korkuyorum bilmiyorum calisiyorim isimde var niye kendime bu eziyeti yapiyorum

Iste bende bunu anlamiyorum ozaman ikna olma nedenim esim yanimdaykende o kisi msj atmaya devam ediyordu
Ama simdi dusunyorumda belki arkadasini ayarladi
Beni kandirmak icin

Evet letgodan yakaladim iste bende oyle dusunuyorum yaptiysan bunuda itiraf et dedim oglunun ustune yeminler ediyor ya karsisinda cocuk var sanki

Bosanmayi istiyorum oglum var onu bahane etmek istemiyorum ama neyden korkuyorum bilmiyorum calisiyorim isimde var niye kendime bu eziyeti yapiyorum

Yeni bir hayat korkusu, bilinmezlik, ihtimaller.. Herşey var yani çok insani duygular bunlar. Ama hayat korkularla yaşamak için çok kısa, gerçekten çok kısa. Kendinize karşı dürüst olup ben ne istiyorum diye sorun.

ben ne kadar geriden geliyorum arkadas, letgo ne swarm ne Allasen? millet uzaya gitti ben yaya kaldim anlasilan.
bu sosyal medyanin icine...

Ya iste neler var biz ayakta uyuyoruz hele ben tam suzme salak misim ben uyurken esim kizlara msjlar atiyormus

Kendinize inanciniz yok önce bunu halledin .
Kadın isterse herşeyi başarabilir.
Sizde biliyorsunuz ki asla o güven geri gelmeyecek ,kafanizda hep acabalar,saplantilar olacak .
Kangren olmuş bi düsünceyi aşin artik olmuyorsa zorlamayın,size sayğısı olmayanı hiç tepenizde gezdirmeyin.Kendinizi bu kadar çaresiz hissetmeyin, başarabilirsiniz tek başına ,kendinize eziyeti bırakın.
Destek alın gerekirse pskoloğlardan ama sağlam bassın ayağınız yere.

Evet kendime inanmaliyim
Ben bu hayatta hic yalniz kalmadim
Belki ondan bu kadar korkuyorum
Neden yanlız kalacaksınız ki bir evladınız var ayrica her insan birgün yanlız kalacak dünya hali sırf bu korkuyla da ömür geçmez ki susup içinize sinmedi bu durum ilerde de yine bu şekil sinmeyecek boşanmayın o zmn devam edin bu korkuyla düzelirse durumunuz ne alâ...

Canım alışkanlık bitse napıcam diyosun aynı konumdaydım korkuyordum ama ayrıldım ne dert ne tasa kaldı.Ailen arkandaysa ayrıl inan değişmez kendine yazık etme boşan

Size diğer konunuzda da demistim Swarm kelimelik gibi hesapları da kontrol edin diye
alışveriş sitesinde çapkıni yapan orda tabii ki yapar

affetmek için hiçbir nedeniniz yok, neden kendinize bunu yapıyorsunuz? kim neden eşinizin maili ve resmiyle swarm açsın? gittiği mekanlardan kız düşürmek istemiş işte... adam rengini de belli etti, üzerinde düşünecek bir şey yok ki, ya ihanetleri sindirip devam edeceksiniz ya ceketini eline verip kapı dışarı edeceksiniz.

X