• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İhanetini affedemem...

desperateandy

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2007
169
0
0
Diğer
23.12.2010

Her gece uyurken hayalinle uyumak her sabah uyanırken senin varlığınla uyanmak.. İşte benim hayatımı özetlersek buydu yani tek kelime "sen"
Bende çok isterdim tek kelime kalabilmeyi senin için..
Sana hakaret yada beddua etmeyeceğim, hesapta sormayacağım sadece sessizce çıkıp gideceğim hayatından..
Senin için anlamı olmayacak bu vedanın biliyorum çünkü olsaydı başka tene gitmezdin, ne olursa olsun sabrederdin..
Şunu yaptım bunu yaptım diye sıralamayacağım asla hepsini kendi isteğimle yaptım sen zorlamadın beni.. Evet çok sevdim seni, gözümde görmedi başka hiçbirşey.. Nasıl çok sevdiysem öyle gömeceğim içime seni..
Ruhumdan ruhunu, tenimden tenini sökmek belki ömrüme bedel olacak ama sileceğim seni benden..
Hoşçakal hayallerim, hoşçakal ben..

Son düzenleme:
ya çok güselll buuu ama benim anlayamadığım bişi var bu sadece bi şiir olark mı yazılmışşş yoksa gerçekten bi ayrılık mı var ya :14:

Direk yaşadığım bir olayın kelimelerle ifadesi.. Alıntı değil, kendim o anki duygularımı yazdım..

herşey affediliyor, her ne çirkinlik varsa unutuluyor... ama ihanet... o işte unutulmuyor... herşey yalan oluyor... ihaneti öğrendiğiniz dönemlerde çalan güzel şarkılar bile kirleniyor... ihaneti yaşadığınız mevsim bile kirleniyor... yaz bile olsa sonbahara dönüyor..

seni o kadar iyi anlıyorum ki canım yazdıklarını okurken kendi yaşadıklarım aklıma geldi :43: belki unutamayacaksın tam anlamıyla ama onda edindiğin tecrübelerle yaşayaksın bundan sonra. hayatına çok daha iyi bir adam girecek ve seni gerçekten sevecek ondaki ''SENİ'' hissettirecek canım... inan bana hiç ummadığın bir anda hayat karşına ne güzellikler çıkarıyor sadece sabırlı olmak gerekiyor benim gibi sabırsız bir insan bile sabretti düşün yani :34:
yazdığın bu mektupla seni o kadar yakın hissettim ki kendime dilerim Allah'tan çabucak iyileşir yaraların ve hep mutlu olursun :71:

Back