• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ihanetin bana değil dualara...

babyjane

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2012
171
0
26
İzmir
bugün 5 yıllık ilişkime son verdim kızlar, 5 yıl ya her istedigini yaptım ilişkiye girdik, her ihtiyacını karşıladım cinsellige ihtiyaç diye bakıyor ya erkekler!!!! neyse ilk 1 yıl çok güzeldi, zaten baya peşimden koştu benimle olabilmek için, 2.senemizde ilişkiye girdik vs herşey yolunda yine tabi ben köpek gibi aşık oldum, o bana aşıkken ben ona oldum bu sefer ve kıskanmaya başladım, ilk defa tattığım bu duyguyu yaşamaya başladım, tabi o benim herşeyime karışıyor onu giyme bununla konuşma, üniversitedeyiz benim arkadaşım yok dogru düzgün çünkü o belirliyor kiminle konuşcagımı, tabi bende boyun egiyorum aşıgım diye...neyse yavaş yavaş ben bunun gözünün dışarda oldugunu anladım, bir kız şort giymeye görsün .... bakıyor göğüs dekoltesi görmesin resmen bir .... deli oluyor, bende çıldırıyorum tabi, hergün kavga hergün degişik nedenlerle savuşturuyor beni, tabii ben yine kabul ediyorum...bende çirkin bir kız degilim boyum 1.73 kilom 55 şuanda fizigim yerinde, baya ilgi görüyorum ama gel gelelim bir erkek arkadaşımın ilgisini çekemedim..neyse baya uzattım konuyu, kaç yıl böyle idare ettim, yaz tatillerinde görüşemeyelim, beyfendi sanki evli akşam 11de yatıyor, normalde sabaha kadar oturan insan memleketine gittimi 10 da 11de ben yatıyorum diyip yatıyor, bende ses etmiyordum ama yeter artık ne msjlar ne konuşmalar yakaladım, eski sevgiliseyle fotolar vs hep affettim kızlar ama artık hep bana yalvarırken peşimde divane olurken bu yıll ben ilgimi kestim çünkü ayrılmak istedigimi belirttim, bu sefer o bana deli divane olmaya başladı ve şiddete de maruz kaldım geçen yıllarda onun yaptıgı hatalar yüzünden, bir kıza bakardı mesela ben baktın derdim hemen sinirlenirdi kavga büyürdü döverdi beni, suratım mosmor 2011 yılına girdim ben dayak yemekten giydigim elbise yüzünden!!! yinede affettim... ama bugün bir kızla yanımda yarım saat boyunca bakıştılar, kız buna bakıyor o ona bakıyor işçi bayramında, o ş... bu sitedeyse görür umarım bilir kendisini, ben umurlarında bile olmadım resmen kurlaştılar ve ben sevgilimi terkettim yarım saat izledim birbirlerine iş atmalarını, beyaz tişörtlü ş.... k....iyi kıvırttın bugün halay çekerken.. tabii ayrıldıktan sonra benimki evimin önüne kadar gelip agladı, yeminler etti bakmadım görmedim diye, her zaman yaptıgı şey bu sefer affetmedim...neyse konuyu çok dagıttım umarım anlarsınız ş....z pislikten kurtuldum anlıycagınız kızlar darısı benim gibi olanların başına inşallah..sadece anlatmak istedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
5 yıl iyi dayanmıssın işin icinde siddette varmıs ama kimi insan birlikte oldum ayrılamam gozuyle bakar sen cok iyi yapıp kurtulmussun bu insandan..sen kızla bakıstıkları yazmıssın kızada kısmızsın ama herseyden once senin erkek arkadasın seni dusunmeliydi elin kızı ne dusuncek insanlar boyle iste tecrube ederek anlıyor insan maalesef ama ayrılarak cok iyi yapmıssın birdaha asla donme degmez boyle bir adama kendi coplugunde yasasın

Son düzenleme:
dayak yedin diye terk etmedin de kızla bakışıp kur yaptı diye mi terk ettin :26:

anlamıyorum ben böyle insanları ya...

kaç kere affettim pisliği hem ona buna bakıp sonra ben ayrıldıgımda hep kendini acındırdı barıştım üzülerek o üzülmesin diye ama yeter artık doldum taştım..hadi okadr şey yaşadık bak ilk zamnlar ne güzeldi elbet düzelir diye hep kendimi kandırdım eski sevgilisiyle görüşmesini bile affettim..ilk değil bu bakışma olayları ama artık gebersin umrumda değil değişti düzeldi sanmıştım ama aynı tas aynı hamam öğrenmiş oldum hiçbir zaman değişmiycek hep aç abaza olarak yaşıycak tek bir kişi yetmiycek ona hep gözü dışarda olcak.

dayak yedin diye terk etmedin de kızla bakışıp kur yaptı diye mi terk ettin :26:

anlamıyorum ben böyle insanları ya...

evet ozman terk etmedim ettiysemde en fazla 1 ay ayrı kaldım çünkü onsuz ölceğimi düşünüyordum 2.yılımızdı daha tam kör kütük aşık olduğum zamanlar gözüm ondan başka birşey görmüyordu hep bidaha yapmıycam dedi özürler diledi yeminler etti inandım geri döndüm çok dayak yedim üstüne son 1 yıldır şiddet uygulamadı tam düzeldi derken havalarında ısınmasıyla abazalığı ortaya çıktı yine...

yarin vurduğu yerden gül biter tatlım :))
aşık olunca böyle olur, sen de aşık olursan anlarsın

yuuh ya.. bu zihniyetle devam edilirse daha çok mor gözlü kadın dolaşır etrafta.

aşığım... çok hemde ama bu bana asla böyle bir şey yapabileceğini göstermez!

saygının olmadığı yerde aşk falan olmaz

evet ozman terk etmedim ettiysemde en fazla 1 ay ayrı kaldım çünkü onsuz ölceğimi düşünüyordum 2.yılımızdı daha tam kör kütük aşık olduğum zamanlar gözüm ondan başka birşey görmüyordu hep bidaha yapmıycam dedi özürler diledi yeminler etti inandım geri döndüm çok dayak yedim üstüne son 1 yıldır şiddet uygulamadı tam düzeldi derken havalarında ısınmasıyla abazalığı ortaya çıktı yine...

o yediğin dayakların zamanında bitirseydin keşke. gerçekten çok yazık ya... nasıl kör o gözler. desen ki ilişkiye girdim ayrılamadım yine bir yerde tamam dicem ama ...

yuuh ya.. bu zihniyetle devam edilirse daha çok mor gözlü kadın dolaşır etrafta.

eminim aşıksanız size vursa affedersiniz eğer dediğiniz kadar aşıksanız tabii...

o yediğin dayakların zamanında bitirseydin keşke. gerçekten çok yazık ya... nasıl kör o gözler. desen ki ilişkiye girdim ayrılamadım yine bir yerde tamam dicem ama ...

bitirdim ama dayanamadım geri döndüm her seferinde eminim aynı şeyleri yaşayanlar vardır aman kızlığımı bozdu onunla olmalıyım diye geri dönmedim sadece sevdiğim için katlandım.

Allah yaşatmasın tatlım, ama bigün başına gelirse, demişlerdi, dersin.

ama tabi dediğin gibi şiddetin olduğu yerde saygı bitmiş oluyor. bu yüzden ilişki bi yerde bitiyor. ama bitirişi şiddet değil, başka bir son damla yapıyor.

Son düzenleme:
bitirdim ama dayanamadım geri döndüm her seferinde eminim aynı şeyleri yaşayanlar vardır aman kızlığımı bozdu onunla olmalıyım diye geri dönmedim sadece sevdiğim için katlandım.

neyse canım hayırlısıyla daha da uzamadan kurtulmuşsun. hiç sıkmamaya çalış canını

yarin vurduğu yerden gül biter tatlım :))
aşık olunca böyle olur, sen de aşık olursan anlarsın

sakamı:53: bizde asıgız yeri gelince cekilmeyecek seyleride cektik ama ben asla amann bagırsın cagırsın veya vursun bana vurdugu yerde gül biter demem en azından basıma boyle bir siddet olayı gelse boyun egsem dahi bu durumun dogru olmadıgını soylerdim ne demek yarin vurdugu yerde gülbiter kimmiş o ya ey Allahım ya

neyse canım hayırlısıyla daha da uzamadan kurtulmuşsun. hiç sıkmamaya çalış canını

evet umrumda değil okadar çok ağladım ki onun için bugün gözyaşım akmadı belki çok zor olcak onunla büyüdüm onunla yaşadım herşeyi ama alışacağım üstümden yük kalkmış gbi hissediyorum kendimi.

sakamı:53: bizde asıgız yeri gelince cekilmeyecek seyleride cektik ama ben asla amann bagırsın cagırsın veya vursun bana vurdugu yerde gül biter demem en azından basıma boyle bir siddet olayı gelse boyun egsem dahi bu durumun dogru olmadıgını soylerdim ne demek yarin vurdugu yerde gülbiter kimmiş o ya ey Allahım ya

böyle zihniyetler yüzünden bu ülkede şiddete ses çıkmıyor işte...:53:

evet umrumda değil okadar çok ağladım ki onun için bugün gözyaşım akmadı belki çok zor olcak onunla büyüdüm onunla yaşadım herşeyi ama alışacağım üstümden yük kalkmış gbi hissediyorum kendimi.

aman aman kalkmış hemde nasıl bir yük kalkmış. hiç düşünme bile canım.

en doğrusunu yapmışsın canım. içiyorum üzgünüm falan yazmızsın diğer topikte. bence içiyosan da keyiften iç. ben söylleyecek laf bile bulamıyorum bu pisliğe... herşeyi geçtim; ŞiDDET uygulamak ne demek yaa... :20: eğer sana gerçekten değer verse saçının teline zarar gelsin istemez. değil ki yüzüm gözüm morardı diyosun. sakın ağlayıp sızlamalarına da kanma. 5 yılda bu hale gelen bi adam bence değişmez. aşk maşk hikaye. biraz acı gelicek belki ama bitakım ihtiyaçlarını karşılamaktan aciz kalıcak, bu güzel kızla çıktığı içn hava basamıycak sağda solda ya onun için yalvarıyodur. daha önce de affetmişin ya nasıl olsa;yine affedersin. aşk acısı geçer. ama kendine olan saygını kaybedersen bidaha zor kazanırsın. Allah seni o adi adamdan korusun. hoş bi kadına el kaldırana adam denir mi; orası muammaa....

Back