- 22 Ocak 2025
- 17
- -9
- 1
- 34
- Konu Sahibi Patika yolda yuruyen kisi
-
Oooo !!sadakatsiz,sizden mal kaçıran adam için bu ne çaba???bebeğim için diyorsunuz külliyen yalan. İş ortaya çıkınca adamın sizi ve bebeği ortada dimdizlak birakacagina kendi hayatını yaşayacağına o kadar eminsiniz ki bir şeyleri bahane edip ,inkar yoluna girmissiniz.Yakinda darbe yersiniz merak etmeyin. ..Bu arada zaten evliliğimizde aldıklarını kendi üstüne veya benim üstüme almadı kız kardeşi ve annesinin üzerine yaptı. Araba ev vs
Bu işleri avukatınız çözer. Hangi parayla ne zaman alındı tek tek mal tespiti yapar ve dilekçeye koyar. Ama siz bu noktaya gelince işler çirkinleşecektir. Boşanmayalım yapma etme al evleri arabayı senin çocuğun üstüne yapalım derse devretsin hayır demeyin. İlk yakalandıklarında sudan çıkmış balık oluyorlar. Neyi ne kadar kıvırırım nasıl kurtarım diye panikliyorlar, o an notere gidelim vs derse gurur yapmayın hemen gidin. Bütün olasılıkları lütfen avukatınızla konuşun. Umarım testler negatif çıkar.Yorumunuz için çok teşekkür ederim ilk evvel hastaneye gidip test yaptıracağım ve ardından avukata gideceğim kararım bu yönde ama dediğiniz gibi bir süre daha belli etmeyeyim ve bakalım avukat ne diyecek. Mal mülk konusuna gelirsek orası da ayrı ve uzunca paylaşacağım bir konu olur ama mesela ev aldığında evi kardeşine yaparken ve kendi üzerine yapmama nedenleri olarak bazı bahaneler üretmişti ve ben de inanıp üstelemedim. Evde bebeğe bakarken notere ne diye gidecektim. Kendi üstüne yapmamasını da vergi borcu çok çıkıyor filan gibi şeyler demişti. Eşimin üstünde şu an iki araba var diye biliyorum. Diğer arabalar ve evler annesi ve kız kardeşinde. Benim diğer şehirde zaten kendime ait evim var. Ailemin maddi durumu fena sayılmaz. Ama onun da bir annesi ve kız kardeşi var benim gibi. Babalar yok. Babam hayatta olsa daha farklı olurdu belki. Neyse dün annesinin evi satıldı ve annesi de bizim aldığımız evde oturduğu için kendi satılan evinin parasını eşime vermiş kullanması için. Eşim araba alırken borçlanmıştı çevreye ve o parayla borçlarını ödüyormuş. Bana da 20bin verdi, annesi lütfedip eşine ver ihtiyaçlarını alsın demiş. Eskiden olsa bebeğim için kenara altın koyardım şimdi avukat harcamalarına kullanacağım sanırım o parayı
Bebeğiniz için ne demek yaa ondan bundan hastalık kapmış adamı çocuğunun yanına bile yaklastirmaman lazim ona da bulasirsa afedersiniz çocuğunuz ölüp gider çok ciddi bi hastalik bu ve bulaşıcı yani. Daha geçen aylarda 10 yaşındaki bı çocuk bu hastalıktan öldü. Tam da işte bebeginiz için bu adamı bosamaniz gerekiyor. Arabalarınız varmış madem bu adam başka bi aracla bi yerlere giderken siz fe öteki araçla takip edin oldu da görürseniz biriyle kayda alın. Gerekiyorsa öteki evin yatak odasına kamera koyun veyahut evin her yerine. Alın size kanıt ilaçları da gösterirsiniz kocanizin e nabız hesabından görünür recetelerim kısmına zaten. Çocuğunuzu düşünüyorsaniz hastalıklı kocanizi ondan uzak tutunMerhaba,
Eşimle yaklaşık 6 yıl evvel evlendik. Evlendikten iki yıl sonra ben işimden ayrılınca başka şehre taşınmayı teklif etti ve kabul ettim. İki şehirde de evimiz var ve bir ay orada iki ay burada vs gidip geliyoruz. 5. yılımızda çocuğumuz oldu ve ben ailemin şehrine geldiğimde bebeğe yardım ettikleri için(uykusuzluk, diş çıkarma vs) diğer şehre hemen gitmek istemedim. Eşim de gidip işlerini halledip döneceğini söyledi. Sonrasında gelip beni ve çocuğumuzu da alıp yaşadığımız diğer şehre geçtik. Evi temizlerken çöp kutularının hepsinin boşaltılmış olduğu dikkatimi çekti ama poşet takılmamış ve bende poşet takarken yatak odasındaki çöpe prezervatifin iç duvarına yapışmış olduğunu gördüm. Eşim benimleyken hiç kullanmadı ve kullanmıyor! Psikolojim o kadar bozuk ki anlatamam. Neyse, bunu bulduktan ve dünya başıma yıkıldıktan sonra arabaya airtag koydum ve takibe başladım. Bazı gittiği yerleri yalan söylediğini fark ettim. Mesela sanayiye deyip sahildeki kafe bölgesine gitmek gibi... Tabi başka arabalarımız da olduğu için yeni takip cihazları da aldım onlara da koyayım diye ama bebekten fırsatım olmadı yerleştirmek için veya gittiği yerleri gözlemlemek için. Günlerce bu şekilde bekledikten sonra bugün başka arabayla gitti ve geç geleceğini söyledi. Alışverişler yapıyor kendine, gezmelere filan gisiyor ben ve çocuğumuz olmadan ve geldiğinde çantasında HPV için kullanılan bir ilaç gördüm AHHC gibi bir şey yazıyordu. HPV cinsel yolla bulaşıyormuş ve kadınlarda rahim kanserine sebep olabiliyormuş. Artık bekleyip suç üstü ile gözlerimle görmek beni sağlığım açısından da korkutuyor ve üzüyor. Bebeğim olmasa yüzüğü fırlatıp çıkardım ama bebeğim elimi bağladı.Artık sağlığımı da tehdit ediyor bu durum. Ne yapmalıyım, nasıl konuşmalıyım veya nasıl davranmam gerekiyor bana akıl verin nolur düşünemez oldum
Nasıl sineye çekeceksin kardeşim,insan insanlıktan çıkar böyle durumda.Uyku,huzur,akıl sağlığı kalmaz ki.Kendini bitirdikten sonra ayrılsan ne olacak?Hayır hayır. Ayrılıp ayrılmamaya karar veremedim ki. Dediğim gibi kafam çok karışık. Sizin yorumlarınız beni aydınlatsın diye ümit ediyorum. Airtag belki tam yerini bildirmiyor ama sanayiye gittiğinde belli oluyor ve gittim deyip de sahile veya başka yere gitmişse gösteriyor, tam yerinin bir önemi yok benim için yalan söylemiş olması yeter zaten. Elbette nokta atışı olsun olmasın ama sanayi ve sahil çok farklı konumlarda…Sizce ne yapayım gururlu bir kadın gibi davranıp yüzüne karşı bildiklerimi söylemeli ve boşanmalı mıyım yoksa bebek biraz daha büyüsün deyip hiç konuşmayıp sineye mi çekeyim veya konuşayım ama yine de devam mı edeyim offf. Başıma böyle bir şey geleceğini düşünmezdim hiç. Severek evlenmiştik…
adam mal kacırıyor sizden . rahat rahat da aldatıyor nasıl olsa bosansa bile bişey alamaz diye rahat rahat yasıyor. siz hala bebeğim zor duruma duser mı dıyosunuz. hpv den bahsetmıssınız siz rahim agzı kanserınden ölürseniz bebegınız ne olacak. zaten bu piskolojiyle o adamla kalırsnaız o cocuga sız de anne olamayacaksınız. bırakın bosanın . zaten hak talep edemeyeceksınız bu gıdısle.piskolojinizi kurtarın. bebeginize odaklanın.Bu arada zaten evliliğimizde aldıklarını kendi üstüne veya benim üstüme almadı kız kardeşi ve annesinin üzerine yaptı. Araba ev vs
Takibi bırakmayın. Delil toplayın. Bebeği de bahane etmeyin. Boşanacaksanız boşanın. Boşanmayacaksanız susun. Hâlâ acaba acaba diyen kadınlara sinir oluyorum. Bugün olmasa yarın boşanacaksınız. Daha neyin acabasi buİşte ne yapacağım bilmiyorum güven bittikten sonra zaten bir manası yok ama bebeğim için devam etmeli miyim o yüzden kafam karışık. Ayrılsam bebek için yine yüz yüze geleceğiz ve bebeğimi sorunlu bir duruma da sürüklemiş olacağım. Prezervatif kullanmadı ki hiç bunu nasıl talep edeceğim o zaman bildiklerimi yüzüne vurmalı mıyım?
Ayyy şu çocukları bahane edip durmayın kocasız oturamıyosunuz diye. Araştırıp kurcalayıp durma o zaman adam almış yolu gitmiş işteBoşanıp boşanmamayı bilmiyorum. Karar vermeedim çünkü bebeğim var. Bebeğim olmasa direkt yüzüne vurur kovardım evden. Ama bebeğim için sabretmeli miyim delil toplayıp bak ben artık istemiyorum ama bebeğimiz için devam edeceğim mi demeliyim ya da gözümü karartıp boşanmalı mıyım yeterli olur mu bu deliller?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?