İhanet?

AsiHatun

Sessiz ve yalnız 💔
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2021
270
277
18
Bir sevgiliniz var ve ayrılıyorsunuz.
Aklınıza onunla flört ederken yaptığınız bir hata geliyor. O hata da şöyle bir hata.
Sevgilinizden önce konuştuğunuz biri var ama ortada ilişki yok.Konuşulmuş ve olmamış bir şey.
Sonra karşınıza sevgiliniz çıkıyor ve flört aşamasındasınız. Flört aşamasında iken önceki konuştuğunuz kişiye pubg oyununda oyun isteği atıyor olmanız flört ettiğiniz kişiye ihanet ettiğinizi gösterir mi? Yani gözünüz dışardaymış gibi bir durum var mı ortada? Bu durumu ayrıldığınız sevgilinize anlatır mıydınız?
Umarım karışık anlatmamışımdır.

(Bu arada ayrılırken sevgilimden hatırlamadığım hatalarım için helallik almıştım ama yine de kafama takılıyor. Bu geçmişte takılı kalmayı nasıl aşacağım bilmiyorum fikirleri olan?)

Okb niz için tedavi alıyor musunuz? Bunu sizi rencide etmek için sormuyorum. Gerçekten ciddiyim.

Çünkü tüm konularınız geçmişte yaşadığınız bir şeylerden pişmanlık duymanızla ilgili…

Pubg mi? Hahaha Tabi ki anlatmayın :) İkisi de geçmişte kalmış...

Geçmiş gitmiş bitmiş şeyleri kurcalamayın. Ne diyeceksiniz adama. Oldu olacak rüyamda srn gördüm diye mesaj atın

Tedavi gördüm hem bilişsel terapi hem de ilaç terapisi ama maalesef faydasını göremedim

Ne alaka ya?
Tabi ki söylemeyin, dalga geçer gibi.

Tedavi gördüm hem bilişsel terapi hem de ilaç terapisi ama maalesef faydasını göremedim
Doktorunuzu değiştirip yeniden tedavi olun.
Gecen gün "arkadaşınız" adına açtığınız konu da sizindi muhtemelen.
Sürekli geçmiştesiniz, çocukluğunuza kadar gidiyorsunuz üstelik.
Yazık ediyorsunuz kendinize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…