• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İhanet?

acaba hafif bir şey sanıyor olabilir mi ?
doktora beraber gitseniz ve doktor anlatsa annenize olmaz mı ?
Doktor annenle gel demişti annem gelmemişti ailevi sorunları anlatmıştım psikiyatrime.Annemle de görüşecekti ama işte dediğim gibi gelmedi.

Bir sevgiliniz var ve ayrılıyorsunuz.
Aklınıza onunla flört ederken yaptığınız bir hata geliyor. O hata da şöyle bir hata.
Sevgilinizden önce konuştuğunuz biri var ama ortada ilişki yok.Konuşulmuş ve olmamış bir şey.
Sonra karşınıza sevgiliniz çıkıyor ve flört aşamasındasınız. Flört aşamasında iken önceki konuştuğunuz kişiye pubg oyununda oyun isteği atıyor olmanız flört ettiğiniz kişiye ihanet ettiğinizi gösterir mi? Yani gözünüz dışardaymış gibi bir durum var mı ortada? Bu durumu ayrıldığınız sevgilinize anlatır mıydınız?
Umarım karışık anlatmamışımdır.

(Bu arada ayrılırken sevgilimden hatırlamadığım hatalarım için helallik almıştım ama yine de kafama takılıyor. Bu geçmişte takılı kalmayı nasıl aşacağım bilmiyorum fikirleri olan?)
Takintilisiniz gibi geldi bana . Bence üstünde durmaya değmez

Annem ilaç kullandığımı ve bazı olayları biliyordu ama maalesef çok destek göremedim
Artik ayrilmissiniz bitmis gitmis. Dusunmemeye çalışın. Madem biliyorsunu farkındasiniz gecmise takili kaldiginizi. Bu bile büyük adim bence. Biraz kendinizi zorlayin gecmisten kurtulun bence basarabilirsiniz🙏

Bir sevgiliniz var ve ayrılıyorsunuz.
Aklınıza onunla flört ederken yaptığınız bir hata geliyor. O hata da şöyle bir hata.
Sevgilinizden önce konuştuğunuz biri var ama ortada ilişki yok.Konuşulmuş ve olmamış bir şey.
Sonra karşınıza sevgiliniz çıkıyor ve flört aşamasındasınız. Flört aşamasında iken önceki konuştuğunuz kişiye pubg oyununda oyun isteği atıyor olmanız flört ettiğiniz kişiye ihanet ettiğinizi gösterir mi? Yani gözünüz dışardaymış gibi bir durum var mı ortada? Bu durumu ayrıldığınız sevgilinize anlatır mıydınız?
Umarım karışık anlatmamışımdır.

(Bu arada ayrılırken sevgilimden hatırlamadığım hatalarım için helallik almıştım ama yine de kafama takılıyor. Bu geçmişte takılı kalmayı nasıl aşacağım bilmiyorum fikirleri olan?)
Oyun isteğini hangi duygularla attığınız önemli..sıradan bir insana oyun isteği atar gibi mi yoksa onu umursadiginiz ona ilgi duyduğunuz icinmiydi

Maalesef OKB illeti 😔 Pandeminin başlarında tedavi gördüm ama hep sevgilime karşı ihanet etmişim gibi hissediyorum bu olay da kafama takıldı kendisiyle ayrıyız ama ihanet etmişim gibi hissediyorum
Arkadaşım Okb için ilaç tedavisi aldı, ilaç öyle pat diye sirayet etmiyor kız 4 senedir ilaç kullanıyor. Sizin bu kadar uzun bile sürmemiştir. Neden pes ettiniz?

Maalesef OKB illeti 😔 Pandeminin başlarında tedavi gördüm ama hep sevgilime karşı ihanet etmişim gibi hissediyorum bu olay da kafama takıldı kendisiyle ayrıyız ama ihanet etmişim gibi hissediyorum
Eski konularını biliyorum. Hayır sen ihanet etmedin, kesinlikle ihanet etmedin. Ortada ihanet varsa o sana ihanet etti, ayrıldığınız bir dönemde başka bir kızla görüşüp, seni de kıza takıntılı diye kötüledi. Sen hiçbir şey yapmadın

Hayır aldatma değil. Ama bunu söylememiz bir işe yaramaz. Okb hastası olarak kendinizi başkalarına onaylatma ihtiyacı duyuyorsunuz. İstediğiniz cevabı verdiğimizde bir süre rahatlayacaksınız ama sonra başka şeyler aklınıza gelecek. Bende de var oradan biliyorum. Bunun tek çözümü tedavi. Ne kadar süre ilaç kullandınız? İlacı doktor kontrolünde mi bıraktınız?

Flört sevgili demek değildir flörtüm varken aynı anda başka kişilerle de sohbet muhabbet edebilirim flört yav yani sevgili değil ki haha

Back
X