• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İhanet.. Ve sonu gelmeyen ruyalar

Asumnur

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2016
2.657
1.136
133
Mrb arkadaslar. Soyleki bu konuyu acmamin sebebi neredeyse günlük gördüğüm rüyalar. Benm lise yillarindan cokk yakin arkadasim vardi. Adi ayse Benm kiz kardesimde yoktu benm icin kardesten farksizdi. O beni bende onu cok severdim. Yedigimiz ictigimiz ayri gitmezdi. Ikimizde ailelerimizin ikinci kizlariydik. Sonra ayri universtelere gittik. Oradada kopmadik. Hatta o benm ben onun bulundugu sehre gttik .vs vs. Simdi asil mevzuya doneym. Ben liseye kadar hic kimseyle sevgli falan olmamistm. Sonra benden 5 yas buyuk birine asik oldum. Ama oyle boyle degil. Nasil seviyorum. Konusuyoruz ama bi sevgili gibi bi degil. Ben desen acemi. Deli gibi seviyorum.ama hc bir sey diyemiyorum. Oda oncesinde sevms aldatlms vs kimseye guvenmeyen bir tip. Ve bende kendimi ifade edemedgm icin bana hic bir zaman inanmadi bende cok gururluyum ya inandirmaya calismadim. Neyse bu cocuk 1 sene gider ben bunu unutamam sonra birden cikar gelir cok seviyorm yaa bir sey diyemez konusurdum. Boyle 4 senem gecti. Ve hic unutamadm.o 4 sene zarfında. Ayse bu isin nneresinde dert ortagm ya benm herseyme sahit oldu hatta dovunur dururdu. Sevgilisi olurdu ama benm gibi asik.olamadigi icin.. Gel zaman git zaman uni 1 deym.ve artk bu durumdan yani kafasinin estiği zaman beni hatrlamasindan cok bikms olmaliym ki resti cektm beni ne ara nede sor. Ve sonrasinda tabi ben cok kotu oldum. Aglamalarda falann filann. Ve 1 hafta sonrasnda simdiki esim bana teklifte bulundu bosluktaydm kabul ettm cokkk bocaladm. Ve bana yasattiklari guzelllikler sayesinde onu cok sevdim
Burya kadar sorun yok. Ama benm bu ayse olacak arkadasm onceki adamla msjlasyor benim kafami karistryordu. Yok seni seviymsta ama emin olamamis falan. Ben dedm benm hayatmda biri var. Sende artk onunla msjlasma. O.kadar akilli bi kizdiki bunu yapacagi aklima gelmezdi. Uni bitti evlere geldk. Beni aramiyor sormuyor. Bulusalm yok benmle hep kavga etmeye calisiyor. Zeki ya kavga edip bitirecek.dostlugu isine bakacak. Cunku o cocukla isi pisirmis. Ve bana bunu ben nisanlanmadan 1 hafta once birde face den msj atarak yapti. Asiksan seviyorsan da cesaretli olacaksn arkadas. 8 yillik dostlugn hic mi onemi yoktu. Once kendince benimle tartisip arkadasligi bitirmeye calismalar olmayinca faceden uzun bir msj. Velhasil bn asla ben o cocugu seviyordm ne olacaga takilmadm. Ya sen bir dost olarak benm herseyime sahittin ve sen bnm guzel gunumn oncesi boylede adii bir seklde bu isi nasil yaparsin.. Ben butun bunlari bi sekilde atlattm. Simdi aklima bile gelmiyor. En buyuk sorunum.su ki 2 gunde bir aysenin ruyama giriyor olmasi. Ve hep mahcup bende boyle neredeyse kiyamayp affedecegm. Hep bu tarz ruyalar goruyorum ve mutsuz uyaniyorum.bilinc altima mi.itmisim. neyin nesi bu. Psikologa mi gtmeliyim... Cevap verirsenz cok sevinirm.

asla asla affetme canım buna çok benzer bi durum başıma gelmişti... en yakın arkadaş kıskançlığı bu senin durumun özeti senin sahip olduklarına ve sahip olmak istediklerine karşı özel bi istek, hayatından çıkmak istemesi artık bu kıskançlıkları kaldıramıyor olmasıydı bence. hayatında suan olmadığı için yat kalk dua et

Hala birlikteler mi? Ayrildilarsa eger 6.hissiniz de kuvvetliyse muhtemelen ayse denen o kız cok pişmandır veya dediginiz gibi bilincaltina yerlesmistir cok etkilendiyseniz ki etkilenmeyecek gibi degil allahin cezasi ayse:KK67:

Hala birlikteler mi? Ayrildilarsa eger 6.hissiniz de kuvvetliyse muhtemelen ayse denen o kız cok pişmandır veya dediginiz gibi bilincaltina yerlesmistir cok etkilendiyseniz ki etkilenmeyecek gibi degil allahin cezasi ayse:KK67:
Evliler canm . bende evliyim. Bilmiyorm ne haldeler ruyalarmdan defolsn yeter

arkadaş değilmiş o boşver demeyi bilmen lazım Allaha havale et başka işlerle meşgul ol gereksiz düşüncelerle beynini yorma düşündükçe kurcaladıkça eşine haksızlık oluyo bence

Aklında ayşe mi var eski sevglin mi ?
Eski sevgiliyi hic takmadm.nasl.yapar diye. Ayse neden bunu yapti diye bir zaman cok dusundm.su am hic biri.yok

asla asla affetme canım buna çok benzer bi durum başıma gelmişti... en yakın arkadaş kıskançlığı bu senin durumun özeti senin sahip olduklarına ve sahip olmak istediklerine karşı özel bi istek, hayatından çıkmak istemesi artık bu kıskançlıkları kaldıramıyor olmasıydı bence. hayatında suan olmadığı için yat kalk dua et
Orasi amenna dua etmezmiym canm.. O zaman sevgliye yapan simdi esime yapardi. Affetmedm zaten

arkadaş değilmiş o boşver demeyi bilmen lazım Allaha havale et başka işlerle meşgul ol gereksiz düşüncelerle beynini yorma düşündükçe kurcaladıkça eşine haksızlık oluyo bence
Inan canm hic dusunmuyorum. Ve dua ediyorm allahmbesimi karsima cikardi diye. benm merak ettgm bu manyak.neden ruyama giriyor

Yok artık ya.. Ben dostluğa falan inanmıyorum... Benim hayatımda yok en azından böyle bir şey, olamıyor.
Genelde o sizi düşünüyor diye görürsünüz dendiğini duyarım ama ne kadar doğru bilmiyorum açıkçası.

Yok artık ya.. Ben dostluğa falan inanmıyorum... Benim hayatımda yok en azından böyle bir şey, olamıyor.
Genelde o sizi düşünüyor diye görürsünüz dendiğini duyarım ama ne kadar doğru bilmiyorum açıkçası.
Benmde artik dostluk kavramim cok farklilasti inan asla boyle bir seyin basima geleceğini dusunmezdim. Hele onun yapacagni asla. O kadar akli basindaydi ki. Simdi arkadaslarm var. Ama dost kavramı yok malesef

Back
X