cok saol canm bir de hangi marka kullanmalıyım ayrıca üzerine balyaj attırcam sonrasında uyar dimi o rengek
koyu olur 7.3 findik kabugu mesela cok.guzel.bi renk
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cok saol canm bir de hangi marka kullanmalıyım ayrıca üzerine balyaj attırcam sonrasında uyar dimi o rengek
koyu olur 7.3 findik kabugu mesela cok.guzel.bi renk
uyar tabi cnm cok guzel bi renkcok saol canm bir de hangi marka kullanmalıyım ayrıca üzerine balyaj attırcam sonrasında uyar dimi o renge
maviden findik kadar katacagim bakalim korkarak katacagim insallah mavi olmazİnsan sarıya alışınca koyu renge dönmek istemiyor tabiiresimleri merakla bekliyorum senden
Ben kullandım daha önce.fazla kaçırmazsan mavi yapmazmaviden findik kadar katacagim bakalim korkarak katacagim insallah mavi olmaz
1 cay kasigi normal miBen kullandım daha önce.fazla kaçırmazsan mavi yapmaz
Nohut tanesi kadar falan işte1 cay kasigi normal mi
inan saclarim suan turuncu keske recep ivedigin sarisi gibi olsaydi:)yok artık,sadece oriel bile böyle yspmsz
![]()
Bende geçtim o yollardan merak etmeinan saclarim suan turuncu keske recep ivedigin sarisigibi olsaydi:)
suan sarisin misin :)Bende geçtim o yollardan merak etme![]()
ay saclarini cok merak ettim simdiNihayet evether boyayı kullandım nerdeyse ,sadece dip boyası gelince sorun oluyo benim. Sadece dip boya yapsam,turunculuk oluyo. O yüzdem tam boyuyorum
Çeker atarım yarın ,seninkiler ne alemde ?ay saclarini cok merak ettim simdi![]()
kiz ben findik kabuguna boyadimÇeker atarım yarın ,seninkiler ne alemde ?