Saç Rengi ve Saç Boyama İğrenç turunculuk

Lady Strawberry Lady Strawberry ben o zaman koyu kahve/kestane gibi bir renge boyatıyım. 1 ay sonra falan tekrar boyatırım aynı renge oturmaya baslar sanırım dümi
Kestane tonuna bulaşma kahve tonlarında olur o da çok açık kahve tonu olmasın kızıllar 2 güne parlar. 1 ay bile beklemene gerek yok eğer saçta yıpranma olmazsa 20 güne tekrar boya . O zaman renk tamamen oturur. İlk boyadan sonra sıkı bir bakıma tut saçlarını toparlansn tamamen

haydo haydo orası öyle canım ama doğallığımı bpzduğuma zaten üzülüyordum keşke bozduğuma değseydi ona çok üzülüyorum bide şuan sokağa cıkamıyorum bu saçla :))

igora 22 al cnm istedigin boyanin icine findik kadar kat turuncu renginin karsiti mavidir az kadar mavi katarsan turunculuk kaybolur

Bu arada dibime dokunmadı açma içlemi falan yok dibim kendi rengim dibimden 2 parmak asagısından baslıyo bu kötü renkler :(

Bu arada dibime dokunmadı açma içlemi falan yok dibim kendi rengim dibimden 2 parmak asagısından baslıyo bu kötü renkler :KK43:
artik sac boyama islemi icin kuafore gitmiyorum sac acicilar var acip istedigm renge boyuyorum turunculuk icin mavi boya katiyorum kuafore para bayilmaktan biktm:)

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    58,2 KB · Görüntüleme: 58
Canım ben bu sacı nasıl kurtarabilirim
sac acici al koleston yada palet sadece dipleri ac .sonra istedigin bi numara boya al icine cok az findik kabugu kadar igora 22 mavi boya al kurtulirsun cunku turuncunun karsiti mavidir mavi renk koy ki turunculuk kapansin

Kızlar selam ben yaklaşık 1 yıldır saçlarımı boyatmiyorum bebeğim den dolayi şimdi boyamak istiyorum ama vaktim yok evde kendim boyamak istiyorum saçlarım koyu kahve ve beyazlar var Uçlar da çok az boya kaldı saçlarımı kumral yapmak istiyorum nasıl bi sonuç alırım 6 koyu mu olur.?

k
Kızlar selam ben yaklaşık 1 yıldır saçlarımı boyatmiyorum bebeğim den dolayi şimdi boyamak istiyorum ama vaktim yok evde kendim boyamak istiyorum saçlarım koyu kahve ve beyazlar var Uçlar da çok az boya kaldı saçlarımı kumral yapmak istiyorum nasıl bi sonuç alırım 6 koyu mu olur.?
koyu olur 7.3 findik kabugu mesela cok.guzel.bi renk

Back