Saç Rengi ve Saç Boyama İğrenç turunculuk

sweetnose

Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2016
237
48
18
31
merhaba herkese. Kızlar ben dün büyük bir hata yaparak saç rengimi değiştirmek istedim. 24 yaşındayım saçımı hiç boyatmamıştım bugüne kadar doğal saçımdı. Açık kestane,biraz koyu kumral arası bi renkti saçım. Sadece açık kumral ve en uçlarındada sarı ışıltı istemiştim. Saçım rezalet ötesi oldu. Nerdeyse dibimden baslayan turunculuklar, uçları iğrenç bir sarı. Aralarda kendi renklerim, aralarda bakırlar turuncular sarılar. Saçım şuan 4 renk falan ve rezalet. Tupturuncu parlıyo resmen kına sürülmüş gibi. Bebek gibi saçlarım perişan oldu. Napabilirim bana akıl verin lütfen hiç anlamam ben boya işlerinden. Gidip tek renk koyu kestane mi boyatmalıyım? Bu turunculuktan nasıl kurtulurum :(

Sokağa çıkamıyorum asla çıkmamda bu saçla eve tıkıldım kaldım psikolojim bozuldu

Peki hemen boyasam saçım zarar görürmü? Dün akşam yapıldı balyajlar falan. Açma işlemi oldu saçımda. Biraz beklemeli miyim hemen boyasam olur mu

Ben evde kendim oriel kullanıp,arkasından hemen normal boyamı yapıyorum,hiç bir yıpranma da olmuyor.saçında yıpranma yoksa bi sorun olmaz yani.

Peki hemen boyasam saçım zarar görürmü? Dün akşam yapıldı balyajlar falan. Açma işlemi oldu saçımda. Biraz beklemeli miyim hemen boyasam olur mu
Koyu renk kullanacaksan 2 gün beklemeni tavsiye ederim açık renk sürmeyi düşünüyorsan da en az 1 hafta. Saçı görmüş olsaydım daha güzel bilgi verebilirdm

Böyle iğrenç rezalet bir halde canım. Resimde göründüğünden dahada turuncu ve kafam 5 renk şuan :( Lady Strawberry Lady Strawberry

Eklentiler

• IMG_3271.JPG
    IMG_3271.JPG
    41,3 KB · Görüntüleme: 182
  • IMG_3283.JPG
    IMG_3283.JPG
    29,8 KB · Görüntüleme: 158
  • IMG_3290.JPG
    IMG_3290.JPG
    32,9 KB · Görüntüleme: 165
  • IMG_3300.JPG
    IMG_3300.JPG
    38,4 KB · Görüntüleme: 163
Ne düşünüyorsn peki ? Bu saça kahve tonları vurursan kapanır ama 30dk değil 45 dk bekletmen lazım . Kumralin en koyusu da kapatır diye düşünüyorum gördüğüm kadarıyla. Tüp boya al özellikle. Ve 3 tüp gidiyorsa normalde 4 tüp al bol bol yedir

Bu kendi doğal saçımdı hiç hayatımda boya değdirmemiştim ilk boyamda bu rezalet işte

Eklentiler

• IMG_1353.JPG
    IMG_1353.JPG
    36,9 KB · Görüntüleme: 151
rengi ben de sevmedim. düz renk geçtir üstüne bir koyu tonda ama maşallah saçların çok güzel.

Benim istediğim saç açık kumrala sarı ombreydi ama alakasız bişey oldu. Dahada tövbe. Kendi saç rengime yakın bir renge boyıycam mecbur

Bu kendi doğal saçımdı hiç hayatımda boya değdirmemiştim ilk boyamda bu rezalet işte
Kendi rengin çok güzelmiş benimde doğal rengim böyle. Gozlerimiz de aynı hmmm :KK16: şimdi hiç üzülme . Kahvenin güzel bir tonunu al ve boya ama en çok beğendiğin bir kahve tonu olsun sonra rahata kavuşursn

haydo haydo çok teşekkür ederim canım. Ah doğal hali öyle güzeldi ki çok mutsuzum çok kötü oldu

benım saclarım kırmızı, mavi, siyah, sarı, turuncu, mavi-siyah, oldular. hepsini ben yaptım . iyi ki de yapmışım. Şimdi bi cm boya yok saçımda.. boşversene ne üzülüyorsun. Boyadır gider.. boya süper olup sacların az, cılız, kırık, olsaydı? ;)

Back