Igrenc sevgilim ve gercekler ... guncel

laloz3300

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2017
128
51
98
Arkadaslar bi post acmistim bilen bilir tehtid eden bir sevgilim vardi bu konuyu cok yakin ablam gibi gordugum bi aile dostumuza anlatmaya ve onunla birlikte desteginide alarak anneme acmaya karar verdim oda persembe gunu bulusalim dedi bende bekliyorum fakat bu sure zaafinda o gerizekali ruh hastasi pisligi cekmek zorundayim ve artik dayanamiyorum aklimi kaybedecegim igrenc igrenc konusuyor midem bulaniyor sovup sayiyor allahim dayanamiyorum yardim edin lutfen ben biktim .. persembeye kadar nasil dayanacagim bilmiyorum igrencccccccben simdi bu yaratikla ne yapacagim iki gun igrencc

Son düzenleme:
Diğer konudan niye devam etmiyorsun arkasi yarın gibi

Bunca zaman çekmişsin iki gün daha çekersen birsey olmaz

tamam derdiniz var ama sürekli konu açmanıza gerek yok. sadece adama saydırıyorsunuz. perşembeye kadar telefonu kapayın diyim ne diyim

Engellersem benden once anlatir herseyi aileme once benim anlatmam lazim ondan gelecek herseye hazir olmaalari lazim mecburum cekmeye ... napicam ben bu yaratikla ya igrenc mahlukat
Canım ne zamn istersen konuşabilrz emin ol seni çok iyi anlıyorum birebir yasadm... sıkma canını hersey olacagna varıyo

Araya kimseyi koyma bu senin meselen direk sen konuş

Annen niye sen suçlu musun araya yardımcı birini koyuyorsun der

Ayrıca ben çocuğumun özel meselesini başkasının önünde bilmek konuşmak istemem

Annene saygı duy bu konuda

Cesaretli ol anlat annene perşembe çok geç olabilir

Aynı evde mi yaşıyorsunuz da çekmek zorundayım demişsiniz? Kapatın telefonları olsun bitsin.

Enteresansınız gerçekten bu sıfatları saydığınız adamla bilmem kaç zaman ilişki yürütmüşsünüz.

İki gün dayanamayacak ölüp bitecek durum yok.

Aynı evde yaşamıyor,aynı yatağa girmiyorsunuz.

Annenize de kendiniz söylemeniz çok daha doğru araya birilerini koymayın...

Bazen oyle bir hal aliyorki iki gun degil iki saat dayanilniyor ...

Önceki konunda söylemiştim annem kuzenim sayesinde öğrendi diye benim haberim bile yoktu başkasından öğrendiği için kızmadı bana ama ben olsaydım birebir anlatamazdım sanırım herşeyi söyleyemezdim gibi. Bence de abla dediğin kişiyle birlikte anlatabilirsin annene en azından o sana destek verir daha rahat konuşabilirsin diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…