Yok daha iste degilKapandı mi diğer konunuz?
Vol1 vol2...
Engellersem benden once anlatir herseyi aileme once benim anlatmam lazim ondan gelecek herseye hazir olmaalari lazim mecburum cekmeye ... napicam ben bu yaratikla ya igrenc mahlukatKapandı mi diğer konunuz?
Vol1 vol2...
Ya burda yeniyim bilmiyorum nasil ordan devam edilecek ..tamam derdiniz var ama sürekli konu açmanıza gerek yok. sadece adama saydırıyorsunuz. perşembeye kadar telefonu kapayın diyim ne diyim
Iste artik sondayim size demesi kolay siz maruz kalin nasil olur acaba empati yapin biraz ..Diğer konudan niye devam etmiyorsun arkasi yarın gibi
Bunca zaman çekmişsin iki gün daha çekersen birsey olmaz
Canım ne zamn istersen konuşabilrz emin ol seni çok iyi anlıyorum birebir yasadm... sıkma canını hersey olacagna varıyoEngellersem benden once anlatir herseyi aileme once benim anlatmam lazim ondan gelecek herseye hazir olmaalari lazim mecburum cekmeye ... napicam ben bu yaratikla ya igrenc mahlukat
Ya bana ulasabilirmisin ???? Nasil ulasabilirim sana yaCanım ne zamn istersen konuşabilrz emin ol seni çok iyi anlıyorum birebir yasadm... sıkma canını hersey olacagna varıyo
part 1 part 2 episode 1 (ep1)episode 2(ep2) kıl olsamda alıştıkta vol 1 vol 2 ne lanKapandı mi diğer konunuz?
Vol1 vol2...
Direk aileme yazar diyorum yorumlaei okudanizda oyle yazsaniz ? Ayni soruya defalarca cevap vermek yoruyor .....Aynı evde mi yaşıyorsunuz da çekmek zorundayım demişsiniz? Kapatın telefonları olsun bitsin.
Bazen oyle bir hal aliyorki iki gun degil iki saat dayanilniyor ...Enteresansınız gerçekten bu sıfatları saydığınız adamla bilmem kaç zaman ilişki yürütmüşsünüz.
İki gün dayanamayacak ölüp bitecek durum yok.
Aynı evde yaşamıyor,aynı yatağa girmiyorsunuz.
Annenize de kendiniz söylemeniz çok daha doğru araya birilerini koymayın...
Oda sogru ama offffAyrıca ben çocuğumun özel meselesini başkasının önünde bilmek konuşmak istemem
Annene saygı duy bu konuda
Cesaretli ol anlat annene perşembe çok geç olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?