- 2 Şubat 2015
- 14.625
- 62.312
- 598
Hasta oldum uyuyorum diyin muhatap olmayın o zaman. Sanki adam sizi kamera ile izliyor.Bazen oyle bir hal aliyorki iki gun degil iki saat dayanilniyor ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hasta oldum uyuyorum diyin muhatap olmayın o zaman. Sanki adam sizi kamera ile izliyor.Bazen oyle bir hal aliyorki iki gun degil iki saat dayanilniyor ...
Eheheh aynı teranenin laciverti iste. :)))part 1 part 2 episode 1 (ep1)episode 2(ep2) kıl olsamda alıştıkta vol 1 vol 2 ne lan
Önceki konunda söylemiştim annem kuzenim sayesinde öğrendi diye benim haberim bile yoktu başkasından öğrendiği için kızmadı bana ama ben olsaydım birebir anlatamazdım sanırım herşeyi söyleyemezdim gibi. Bence de abla dediğin kişiyle birlikte anlatabilirsin annene en azından o sana destek verir daha rahat konuşabilirsin diye düşünüyorum
Oyle yaptim bugun zaten su anda uyuyorum saniyorHasta oldum uyuyorum diyin muhatap olmayın o zaman. Sanki adam sizi kamera ile izliyor.