• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Igrenc sevgilim ve gercekler ... guncel

Iste bende oyle yapmak istiyorum aslinda
Önceki konunda söylemiştim annem kuzenim sayesinde öğrendi diye benim haberim bile yoktu başkasından öğrendiği için kızmadı bana ama ben olsaydım birebir anlatamazdım sanırım herşeyi söyleyemezdim gibi. Bence de abla dediğin kişiyle birlikte anlatabilirsin annene en azından o sana destek verir daha rahat konuşabilirsin diye düşünüyorum

sizi rahatsız eden şahsa cuma gününe şehrinizde adliyenin yakınında bir yere buluşmaya davet edin. o güne kadar ilişkinizi düşüneceğinizi kendisininde düşünmesini istediğinizi söyleyin. cumaya kadar arama beni seni özleyecekmiyim görmek istiyorum deyin. perşembe günü annenizle konuşun. cuma sabahı savcılığa mesajlarla suç duyurusunda bulunun. sonra oradaki bir polis memuruna rica et suç duyurusunda bulunduğunu gösteren belgeyi arkadaşının eline veriversin. sonra dünyanın kaç köşesi var düz mü yuvarlak mı ebesi kaç yaşlarında bir hanım efendi. tersten bakınca nasıl görünüyor hepsi bir anda şimşek eşliğinde gözünde canlanır.

bu arada önerim daha önceden denenmiş ve başarıya ulaşmış bir olayın sonucudur. şuan o olayları yaşayana arkadaş evli mutlu çocuklu. çocukta hala aynı ebe ile muhattap.. sicilinde kapı gibi taciz hakaret suçu duruyor.

Back