İğrenç bir olay

Legendwomen

LİFE GOES ON EVERYTHİNG İS OKEY
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2021
1.391
1.371
63
25
Bugün başıma gelen iğrenç bir olayı anlatmak istiyorum. İçimi dökmek istiyorum. Bugün arkadaşlarımla buluşacaktım. Yolda giderken ki yol çok tenha değildi dedemden yaşlı bir insanın geldiğini gördüm. Ama çok dikkat etmedim. Yanımdan geçerken bacağımı sıktı. Tabi ben o ara şoka uğrarım ne yapacağımı bilemedim. Tabi kendime gelinceye kadar adam çoktan gitmişti. O kadar kızgınım ki işin korkunç tarafı daha birkaç hafta öncesinden burada böyle bir konuyu okumuştum bugün başıma geldi. Ne diyeceğimi bilmiyorum.

Geçen kafede oturan 70 yaşlarında bi adam çıplak kadın resimlerine bakıyordu ben dışardan geçiyordum adam sırtı cama gelecek şekildeydi dışardan geçen herkes görüyordu kimseden çekincesi yok adamın yaşlılara olan saygımızı da yitirdik bunlar sayesinde

Şimdi gelde bu adamlara bi tane patlatma polis çağırsan ifade alınıp bırakılacak temas olması falanda önemsenmiyor

Bugün başıma gelen iğrenç bir olayı anlatmak istiyorum. İçimi dökmek istiyorum. Bugün arkadaşlarımla buluşacaktım. Yolda giderken ki yol çok tenha değildi dedemden yaşlı bir insanın geldiğini gördüm. Ama çok dikkat etmedim. Yanımdan geçerken bacağımı sıktı. Tabi ben o ara şoka uğrarım ne yapacağımı bilemedim. Tabi kendime gelinceye kadar adam çoktan gitmişti. O kadar kızgınım ki işin korkunç tarafı daha birkaç hafta öncesinden burada böyle bir konuyu okumuştum bugün başıma geldi. Ne diyeceğimi bilmiyorum.
Keşke sen de çabuk farkedip amcaya bir tekme atıp kaçabilseydin. Yaşlı diye saygı göstermeye falan da gelmeyecek. Hayvan her yaşta hayvan

Keşke sen de çabuk farkedip amcaya bir tekme atıp kaçabilseydin. Yaşlı diye saygı göstermeye falan da gelmeyecek. Hayvan her yaşta hayvan
Valla geçenlerde benzer bir konu vardı. Çoğu kişi vurmayı doğru bulmadı. Ölür kalır, bir de adamdan sayıp ceza verirler diye.
Valla ben de şaşırdım artık. Ne kendimizi koruyabiliyoruz ne de bizi taciz edeni durduracak bir hamle yapabiliyoruz.
Öyle duruyoruz yani, kusursuz bir atalet durumu. o_O

Geçen olan konuda linç etmeye kalktılar bu yaşlı sapık yaratıklara tepki gösterildi diye. Hasta olabilirmiş de bilmem ne. Hasta olan sapığı evde tutsunlar o zaman, zaten kadın olarak ülkede sapıklar yüzünden yürüyemez haldeyiz neredeyse, bir de başımıza sapık dedeler peydah oldu.
Tacize uğramış konu sahibi. Bildiğin travma bu.

Valla geçenlerde benzer bir konu vardı. Çoğu kişi vurmayı doğru bulmadı. Ölür kalır, bir de adamdan sayıp ceza verirler diye.
Valla ben de şaşırdım artık. Ne kendimizi koruyabiliyoruz ne de bizi taciz edeni durduracak bir hamle yapabiliyoruz.
Öyle duruyoruz yani, kusursuz bir atalet durumu. o_O
Konuyu okumuştum ama yorum yapmadım. Ölmez onlar, hala uçkur peşinde olan adamın ölesi gelmemiştir. Belki ders olur da başkasına yapmaz

Aman canım yaşlı ne olacak, ne yapabilirciler gelir birazdan.

O konuda tacizci yaşlı adamı ölümüne savunanlar, bu konuda bakalım ne diyecek?

Alzaimer, demans vs olmasın? Öyle olunca, taciz olmuyormuş çünkü.

Ben olsam, o elini bir yerine sokardim pisligin!

Son düzenleme:
Çok hassas bir konu. Şimdi adama bir tokat atsan veya bir şey yapsan ''yaşlı başlı adam, belki aklı yerinde değil. Yapılır mı?'' tarzında konuşurlar. Bir şey yapmasan içinde kalacak. Ben yolda sokakta babam veya dedem yaşındaki adamların bakışlarını çok yakaladım hatta biriyle kavga bile etmişliğim var. Aslında bu tip herifleri evire çevire dövmek var ama işte olayın şokuyla ne yapacağını bilemiyorsun. Geçmiş olsun :(

Geçen olan konuda linç etmeye kalktılar bu yaşlı sapık yaratıklara tepki gösterildi diye. Hasta olabilirmiş de bilmem ne. Hasta olan sapığı evde tutsunlar o zaman, zaten kadın olarak ülkede sapıklar yüzünden yürüyemez haldeyiz neredeyse, bir de başımıza sapık dedeler peydah oldu.
Tacize uğramış konu sahibi. Bildiğin travma bu.
o konuda linç edilenlerden biriyim. Tacizciye saydirdigim için şikayet edilip, ceza aldım. Tacizciyi alzaimer, demans, akıl hastası diye savunanlar goygoy yapıp evlerine dağıldı. Hayat çok tuhaf. Normal olan ne, anormal olan ne karışıyor birkaç beğeni uğruna.

o konuda linç edilenlerden biriyim. Tacizciye saydirdigim için şikayet edilip, ceza aldım. Tacizciyi alzaimer, demans, akıl hastası diye savunanlar goygoy yapıp evlerine dağıldı. Hayat çok tuhaf. Normal olan ne, anormal olan ne karışıyor birkaç beğeni uğruna.
Yazsam ben de ceza alanlardan olurdum. Demans alzaimer hastasıysa evinden çıkarmasınlar. Bana ne. 40 yaşıma yaklaştım annem babam 70ine yakın, babam böyle bir hayvanlık yaparsa meydan dayağı yesin hiç sakıncası yok. Demans hastası da olsa aklının bir yerine kazınır elbet. Uçkuru çalışıyorsa kafası da çalışsın, çalışmıyorsa kapatsınlar bir odaya. Aklı yerinde değil diye tecavüz etse ses etmeyecek miyiz yani

Back
X