Saç Rengi ve Saç Boyama IGORA ROYAL Saç Boyası Renkleri

sizce bana nasıl bi saç rengi gider saçımı ilk defa boyatacam ama profilimden resmime bakarsanız koyu renkte saçlarım var sıkıldım biraz farklı bişey istiyorum aşırı dikkat çekmesin ama farkedilsin ne biliim işte önerilerini bekliyorum...:kedi:

canım şu halin çok hoş bence boyama bilmiyorumkismile şu an ki halin dışında bence kumral tonlarıda sana yakışır

benim saçlar sarı koyu kahve yapmaı düşünüyorum 4 yada 5 ile boyucam hangisini tavsiye edersiniz

4 numaralı rengi çok çok koyu yani bildiğin siyah arkadaşım ve akmıyor...
5 serisi daha yumuşak bir ton ve daha kahve gibi...
zeminini sarı olduğu için farklılık olur mu onu bilemiyorum.

ben karanmel boyamak ıstıyorum bu markada hangı renklerı karıstırarak karamel elde edılebılır kızıllık turunculuk olamdan

burda hiçbir kuaföre güvenemiyorum türkiyeye gelince karamel yaptıracam kaşlarımda siyah olduğu için onlarıda açtır diolar bakalım karamel iyi olur umarım tavsiye için tşkrlr kaydirigubbakcemile5

merhaba ayşecim valla bizi takan yok
canlar umarım bilen birileri çıkar ben o tonlardan hiç anlamıyorum bilmiyorumkismile
Liv'cim ben 4.60 a boyadım 3 ay arayla...
çok koyu oldu anlatamam. 4 ayda falan az bir açılma oldu...
belli belirsiz...
ama dediğim gibi zemini koyu renk benim sarıda fark olur mu bilmem...

doğrudur canım gözün alışmadığı içinde yadırgamışta olabilirsin
bende ilk önce 5.0 boyadım akınca biraz 4.0 boyadım o da hafiften açılmaya başlayınca gittim kuafore siyah yaptırdım o yüzden öyle dedim tatlım belirli bir süreden sonra açılma muhahhak oluyor yani bende oldu

günaydın arkadaşlarrrr
sonunda saçlarımın fotolarını çekebildim elimden geldiğinceopuyorumnanaktan
özellikle gündüz güneşinde de çektim ki tam tonu belli olsun

Uploaded with ImageShack.us

bu fotoda saçlarım elektürklenmiş rüzgar vardı hafif kusuruma bakmayın

bu fotoda görebildiğiniz gibin bakırlıklar var, o da kendi saçımın orealle turuncuya kadar açılabilmesinden kaynaklanıyor...uzun süre kullanmayacaksanız saçlarınızı siyaha boyamayın derim naçizanebilmiyorumkismile

saçlarım kuaför tarafından Igora kumral çikolata altın ile boyandı, ilk önce yukarda da söylediğim gibi siyahtan turuncuya kadar orealle açıldı...
yalnız bu ikinci boyamamız ve çakal kuaförüm bana söylemeyerekten bu rengin içine başka bi ton karıştırmış da olabilir...ilk boyamamızda bu rengin biraz koyusuydu bilginiz olsun
beklettiğim için de özür dilerim

saçlarımı 4.60 ile boyadım4 ay önce çok koyu oldu...
bekledim şimdi 5.60 aldım...
dip boya yapsam acaba uçların rengini yakalar mı?
sonuçta açıldılar biraz..
olur mu arkadaşlar?
bu şekilde bir kaça aya 2 ton falan açmayı düşünüyorum ne dersiniz?

saçlarımı 4.60 ile boyadım4 ay önce çok koyu oldu...
bekledim şimdi 5.60 aldım...
dip boya yapsam acaba uçların rengini yakalar mı?
sonuçta açıldılar biraz..
olur mu arkadaşlar?
bu şekilde bir kaça aya 2 ton falan açmayı düşünüyorum ne dersiniz?

bende 5.0 boyamayı düşünüyorum inş. güzel çıkar

Son düzenleme:
Back
X