Saç Rengi ve Saç Boyama IGORA ROYAL Saç Boyası Renkleri

avatardakı saç rengin son halin ise harika olmuş cnm güle güle kullan

bende haftaya ya 4.0 ya da 3.0 alacagım ama kararsız kaldım offfffff =( ne de olsa renkler katalogun 1-2 ton koyusu çıkıyor

evet canım yeni saçım böyle:kedi: çok teşekkür ederim..hem herkes çok beğendi hem de benim içime sindi...
senin sorduğun konuda da; benim bildiğim herhangi 2 kahve tonunda açık renk olanı öneriyolar ( sanırım katalogdan koyu çıkma ihtimaline dair ) ama daha profesyonel birinden yardım al istersena.s.

çok eskilerden beri igora kullanıcısıyım...
arada ara verdim ama ne zaman boyasam hep bu markayı seçerim.
uzun süre kızıllarını kollandım ve çok memnun kaldım.
şimdilerde ise kahvelerdeyim.
ilk önce kuaförüm istemediği halde 4.0 boyadım .
simsiyah oldu. kahveden eser yoktu.
şimdi 4.60 boyattım ilk başta çok koyu oluyor siyaha dönük ama 2 ay içinde akınca hoş bir kahveye dönüyor.
şimdi ise 5.60 boyamayı düşünüyorum.
böylece akmasını beklemem gerekmez.
genel olarak sağlıklı gür saçlarım vardır.
ama igora ile boyadıkça sanki daha yumuşak daha bakımlı oluyor.
kısacası ben bu markadan çok memnunum.
yeni denemelerimi yazarım...

igora boyamaya niyeti olan yok mu bu ara?ben bu hafta boyayacağım ve yardım istiyorum!söz resim koyacağım!!1 a önce saçımı açtırdım ama korkuma turuncu olunca bıraktırdım.üzerine kahve tonunda bir renk boyadı;şimdi aktı ve ben igora boyamaya karar verdim ancak şu bejler nasıldır?hiç duymamıştım...açık kumral bej veya açık kumral çikolata altın düşünüyorum..bej nasıl bir şey ki?diplerde azcık beyaz teller var;altın olunca sarı sarı parlar demişti bir kuaför..ne yapsam?

bnmkide ıgorayla boyandı ama hangi renkti unuttum
saclarım sertlesmedi güzel bi boya olumunekankayizsmile

ben ikidir saçlarımı kuaförde boyatıyorum, siyahtan döneceğim için mecbur kalmıştım..
Igora nın kumral çikolata altın tonunu kullanıyorum. ilk boyamamda alttaki renk bakır olduğu için ( orealden ötürü ) bakır yansımalı kumral güzel bi renk oldu...böyle Naz Elmasın saçlarına da benziyodu ama ben bakırlık sevmediğim ve kendime yakıştırmadığım için 2. boyamamda kuaförüme bakırlığı almasını rica ettim...
yine aynı renkle mi boyadı emin değilim ama saçlarım şu an altın sarısı yansımalı açık bi kumral oldu çok memnunum çok doğal görünüyor herşeyden önce...
bundan sonra Igora dan ve aynı tonlardan devam ederim diye düşünüyormboshayallersmile

Back
X