• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama igora hakkında biraz bilgi rica etsem :)

OzzB

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2010
38
0
36
İstanbul
selam kızlar. igora kullanan varsa özellikle açık kumral tonlarını kullananlar varsa görüşlerini alabilir miyim?

ben de merak ediyorum arkadaşlar bilen kullanan var mı? Ben de küllü kumralını yani 7.1 olan rengini merak ediyorum. Bir de nerelerde satılıyor? Öyle marketlerde falan pek yok sanırım nereden temin ediyorsunuz?

kuaför malzemeleri satan yerlerde var canım, sonuçta profesyonel boya , market boyası değil.. İstanbuldaysan eminönünde kuaför malzemesi satan bi yer var ordan alabilirsin , boyanın kalitesi hakkında şunu söyleyebilirim son derece kaliteli. Kolay kolay akmaz , saçları yumuşacık yapar. Market boyasıyla boyadığınızda burnunuza gelen o keskin kötü koku ve sert saçlar yerine mis gibi kremsi bi koku gelir burnunuza ve saçlar boyalı iken parmaklarınızın arasından kayar :) ben loreal majrelde kullandım , koleston perfectte kullandım hepsi çok iyi. Profesyonel boyaların market boyalarından çok farkı var. igorada gerçekten favorimdir. Üstelik renk seçeneği oldukça fazla.. :75:

Son düzenleme:
kuaför malzemeleri satan yerlerde var canım, sonuçta profesyonel boya , market boyası değil.. İstanbuldaysan eminönünde kuaför malzemesi satan bi yer var ordan alabilirsin , boyanın kalitesi hakkında şunu söyleyebilirim son derece kaliteli. Kolay kolay akmaz , saçları yumuşacık yapar. Market boyasıyla boyadığınızda burnunuza gelen o keskin kötü koku ve sert saçlar yerine mis gibi kremsi bi koku gelir burnunuza ve saçlar boyalı iken parmaklarınızın arasından kayar :) ben loreal majrelde kullandım , koleston perfectte kullandım hepsi çok iyi. Profesyonel boyaların market boyalarından çok farkı var. igorada gerçekten favorimdir. Üstelik renk seçeneği oldukça fazla.. :75:

teşekkürler irmaky cevabın için..evet benim de dikkatimi çeken renk seçeneklerinin fazla olmasıydı..o yüzden gösterilenden çok farklı renkler olmaz diye düşünüyorum..ben istanbulda değilim antalyadayım burada nerede vardır öyle malzemeler satan yerler bilmiyorum ama bir araştırayım..tekrar teşekkürler..

Back