Aşılama iğneyle aşılama yaptıran arkadaşlar tedavi aşamalarını anlatırmısınız?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım 200 lira muayene ücreti ödemiştim bende,biz tüp bebek yaptırmak için görüşmüştük,normalde tüp bebek 3200 ytl dediler, ama 200 ytl sini muayene ücreti olarak şimdi aldığımız için tüp bebeğe başladığınızda 3000 ytl alıcaz sizden dediler,muayene ücretini düşüyorlar yani fiyattan, ama aşılamaya dönünce bizim durumumuz farklı oldu tabi,fiyatda değişti,fiyatı ben aşılamaya girdiğimde ödemiş eşim,daha konuşmaya fırsatım olmadı,bende tam olarak bilmiyorum ne ödedi,akşama ayrıntılı öğrenirim eşimden sana bilgi veririm tekrar

sen muayene olmadanmı senden para alındı,ben muayene olmuştum,dosyada açılmıştı,cem bey ultrasonla muayene etmişti,acaba seni muayene oldu diyemi sandı ordaki kızlarda öyle ücret aldılar,ben 200 ytl verdim muayene için

canım bana tüp içinde 3950 fiyat verdiler çok ilginç ya yani 3200 nerede 3950 nerede bu nasıl bir yer inan anlamadım şimdi ben girdik bir yola hayırlısı artık senin hastanede tanıdığın falan varda ozel indirimmi yapıyorlar yoksa oyleyse normalde yoksa anormal bir durum yani

canım sana verilen fiyat ilaçlar dahil fiyattır,sen kadıköy acıbadememi gideceksin,ben yaklaşık 2 ay önce gitmiştim,bu fiyatı verdiler,2 aydırda her regli olduğumda başlamak için gittik cem beye,bir türlü yumurtalıklarımın durumu müsait olduğu için başlayamamıştık,belkide 2 aydır fiyat değişmiştir

ben fiyatları geçen ay aldım ikisinede artı ilaç dediler canım hatta tup ilaçları için 1500-200 arası demişlerdi

ben fiyatları geçen ay aldım ikisinede artı ilaç dediler canım hatta tup ilaçları için 1500-200 arası demişlerdi

canım peki internetten acıbademin kendi web sayfalarından bakmışmıydın fiyatlarına,ben baktığımda 3200 dü,ilaçlar için banada 1500-2000 arası demişlerdi,şimdi web sayfalarına baktımda fiyatların olduğu sayfayı açmıyor,kesin fiyatları değiştiriyorlar o zaman, üzüldüm bende şimdi,zam yapmışlar demekki,aşılama tutmazsa önümüzdeki ay bende tüp bebek yaptırıcam

canım tüp bebek ilaçları 1000ytl-2000ytl arası değişiyormuş.kişinin bünyesine göre doz değiştiğinden .kullanılan ilaç miktarıda değişiyormuş kızlar

canım geçen ay ben çok araştırdım acıbadem fiyatını hem forumlardan hem sitesinden sonuç alamayınca aradım fiyat aldım aynen soylediğim gibi fiyat verdiler telde dün goruşmeye gittiğimde tekrar fiyat aldım yine aynı fiyattı ama bak ben aşılama için 4 ay oncede aynı fiyatı almıştım tüp sormamıştım ama 4 ay oncede 840 sadece aşı artı ilaç demişlerdi neyse artık hayırlıs olsun hepimiz için açıkçası ben maddiyatıda sıkıntı yapıyorum

nedenine gellince iki kez ilk ayda bingo hamile kaldım şimdi bir yıla yakındır olmuyor ve bir çok tahlil yapıldı film temiz çıktı ama ben ısrarla sorun olduğunu düşünüyorum sorun olmasa zaten hamile kalırdım önceden nasıl şıp diye kaldım bence tüpte aşıda yapsam tutmayacak ben rahimimde yapışıklık olduğunu düşünüyorum oda laparoskopide gorunuyor birtek drlarda başarısız aşılama ve 1 tup olmadan laparoskopi yapmıyorlar

yani dünya para oduycem aşılamalar tupler yaptırıcam tutmayınca ozaman açıp bakacaklar yapışıklıkmı var diye saçmalığa bak yapsalar hemen masaaya ameliyata yatıcam ne var ne yok baksınlar ama yapmıyorlar şimdi harcıycağım bu zamanamı yoksa paralaramı acıyım onu tartıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…