- 30 Mart 2022
- 5.206
- 2.950
-
- Konu Sahibi onbirmayis
Selam canım bende 10. Gündeyim benimde bugün etkisinin geçtiğini gördüm 14. Gün tekrar yapmalıyız elbet umut hep varMerhaba kızlar.
Femara kullandım bu ay.
12.günümde ovitrelle vuruldum.
Bugün döngümün 23.günü.
İğnenin ertesi gününden saymaya başlayarak bugün 11.günüm ama sabah testim negatif çıktı.
Sizce daha umutla beklemeli miyim?
Olsa çıkar mıydı?
Sizler kaçıncı gün silik de olsa pozitif gördünüz
Benim de 7.gün tamamen silindi çizgi. Yoktu.Selam canım bende 10. Gündeyim benimde bugün etkisinin geçtiğini gördüm 14. Gün tekrar yapmalıyız elbet umut hep var
İnşaAllah hayırla sağlıkla sonuçlansınMerhaba bende bugün femara başladım
Benim de 7.gün tamamen silindi çizgi. Yoktu.
İnşaAllah pozitifi görürüz
Benim hala silikte olsa çıkıyor ya. Belirtilerin varmı ben aşırı regl sancısı çekiyorum bide gögüs hassasiyetim var tam regl belirtileri ama 1 haftadır böyleBenim de 7.gün tamamen silindi çizgi. Yoktu.
İnşaAllah pozitifi görürüz
Belirtim var ama doktorum çatlama sonrası progesteron hapı verdi (duphaston) bebek tutunsun diye.Benim hala silikte olsa çıkıyor ya. Belirtilerin varmı ben aşırı regl sancısı çekiyorum bide gögüs hassasiyetim var tam regl belirtileri ama 1 haftadır böyle
Bana vermedi benimki iğne etkisi sanıyorum ben veya regl olucamBelirtim var ama doktorum çatlama sonrası progesteron hapı verdi (duphaston) bebek tutunsun diye.
O yapıyor belirtileri.
Göğüs,bel,kasık ağrısı var ama ilaçtan dolayı.
İğne etkisi değilBana vermedi benimki iğne etkisi sanıyorum ben veya regl olucam
İnşaAllah regl yerine bebeğin gelir sağlıklaBana vermedi benimki iğne etkisi sanıyorum ben veya regl olucam
Ben 17 de gordum :)Merhaba kızlar.
Femara kullandım bu ay.
12.günümde ovitrelle vuruldum.
Bugün döngümün 23.günü.
İğnenin ertesi gününden saymaya başlayarak bugün 11.günüm ama sabah testim negatif çıktı.
Sizce daha umutla beklemeli miyim?
Olsa çıkar mıydı?
Sizler kaçıncı gün silik de olsa pozitif gördünüz
Hayırlısı diyelim o zamanİğne etkisi değil
Muhtemelen senin de progesteron yükseldi
O yapıyor belirtiyi.
Ama herkes hamilelik belirtisi sanıyor.
Gebelik olmayınca progesteron değeri birden düşüyor ve adet oluyorsun.
Demek ki yumurtlaman gerçekleşmişki hormonun yükselmiş
İnşaAllah pozitifi görmek nasip olur sağlıkla hayırlaben çok üzüldüm sabah ama erken yaprım testi biliyorum
İnşallah hepimizeİnşaAllah regl yerine bebeğin gelir sağlıkla
Hadi canımmmmBen 17 de gordum :)
Tabi kii varHadi canımmmm
Ben en sonki iğne tedavimde 16.gün adet olmuştum
Umut var o zaman
İnşaAllah sağlıkla gelsin yaTabi kii var
Canim maalesef benimki kimyasal gebelikti dusuk yaptim 1 ay olduİnşaAllah sağlıkla gelsin ya
Öncesinde hiç test yaptınız mı
17.gün işk miydi
Anladım hepimiz için hayırlısı..Canim maalesef benimki kimyasal gebelikti dusuk yaptim 1 ay oldu
Amin inşallah cumlemizinİnşaAllah hayırla sağlıkla sonuçlansın