• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon İğneli Epilasyonun İzleri!! :(

PrensesPamuk

Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2013
2
0
6
İstanbul
Herkese merhaba çok yeniyim sitede:) iğneli epilasyonla alakalı bir kaç şey sormak istiyorum.Çene bölgem için iğneli epilasyon düşünüyorum sebebi lazerin çevreki tüyleri harekete geçirmesi yüzümde ki tüylerin kalınlaşmasını istemem:( Fakat erkek arkadaşım var,ve epilasyona gittiğimde kabuk,kahverengi noktalar ve kızarıklarla alakalı bir şey gördüğünde anlamasından çekiniyorum açıkçası. aldıkça çoğalıyor bu lanet şeyler ve kalıcı çözüm lazım artık napmam lazım yaptıran varmı tedavi esnasında nasıl izler bırakıyor paylaşırsanız sevinirim. :(

Herkese merhaba çok yeniyim sitede:) iğneli epilasyonla alakalı bir kaç şey sormak istiyorum.Çene bölgem için iğneli epilasyon düşünüyorum sebebi lazerin çevreki tüyleri harekete geçirmesi yüzümde ki tüylerin kalınlaşmasını istemem:( Fakat erkek arkadaşım var,ve epilasyona gittiğimde kabuk,kahverengi noktalar ve kızarıklarla alakalı bir şey gördüğünde anlamasından çekiniyorum açıkçası. aldıkça çoğalıyor bu lanet şeyler ve kalıcı çözüm lazım artık napmam lazım yaptıran varmı tedavi esnasında nasıl izler bırakıyor paylaşırsanız sevinirim. :(

canim epilasyon yapildiktan 3 gun sonra kabuklanmaya basliyo.ve bi hafta icinde de dokuluo.bu aralar da erkek arkadasinla gorusmezsin olur biter :)) ya aslinda o kadar da belli olmuo kabuklanmalar.endise etmene gerek yok :))

yüzdeki kabuklar cidden minik minik oluyor fazla göze batmıyor. erkek arkadaşın fark ederse de kaşıdım öyle oldu, sivilce çıktı onları yoldum falan da diyebilirsin. ne olduğunu pek anlayacağını sanmıyorum :) benim erkek arkadaşım iğneli epilasyon yaptırdığımı biliyor, söylemesem fark etmeyecek kabuk olduğunu. ama tüyler çok fazlaysa yazın yaptırma iz kalır. eylül - ekim gibi başla. :34:

Son düzenleme:
amann taktığın şeye bak bişecik olmaz .. bir de hiç çıkmıcak bir daha o ihtimali düşün:) cımbızla ağdayla uğraşmak tam bir çile..birini alıyosun öbürü çıkıyo falan çok zor yani

Back