İğneli Epilasyon İĞNELİ EPİLASYONU BIRAKIYORUM !!!

kıllarda azalma var kabası gitti ama hala istediğim şekilde temiz değil alınanlar 2 hafta sonra uzuyor hemen lütfen unutmayın gittiğiniz yerleri yazmayı ona göre ebru hanımıda bırakacağım

kıllarda azalma var kabası gitti ama hala istediğim şekilde temiz değil alınanlar 2 hafta sonra uzuyor hemen lütfen unutmayın gittiğiniz yerleri yazmayı ona göre ebru hanımıda bırakacağım
Delikler icin krem kullaniyomusun azda olsa gectimi

Arkadaşlar iğneli epilasyonda oluşan delikler için bir dermatologa gidin.Onlar lazerle düzeltiyor bunu.Tria beauty diye bir Amerikan şirketi var.Dunyada FDA onaylı evde kullanilan diode lazer epilasyon makinesi üreten tek sirket.Turkiyedekiler gibi ipl değil.Yani profesyonel kliniklerde kullanılanlarla aynı teknolojiyi kullanıyor.Cihazin uygulama başlığı çok küçük.Yuz için ideal.Bunu Türkiye'ye getirtsek. Sephorayi,Teknosa Vatan gibi elektronik alışveriş merkezlerini mail yağmuruna tutsak.Ben mesaj attım ama olumsuz yanıt verdiler.Yüz bölgesinde kullananlar çok memnun olduğunu söylemiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…