Bioder, ağda geçici çözümler. Ağda daha da kötü yapar. İğneli epilasyon ucuz değil ama iyi yapan birisini bulduğunuzda verdiğiniz paraya değer. Araştırmaya devam edin bence.evet kritik bi kararla iğneli epilasyonu bırakıyorum. resmen bir işkence reezil bi şey VE ÇOK PAHALII
Ankarada ebru hanıma başlamıştım. şimdiye kadar 65 + 80 dk şeklinde 2 seans gittim. VAZGEÇİYORUM. bu yöntemle bi halt olmaz. insan gibi gezemiyosun şaka gibi yaa. üstelik her kılı da almıyolar. minik minik kıllar yine kalıyor. PARASINDAN BAHSETMİYORUM BİLE. bir servet resmen.
bakşa bi çözüm buldum.
kıllarımı, yüzüm sırtım kolum göğüslerim karnım kalçam ellerim HER YERİM dahil, ağdayla alıcam. ve bioder ürünlerini kullanıcam.. birisi 7-8 ayda kol altı kıllarını %95 azaltmış. şaka gibi. düzenli kullanım gerektiriyor. üstelik ağdayla tertemiz olup sadece her gün kremini kullanıyorsunuz. ayda 1 kez. ne güzel dimi. :)) şu an çok mutluyum. iğneli epilasyon resmen işkence ve stres yuvası( 300 tl param gitti ama ne yapalım artık. umarım bioderle kurtulurum. forumu çok araştırdım. gerçekten sonuç alanlar var. hatta kullanan herkes sonuç alıyor. en azından fıstık gibi ağdamı yapar temiz temiz gezerim. her gün kremimi, epilasyon sonrası serumumu kullanırım. zaman içinde azalsın <3 keşke önceden akıl etseydim bunu siz de bir düşünün derim.
Bioder, ağda geçici çözümler. Ağda daha da kötü yapar. İğneli epilasyon ucuz değil ama iyi yapan birisini bulduğunuzda verdiğiniz paraya değer. Araştırmaya devam edin bence.
Seninle defalarca konuştum sanırım bu forumda.
Çok acelecisin. Çok çabuk kararlar alıp çok çabuk vazgeçiyorsun.
Sanırım 19 yaşındasın neden bu kadar acele ediyorsun hiç anlamıyorum. Daha çok gençsin. Neden bütün vücudum hemen şu an bitsin diye uğraşıyorsun ki? Yarın öbür gün işe girer çatır çatır ödersin epilasyon paranı. Şu an senin için en acil bölgen neresiyse oranı aldırmaya baksan. Ben mesela mezunum ve işsizim. Parayı bir bulayım bütün vücut başlayacağım. Popoma bile : )) Beni şu an en çok etkileyen yer yüzümdü. Başladım ve hedeflenen bütün kalın kıllar bitti. BİTTİ. Çıkmıyorlar artık. 2 ya da 3 ay oldu. Ha yüzümde hala kıl var onlarda ince kıllar.
Diyorsun ya bütün kılları da almıyorlar zaten diye. Elbette alıyorlar ve alacaklar da. Ama seans sırasında sen bilmesen de yüzün o kadar çok kızarıyor ki, kadın kıl kökünü göremiyor. Seni yakmaktansa o kıla dokunmuyor. Sonraki seansa bırakıyor.
Bioderi ben de kullandım bir dönem ama pek de işe yaramadı. Belki de çok daha uzun süre kullanmak gerekirdi, bilmiyorum.
Yüzün gibi bir yere ağda kullanmayı doğru bulmuyorum. Ben hiç kullanmadım ve sakal gibi upuzun kıllarla gezdim 4 yıl. Üniversite zamanlarım ha! Ağdanın yüzde sarkmalara yol açtığını duydum ayrıca daha kalınlaşacak ince kılların. Ben tavsiye etmiyorum.
Sana önerim ise şu an en acil gördüğün yer neresi ise oranı aldır. İlle her yerim deme.
Alacaksan da kabul et artık, bu işlem PA-HA-LI.
benim yüzümde kullandığım ilaç sonrası aşırı tüylenme oldu yoksa bende yaptırmazdım.. O ilac yüzünden cok zor durumdaydım şimdiYuz, gogus, sirt icin yaptirmadim ben hic (sari ve ince tuylerim) geri kalan tum bacak, genital, koltukalti senelerdir sir agdaya giderim ve cok sukur memnunum.
Gecmis olsun canim. Canini sikma her seyin var bir caresi.benim yüzümde kullandığım ilaç sonrası aşırı tüylenme oldu yoksa bende yaptırmazdım.. O ilac yüzünden cok zor durumdaydım şimdi
amiinGecmis olsun canim. Canini sikma her seyin var bir caresi.
Allah baska dertler vermesin hicbirimize.
Sir ağda genitali sarkıtir mi? Renk koyulugu oluştu mu?Yuz, gogus, sirt icin yaptirmadim ben hic (sari ve ince tuylerim) geri kalan tum bacak, genital, koltukalti senelerdir sir agdaya giderim ve cok sukur memnunum.
Sevgilinden hangi bahaneyle ayrıldın ?bende aynı şeyi düşünüyorum genç olmakla alakası yok. Ebru hanıma gidiyorum bir şikayetim yok memnunum diğer yerlere göre paragöz değil ve eli hızlı fakat kılları tamamen yakmıyor bence yoksa olduğu gibi çıkması mümkün değil. Yüzüm iğneli epilasyon sonrası delik deşik oldu ne ağda ne başka bir şey hiçbir şey yapmayacağım psikolojim alt üst. Kıllarla mı uğraşayım yoksa iğnenin bıraktığı izlerle mi? Sevgilimden dahi ayrıldım insan içine çıkmaya utanıyorum
Sir ağda genitali sarkıtir mi? Renk koyulugu oluştu mu?
benim kendi sorunlarım var psikolojim cok bozuk dedim sürekli ağlıyorum zaten o da biliyor mutsuz olduğumu. AyrıldımSevgilinden hangi bahaneyle ayrıldın ?
Pis herif. Gerçekten sevse birakmaz, yanında olurdu.benim kendi sorunlarım var psikolojim cok bozuk dedim sürekli ağlıyorum zaten o da biliyor mutsuz olduğumu. Ayrıldım
niye benim gibi birinin yanında olsun ki tüylü sivilceli iğrenç biriyim o ise kusursuz..Pis herif. Gerçekten sevse birakmaz, yanında olurdu.
Sacmalama lütfen. Her sey diş görunus degildir. Sen de düzeleceksin merak etmeniye benim gibi birinin yanında olsun ki tüylü sivilceli iğrenç biriyim o ise kusursuz..
İzlerin geçici olduğunu yazmış çoğu kişi. Geçmezse dermaroller, peeling yaparsın yine geçer, üzülme.bende aynı şeyi düşünüyorum genç olmakla alakası yok. Ebru hanıma gidiyorum bir şikayetim yok memnunum diğer yerlere göre paragöz değil ve eli hızlı fakat kılları tamamen yakmıyor bence yoksa olduğu gibi çıkması mümkün değil. Yüzüm iğneli epilasyon sonrası delik deşik oldu ne ağda ne başka bir şey hiçbir şey yapmayacağım psikolojim alt üst. Kıllarla mı uğraşayım yoksa iğnenin bıraktığı izlerle mi? Sevgilimden dahi ayrıldım insan içine çıkmaya utanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?