• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon İğneli epilasyondan sonra su neden değdirilmemeli?

ben de ne ararsan var iltihap sivilce kabuk leke sizin gibi olsam keşke bunlar kalıcı değilse neyse de kalıcı olurlarsa çok kötü

kızlar bugün yüzüme iğneli epilasyon yaptırdım ve eve geldim.şişmesin die buzz koyabilirmiyim dedim yapan bayanda buzu tülbente sar öle sur dedi.eve geldim su daha buz olmamıştı çok soğuktu yinede koydum sonra yüzüme su döküldü :( daha bugün yaptırdım ve su değmemesi gerekiyodu.bişi olurmu lütfen yarım edin moralim çok bozuk :S

su değdirilmesi zorunlu yerler oluyor,mesela benim kolumun ele yakın yerleri ne kadar dikkatli olsamda su değiyor işlem sonrası
ben sudan sonra bolca antibakteriyel pudra kullanıyorum.böylece sorun olmuyor.

Arkadaşlar bende 11 saat önce iğneli yaptrdm yüzüme az önce unutup su çarptım hemen sildim bepanthen sürdüm çok korkuyorum bişey olurmu ki diye:(((( daha önce başına gelen var mı?

Arkadaşlar bende 11 saat önce iğneli yaptrdm yüzüme az önce unutup su çarptım hemen sildim bepanthen sürdüm çok korkuyorum bişey olurmu ki diye:KK43:((( daha önce başına gelen var mı?
Bendebasliyorum kisa zamanda su konusunu napicam bilmiyorum regli donemimdeyim igneli sonrasi regliim bitiyor ve banyo ypmm lazim napicammmm:(

Arkadaşlar lutfen işiniz bittikten sonra yazmayi unutmayin:( buraya bilgi paylasimlariniza devam edin bir çok mağdur insan var :(

Back