• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon İğneli epilasyondan sonra su neden değdirilmemeli?

ceradolin nemlendirici mi yoksa yara iyileştirici kremlerden mi ben ilk kez duydum da

benim cildim epey hassas sivilce çıksa biraz yara olup öyle geçer kızarır kurur hepsi var bi dönem kızarıklık mink yaralar kuruluğun yoğun olduğu dönemde
doktor sabah nutraplus akşamlarıda çinko krem vermişti epey bi süre kullandım
bu çok iyi gelmişti bana
ceradolin evet nemlendirici genelde doktorların tercihi bi nemlendirici yani günlük nemlendirci olarak kullanabilirsin demişti yağsız olanı fazlasıyla nem veriyormuş bide iyileştirici özelliğide var dedi doktorum ama tabi en doğrusu senin doktora görünmem sana en uygunu öneriyi yapacaktır

doktora da danışıcam canım bu dediğini de sorarım hem nemlendirmesi hem yağsız olması hem de iyileştirici özelliği olması kulağa çok hoş geliyo bu iğneli yaralarının iyileşmesi uzun sürüyo galiba yani benimkiler hemen iyileşmiyo o yüzden ihtiyaç duyuyorum iki hafta önce yaptırdığım yerler de tam iyileşmedi umarım iz kalmaz bence çok vahşi bi yöntem bu ama gene de yaptırmak zorundayım

doktora da danışıcam canım bu dediğini de sorarım hem nemlendirmesi hem yağsız olması hem de iyileştirici özelliği olması kulağa çok hoş geliyo bu iğneli yaralarının iyileşmesi uzun sürüyo galiba yani benimkiler hemen iyileşmiyo o yüzden ihtiyaç duyuyorum iki hafta önce yaptırdığım yerler de tam iyileşmedi umarım iz kalmaz bence çok vahşi bi yöntem bu ama gene de yaptırmak zorundayım[/QUO

evet canım doktoruna bi danış sonra denersin zaten çok pahalı bişey değil bide boyutu büyük epey uzun süre gidiyor
zindandelen açıkçası benimde cildim senin gibi çok hassas ama bende öyle geçmeyen iğneli yarası vs gibi şeyler olmuyor
ama bende kendi cildime iyi gelen şeyleri keşfediyorum iğneliden 2 -3 gün sonra hiç bişey kalmıyor yapıldığı anlaşılmıyor bile
Daha öncede yazmıştım bi kere Gül Hanımın hazırladığı solisyonu o gece sürekli uyguluyorum ve çok işe yarıyor iğneli epilasyondan sonraki 2-3 gün mutlaka çinko krem uyguluyorum akşam yatmadan 1-2 saat önce kalın bir tabaka halinde sürüyorum ve yıkamadan yatıyorum sabahta işe gideceğim için çok daha az sürüyorum yara olmasına izin vermiyor bu krem
ama tabi bütün bunlar bi yere kadar İğneli epilasyonun bu kadar sorunsuz geçmesinin en önemli sebebi Gül Hanım'dır kendisi işini çok iyi yapıyor cildin hasar görmemesi konusunda o kadar hassas ki hatta bi keresinde tam çıkarken iğneliden elimi yıkamadan yüzüme güneş koyurucu sürdüm kızdı bana enfeksiyon kapacak diye endişelendi yani kendisi müşterilerinden daha çok titizleniyor ki bu gerçekten önemli

sende kendine iyi gelecek yöntemleri deneyerek bulabilirsin
peki senin uzmanın neler öneriyor sana

sen sadece yüzüne yaptırıyosun galiba canım benim de çenem hızlı iyileşiyo üstelik bi şey sürmüyorum da bazen küçük iltihaplar oluşuyo bi süre sonra geçiyolar bazen de olmuyo benim derdim belim ve karnım hem çok kaşınıyolar hem izler bi türlü iyileşmiyo uzmanım antibakteriyel pudra dışında pek bi şey sürülmesi taraftarı değil açıkçası cildiyeciye gittim ama çok soğuk davrandı rahatça hiç bi şey soramadım ultralan krem önerdi bepantenle karıştırıp kullan dedi ama ben bepanten hakkındaki düşüncelerimi söyleyemedim sizce bu izler geçer mi bile diyemedim o öyle davranınca tüm soracaklarımı unuttum senin dediğin kremi bile soramadım:(

aslında bugün bi daha baktım da çenemde de izler var tam geçmiyo bu izler nedense
ama vücudumla karşılaştırınca çenem gene de çok hafif hatta karşılaştırmak bile abes yüz bölgesi daha çabuk iyileşiyo

sen sadece yüzüne yaptırıyosun galiba canım benim de çenem hızlı iyileşiyo üstelik bi şey sürmüyorum da bazen küçük iltihaplar oluşuyo bi süre sonra geçiyolar bazen de olmuyo benim derdim belim ve karnım hem çok kaşınıyolar hem izler bi türlü iyileşmiyo uzmanım antibakteriyel pudra dışında pek bi şey sürülmesi taraftarı değil açıkçası cildiyeciye gittim ama çok soğuk davrandı rahatça hiç bi şey soramadım ultralan krem önerdi bepantenle karıştırıp kullan dedi ama ben bepanten hakkındaki düşüncelerimi söyleyemedim sizce bu izler geçer mi bile diyemedim o öyle davranınca tüm soracaklarımı unuttum senin dediğin kremi bile soramadım:(

evet haklısın doktorun yanında rahat hissedemeyince insanın pek bişey sorası gelmiyor
canım ceradolini deneyebilirsin sonucta nemlendirici olarak vermişti doktorum bana
için rahat olarak kullanabilirsin demişti
evet ben yüz yaptırıyorum bu akşam yüz seansım var eğer zaman kalırsa bende karın bölgesine başlayacağım karın bölgesinin durumunuda yazarım sana
zindandelen bak bu karışımı yüzüne değil ama diğer bel ve karın kısmına uygulayabilirsin
1 tup madecassol 1 tup bepanthen krem 2 ampul evıgen karıştır ağzı kapalı bi yerde tut akşamları yatmadan sür ama uzunca bir süre yapmak lazım biliyorum senın bu kremlere karşı biraz önyargın var ama bunların hücre yenileyici özellıkleri var ben yapmadım ama bir arkadaşım için doktoruma sormuştum kullansın hiç zararı olmaz tüylenme hormonlarla ilgli bi durum cevabını vermişti
denemeye değer bence

aslında bugün bi daha baktım da çenemde de izler var tam geçmiyo bu izler nedense
ama vücudumla karşılaştırınca çenem gene de çok hafif hatta karşılaştırmak bile abes yüz bölgesi daha çabuk iyileşiyo

izleri kremlerle geçirmek çokta kolay olmuyor maalesef
iğneli işleminin tamamen bittikten sonra cildini dinlendirip izlere soyucu kremler uygulayabilirsin (tretin vs.gibi ) derin olmayan izlerde bayağı işe yarıyor

sence bu tretin e falan gerek kalmadan izler kendiliğinden geçmez mi ki yani kalıcı mı bu izler senağlama:çok üzgünüm:
korkuyorum yaaa cildim gözüme çok iğrenç gözüküyo
ben bu izler geçmeden kıllar çıkarsa nası aldırıcam yani izli yere bi daha iğne izi gelecek öyle öyle izler katmerlenecek sen ne güzel her hafta gidiyodum diyosun sonuç almak için de tüyler cımbızlık olunca hemen gitmek gerek diye düşünüyorum ama benim yara izlerim iyileşmezse ben nası gidicem aralar uzadıkça da kıllardan da kurtulamıcam

aslında uzmanım ayarını çok iyi yapıyo fazladan yakmıyo tam istediğim gibi yapıyo
kıllar cımbıza kolayca gelmeli daha düşük verirse kıllar cımbıza gelmiyo uzmanıma değil de bu iğneli işlemine bi türlü güvenemiyorum

sence bu tretin e falan gerek kalmadan izler kendiliğinden geçmez mi ki yani kalıcı mı bu izler senağlama:çok üzgünüm:
korkuyorum yaaa cildim gözüme çok iğrenç gözüküyo
ben bu izler geçmeden kıllar çıkarsa nası aldırıcam yani izli yere bi daha iğne izi gelecek öyle öyle izler katmerlenecek sen ne güzel her hafta gidiyodum diyosun sonuç almak için de tüyler cımbızlık olunca hemen gitmek gerek diye düşünüyorum ama benim yara izlerim iyileşmezse ben nası gidicem aralar uzadıkça da kıllardan da kurtulamıcam

keşke izleri çabucak geçircek kremler olsa ama ne yazık ki izlerin geçmesi zor süre
anladığım kadarıyla izlerin geçmişten kalma yani şu anki uzmanda iz sorunun yok doğru mu anlamışım eğer durum böyleyse sorun yok diye düşünüyorum yeni iz oluşmayacak ki
yara yoksa endişelenme yaptır çünkü yeni oluşmuyor lekelerın eğer yara izlerim geçsin
öyle devam edeyim diyorsan epey bi süre ara vermen gerekecek
bence izlemen gereken yol şu sonuçta bu izler eskiden kalma şu an onları unut ama eğer yara değillerse iğneli epilasyonunu bitir biran once kıllardan kurtul
sonra mutlaka bir cilt doktoruna git üniversite hastanelerinde daha uygun fiyatlara yapılıyor
leke tadavisi ve doktor yapıyor mutlaka

aslında uzmanım ayarını çok iyi yapıyo fazladan yakmıyo tam istediğim gibi yapıyo
kıllar cımbıza kolayca gelmeli daha düşük verirse kıllar cımbıza gelmiyo uzmanıma değil de bu iğneli işlemine bi türlü güvenemiyorum

zindandelen eğer iyi bir uzmanın varsa yüz için en güvenlisi iğneli diye düşünüyorum
uzmanından memnunsun sanırım peki kime gidiyorsun sen
eğer memnunsan endişelenecek hiş bişey yok

ya sorun benim cildim çok zor iyileşiyo diğer insanların ki nasıl bilmiyorum beline veya karnına iğneli yaptıran birine sormak isterdim ne kadar zaman da izler tamammen geçiyo yani bilsem de ona göre benim ki normal mi anormal mi bi durum anlasam bi de kıllar çıkmadan izler geçmeli ki seans araları uzamasın kabukların geçmesini bekleyene kadar yenileri çoktan çıkacak diye korkuyorum
uzmanımdan memnunum bi yanlışına rastlamadım diğerleri gibi cildimi yakmadı kılları yarım yamalak almadı ama işte cilt cilt cilt bu şekilde kıllardan kurtulmak çok zor

yani bazıları ne yaparsan yap iğneli epilasyonda iz kalır diyolar uzman iyi olsa bile iz kalmayacağının garantisi yoktur ve az veya çok herkeste iz kalır diyolar bi tek yüz ve koltukaltı gibi katlantı bölgelerinde uzman iyiyse iz kalmıyomuş bunların dışındaki bölgelerde az veya çok iz kalırmış işte o yüzden korkuyorum

yani bazıları ne yaparsan yap iğneli epilasyonda iz kalır diyolar uzman iyi olsa bile iz kalmayacağının garantisi yoktur ve az veya çok herkeste iz kalır diyolar bi tek yüz ve koltukaltı gibi katlantı bölgelerinde uzman iyiyse iz kalmıyomuş bunların dışındaki bölgelerde az veya çok iz kalırmış işte o yüzden korkuyorum

sadece yüz yaptırdım yüzde sıfır leke diyebilirm hiç bişey kalmadı ama diğer bölgeler konusunda yaptırmadığım için yapacak yorumum yok ama göbek çalışacak Gül Hanım bana ondan sonra sonuçları payalaşırım
sevgiler..

Back