Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ceradolin nemlendirici mi yoksa yara iyileştirici kremlerden mi ben ilk kez duydum da
doktora da danışıcam canım bu dediğini de sorarım hem nemlendirmesi hem yağsız olması hem de iyileştirici özelliği olması kulağa çok hoş geliyo bu iğneli yaralarının iyileşmesi uzun sürüyo galiba yani benimkiler hemen iyileşmiyo o yüzden ihtiyaç duyuyorum iki hafta önce yaptırdığım yerler de tam iyileşmedi umarım iz kalmaz bence çok vahşi bi yöntem bu ama gene de yaptırmak zorundayım[/QUO
evet canım doktoruna bi danış sonra denersin zaten çok pahalı bişey değil bide boyutu büyük epey uzun süre gidiyor
zindandelen açıkçası benimde cildim senin gibi çok hassas ama bende öyle geçmeyen iğneli yarası vs gibi şeyler olmuyor
ama bende kendi cildime iyi gelen şeyleri keşfediyorum iğneliden 2 -3 gün sonra hiç bişey kalmıyor yapıldığı anlaşılmıyor bile
Daha öncede yazmıştım bi kere Gül Hanımın hazırladığı solisyonu o gece sürekli uyguluyorum ve çok işe yarıyor iğneli epilasyondan sonraki 2-3 gün mutlaka çinko krem uyguluyorum akşam yatmadan 1-2 saat önce kalın bir tabaka halinde sürüyorum ve yıkamadan yatıyorum sabahta işe gideceğim için çok daha az sürüyorum yara olmasına izin vermiyor bu krem
ama tabi bütün bunlar bi yere kadar İğneli epilasyonun bu kadar sorunsuz geçmesinin en önemli sebebi Gül Hanım'dır kendisi işini çok iyi yapıyor cildin hasar görmemesi konusunda o kadar hassas ki hatta bi keresinde tam çıkarken iğneliden elimi yıkamadan yüzüme güneş koyurucu sürdüm kızdı bana enfeksiyon kapacak diye endişelendi yani kendisi müşterilerinden daha çok titizleniyor ki bu gerçekten önemli
sende kendine iyi gelecek yöntemleri deneyerek bulabilirsin
peki senin uzmanın neler öneriyor sana
sen sadece yüzüne yaptırıyosun galiba canım benim de çenem hızlı iyileşiyo üstelik bi şey sürmüyorum da bazen küçük iltihaplar oluşuyo bi süre sonra geçiyolar bazen de olmuyo benim derdim belim ve karnım hem çok kaşınıyolar hem izler bi türlü iyileşmiyo uzmanım antibakteriyel pudra dışında pek bi şey sürülmesi taraftarı değil açıkçası cildiyeciye gittim ama çok soğuk davrandı rahatça hiç bi şey soramadım ultralan krem önerdi bepantenle karıştırıp kullan dedi ama ben bepanten hakkındaki düşüncelerimi söyleyemedim sizce bu izler geçer mi bile diyemedim o öyle davranınca tüm soracaklarımı unuttum senin dediğin kremi bile soramadım
aslında bugün bi daha baktım da çenemde de izler var tam geçmiyo bu izler nedense
ama vücudumla karşılaştırınca çenem gene de çok hafif hatta karşılaştırmak bile abes yüz bölgesi daha çabuk iyileşiyo
bu arada böcek arkadaş benimle ilgilenmen çok cici çok teşekkür ederim
şekercım deneyimlerimizi bilgilerimizi paylaşalım ki hepimiz mutlu olalım :)
sence bu tretin e falan gerek kalmadan izler kendiliğinden geçmez mi ki yani kalıcı mı bu izler senağlama:çok üzgünüm:
korkuyorum yaaa cildim gözüme çok iğrenç gözüküyo
ben bu izler geçmeden kıllar çıkarsa nası aldırıcam yani izli yere bi daha iğne izi gelecek öyle öyle izler katmerlenecek sen ne güzel her hafta gidiyodum diyosun sonuç almak için de tüyler cımbızlık olunca hemen gitmek gerek diye düşünüyorum ama benim yara izlerim iyileşmezse ben nası gidicem aralar uzadıkça da kıllardan da kurtulamıcam
aslında uzmanım ayarını çok iyi yapıyo fazladan yakmıyo tam istediğim gibi yapıyo
kıllar cımbıza kolayca gelmeli daha düşük verirse kıllar cımbıza gelmiyo uzmanıma değil de bu iğneli işlemine bi türlü güvenemiyorum
yani bazıları ne yaparsan yap iğneli epilasyonda iz kalır diyolar uzman iyi olsa bile iz kalmayacağının garantisi yoktur ve az veya çok herkeste iz kalır diyolar bi tek yüz ve koltukaltı gibi katlantı bölgelerinde uzman iyiyse iz kalmıyomuş bunların dışındaki bölgelerde az veya çok iz kalırmış işte o yüzden korkuyorum