İğneli Epilasyon İğneli epilasyondan sonra su neden değdirilmemeli?

peki fazla oldum ama :)
bi de şey sorucam benim gideceğim yer dk.sı 2 tl ve sadece bıyık yaptırıcam süresi seansı ne kadar sürer bıyık bölgesinin...??
ona göre tedarikli gideyim....

yooo fazla olmazsın
yani eğer çok yoğunsa bıyık bölgesi en fazla 30d k sürer diye düşünüyorum oda en fazla yani 60 TL

yooo fazla olmazsın
yani eğer çok yoğunsa bıyık bölgesi en fazla 30d k sürer diye düşünüyorum oda en fazla yani 60 TL

biraz pahalı değilmi 30 dakikaya 60 lira ben 30 daikakaya 30 lira veriyorum hem çok kaliteli hijyen ve işinin uzmanı hemde kabuk olmuyor ertesi günü tamamen geçiyor yaptırdığım bölgedeki izler o paraya iki defa işlem yaptırırım bana göre çok pahalı .

Meldanur evet canımm bize göre pahalı.. iki katı
sanırım senle ben aynı uzmana gidiyoruz yanılmıyorum di mi ? bizim uzmanın dakikası
1 TL Değeri paha biçilemez
niltt arkadaşın gittiği yerin dakikası 2 tl imiş ne kadar sürer diye sorunca hani yarım saat sürer en fazla oda 60 tl olur dedim ama elbette haklısın çok

evet BOCEK ben gül hanıma gidiyorum şimdi bacak çalışıyoruz 2 saat çalışıyoruz bazen 120 yerine 240 vermek baya fazla olurdu bizde havadan kazanmıyoruz gül hanımın merkezi çok kaliteli kendisi bilerek bu kadar düştüğünü söyledi bizlere maliyeti çok olmasın diye diğer işlemleri normal ücrette epilasyonda yeni yılda artış yapıcakmış sanırım oda fazla gelmedi bana dışarıya göre hakediyor kadın dediğin gibi değer canım heryer 2 ye 3 çe yapıyor dakikasını .

evet canım özellkle uzun işlemlerde fiyat olayı çok etkli oluyor Gül Hanım müşterilerine o kadar kıymet veriyor ki kimsenin ücret konusundan dolayı mağdur olmasını istemiyor
her açıdan mükemmmel bir uzmanımız var, meldanur çok şanslıyız Gül Hanımı bulduğumuz için

meldanur bir bacak tam olarak kaç dakika sürer yani 2şer saat çalışılıyo sana ama 2 saatte tüylerin tamamı alınamıyo dimi?

evet BOCEK gerçekten müşterilerine çok değer veriyor uzun işlemlerinde zorlanıcağımız için artırmadığını söyledi her şekilde hakediyor.

zindandelen gül hanım 2 saatte 2 yarım bacak bitirdi kalan olmadı hem seri hemde temiz işlem yapıyor şimdi üst bacaklara çalışıcak ben çok memnunum kabuklanma olmadı .

diablo özel mesaj hakkım yok üzgünüm googleye gül abbasoğlu yazınca tüm bilgileri çıkıyor bu şekilde bulabilirsin canım.

meldanur,
Lütfen ifadenizi biraz açarmısınız. 2 saatte 2 yarım bacak yani 1 saatte bir bacağın tüm diz altını bitirdiğini mi söylüyorsunuz. Herhalde bacağınızdaki kıl yoğunluğu yok denecek kadar az olmalı. birkaç cm2 ye 1 kıl düşecek yoğunlukta olsa ancak bu sürede yapılabilir. Lütfen tam açıklayıcı ve doğru bilgiler verin ki hanımlarımızın gereksiz beklentiler içine girmelerine sebebiyet vermeyin.

bence de kıl yoğunluğu az kendimden biliyorum o kadar saatte belimin yarısını yapamadılar

zindandelen sanırım baya kıl yoğunluğun var sanırım ben bacaklarımı daha öncesinde ağda yaptırmıştım sonra makineyle aldım sonrasında 2 seans lazer yapılmıştı sonrasında 2 saat yeterli geldi alt bacaklarım bitti yinede az değildi gül hanımın eli hızlı olduğundan yarım bacak çabuk bitti sen kime yaptırıyorsun canım memnun değil gibisin yaplan işleminden.

yoo şimdiki gittiğim yerle bi sorunum yok henüz ama benimkiler ayva tüyü ve çok yoğun bitmek bilmiyo çok uzun sürüyo karnımın bitmesi belim biraz hasarlı önceki epilasyonculardan dolayı o yüzden oraya bi süre yaptırmayacağım

yani ayva tüyünü bilirsin işte seyrek seyrek olmaz zaten
o karnımdaki tüyleri var ya 5 epilasyoncuya gösterdim hepsi de mırın kırın etti resmen dert etme onlar bi şey değil herkeste olur o kadar falan dediler gözleri korktu küçücük tüylerle kimse uğraşmak istemedi ama belimi niye beceremediler ben de anlamadım belki şimdiki uzmanım halleder ama eskisi gibi hevesli değilim artık sadece bi umut gidiyorum eski kötü tecrübelerim yüzünden sanki bu kıllar hiç bitmeyecekmiş gibi geliyo

zindandelen anladım evet ayva tüyü sık olur bacaklar farklı çok az değil çokda yoğun değil bacaklarım.bence hevesin kırılmasın madem uzmanından memnunsun sonuçlarını bekle anlarsın zaten çalışmasında işini iyimi kötümü yaptığı belli olur devam et derim ben bu işi yapan o kadar tecrübesiz insanlar varki onların yüzünden iyi yapanlara da anca referansla gidebiliyoruz kötü tecrübeleri at artık eski yapanlari belkide bu işi bilmiyorlardı herşeyin güzel olacağını düşün pozitif düşünürsen eminim sonuçta pozitif olur hevesin kırılmasın tüysüz günler dilerim..

haklısın işte iz kalmasından tedirgin olduğum için böyle konuşuyorum kremlere kafayı takıştım bi ara kullanmak mı daha iyi kendi haline bırakmak mı anlamadım neyse ilgilendiğin için çok çok teşekkürler

kremler fazla kullanıldığında epilasyon yapılan bölge sivilceye dönüşebiliyor uzmanımda 2 defa veriyor krem kullanmayı 1 defa kendi sürüyor 1 defa ben sonrasında gerekirse pudrayla devam ediyorum ama bende gerekmiyor zaten iki kullanımda cildim baya sakinleşiyor solüsyonla birlikte baya iyi sonuç alıyorum. çok kreme takma derim kendi haline bırak senin uzmanının bu konuda tavsiyesi ne .

ya benimki de krem kullanmya gerek yok diyo ben sadece arada sırada kullanmak istiyorum ben de pudra kullanıyorum ama inanılmaz gergin oluyo ve çok kuru cildim yüzümdeki sivilce izlerimden biliyorum kupkuru bi ciltte izlerin geçmesi zor oluyo belki aynı şey değil ama epilasyon bölgesinin gergin olması beni sinir ediyo sanki o bölgeler çatlayacakmış gibi evhamlanıyorum hani çatlaklar da vücut çok kuru ve gergin olunca oluyo ya

yani o kadar yara iyileştirici falan kremler var ki aklım onlara gidiyo yoksa yağlı merhemlerin sivilce yaptığını biliyorum başka bi uzmanla çalışırken o hep madecassol sürdürürdü sivilceler oldu ben de de ve galiba yaralı bölgeye sık sürüldüğünde yaraları taze tutar iyileşip kabuk bağlamasını güçleştirirmiş ama sanki ara sıra da yağlı olmayan bi krem sürülmelymiş gibi geliyo bu kadar kuru ve gergin olması iyi bi şey mi ki hareket ederken resmen derim geriliyo

Ben iğneli diye gitim ama bıyık için lazere başladık,tüyler biraz kalın olduğu için 2-3 seans lazer yaptırıp daha sonra iğneliye geçicez..İşini bilen biri,umarım sonuçlar da iyi olur...

Ben iğneli diye gitim ama bıyık için lazere başladık,tüyler biraz kalın olduğu için 2-3 seans lazer yaptırıp daha sonra iğneliye geçicez..İşini bilen biri,umarım sonuçlar da iyi olur...

Sevgili niltt keşke lazere hiç bulaşmasıydın iğneliye bağlasaydın bende aynı senin gibi düşünerek lazer yapmıştım ama bitmediği gibi diğer ince tüylerinde coşmasına sebep oldu yol yakınken iğneliye geç derim

zindandelen bepanthende karşı soğuduğunu yazmışsın fazlaca bi kuruluk yaşıyorsun anladığım kadarıyla peki birde Ceradolin kullansan belki cildine iyi bir nem verebilir
su bazlı olanından yağsız bana cilt doktorum vermişti gerçekten iyi bir ürün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…