peki fazla oldum ama :)
bi de şey sorucam benim gideceğim yer dk.sı 2 tl ve sadece bıyık yaptırıcam süresi seansı ne kadar sürer bıyık bölgesinin...??
ona göre tedarikli gideyim....
yooo fazla olmazsın
yani eğer çok yoğunsa bıyık bölgesi en fazla 30d k sürer diye düşünüyorum oda en fazla yani 60 TL
biraz pahalı değilmi 30 dakikaya 60 lira ben 30 daikakaya 30 lira veriyorum hem çok kaliteli hijyen ve işinin uzmanı hemde kabuk olmuyor ertesi günü tamamen geçiyor yaptırdığım bölgedeki izler o paraya iki defa işlem yaptırırım bana göre çok pahalı .
Meldanur evet canımm bize göre pahalı.. iki katı
sanırım senle ben aynı uzmana gidiyoruz yanılmıyorum di mi ? bizim uzmanın dakikası
1 TL Değeri paha biçilemez
niltt arkadaşın gittiği yerin dakikası 2 tl imiş ne kadar sürer diye sorunca hani yarım saat sürer en fazla oda 60 tl olur dedim ama elbette haklısın çok
evet BOCEK ben gül hanıma gidiyorum şimdi bacak çalışıyoruz 2 saat çalışıyoruz bazen 120 yerine 240 vermek baya fazla olurdu bizde havadan kazanmıyoruz gül hanımın merkezi çok kaliteli kendisi bilerek bu kadar düştüğünü söyledi bizlere maliyeti çok olmasın diye diğer işlemleri normal ücrette epilasyonda yeni yılda artış yapıcakmış sanırım oda fazla gelmedi bana dışarıya göre hakediyor kadın dediğin gibi değer canım heryer 2 ye 3 çe yapıyor dakikasını .
evet canım özellkle uzun işlemlerde fiyat olayı çok etkli oluyor Gül Hanım müşterilerine o kadar kıymet veriyor ki kimsenin ücret konusundan dolayı mağdur olmasını istemiyor
her açıdan mükemmmel bir uzmanımız var, meldanur çok şanslıyız Gül Hanımı bulduğumuz için
evet BOCEK gerçekten müşterilerine çok değer veriyor uzun işlemlerinde zorlanıcağımız için artırmadığını söyledi her şekilde hakediyor.
zindandelen gül hanım 2 saatte 2 yarım bacak bitirdi kalan olmadı hem seri hemde temiz işlem yapıyor şimdi üst bacaklara çalışıcak ben çok memnunum kabuklanma olmadı .
diablo özel mesaj hakkım yok üzgünüm googleye gül abbasoğlu yazınca tüm bilgileri çıkıyor bu şekilde bulabilirsin canım.
bence de kıl yoğunluğu az kendimden biliyorum o kadar saatte belimin yarısını yapamadılar
yani ayva tüyünü bilirsin işte seyrek seyrek olmaz zaten
o karnımdaki tüyleri var ya 5 epilasyoncuya gösterdim hepsi de mırın kırın etti resmen dert etme onlar bi şey değil herkeste olur o kadar falan dediler gözleri korktu küçücük tüylerle kimse uğraşmak istemedi ama belimi niye beceremediler ben de anlamadım belki şimdiki uzmanım halleder ama eskisi gibi hevesli değilim artık sadece bi umut gidiyorum eski kötü tecrübelerim yüzünden sanki bu kıllar hiç bitmeyecekmiş gibi geliyo
haklısın işte iz kalmasından tedirgin olduğum için böyle konuşuyorum kremlere kafayı takıştım bi ara kullanmak mı daha iyi kendi haline bırakmak mı anlamadım neyse ilgilendiğin için çok çok teşekkürler
Ben iğneli diye gitim ama bıyık için lazere başladık,tüyler biraz kalın olduğu için 2-3 seans lazer yaptırıp daha sonra iğneliye geçicez..İşini bilen biri,umarım sonuçlar da iyi olur...
yani o kadar yara iyileştirici falan kremler var ki aklım onlara gidiyo yoksa yağlı merhemlerin sivilce yaptığını biliyorum başka bi uzmanla çalışırken o hep madecassol sürdürürdü sivilceler oldu ben de de ve galiba yaralı bölgeye sık sürüldüğünde yaraları taze tutar iyileşip kabuk bağlamasını güçleştirirmiş ama sanki ara sıra da yağlı olmayan bi krem sürülmelymiş gibi geliyo bu kadar kuru ve gergin olması iyi bi şey mi ki hareket ederken resmen derim geriliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?