kimi 1gün,kimi 3gün;epilasyoncular genelde iğneliden sonra su v.b değdirilmemmesini söyler.bunun nedeni nedir:iz kalmayla mı yaranın çabuk geçmesiylemi açık kıl kökünün beslenememesiyle mi ,vs...neyle ilgili?su değmezse ne olur deyerse ne olur?
sir ağdadan sonra da yıkamayın denir,bunun nedeni de aynı mı,ikisi farklı mı?
cevabını bilenler çıkar umarım,yardımcı olacak arkadaşlara sevgiler a.s.
evet ben de bahar ın gittiği uzmanda yaptırıyorum kol kooltukaltı göbek ve yüze. Su değdirince hiçbir sıkıntı olmayacağını söylüyo uzmanım ve gerçekten de olmuyo. Verdiği solüsyonu kullanınca hemen eski haline dönüyo cilt zaten. çünkü deriyle değil kılın köküyle ilgili bir çalışma bu. bana çok mantıklı geldi o yüzden. yerimseniben
merhaba gittiğiniz yerin adını söylermisiniz ben dün başladım sonuç alacağıma da eminim ancak 2 gün su değdirmemi o bölgeye dikkat etmemi söylediler o kadar dikkat etmeme rağmen sanki sivilceye dönen kabuklanma oldu ve bu beni gerçekten rahatsız ediyor yaptırdığım yere gidip sorucam yinede sizden cevap alırsam çok sevinirim memnunmusunuz hala şu anki durumunuz nasıl?
Aslınalan ve bahar sanırım Gül Hanıma gidiyor bende Gül Hn.a gidenlerdenim
su değmiyecek diye bişey demiyor uzmanım hemde yüzüme yaptırıyorum öyle 2 gün su değdirmeden duramam şimdiye kadar hep yıkadım yüzümü ve hiçç bişey olmadı
ne kabuk ne başka şey
yüzde leke falan var mı ya da bunlara kapatıcı kullanmak mümkün mü,?bende bıyık bölgeme yaptırıcam da hatta bu hafta gidip görüşeceğim..çok korkuyorum leke kalmasından..
leke kabuk hiç bişey yok şekercim
istersen küçük bi bölgeye deneme seansı yaptır içine sinerse devam edersin
çok teşekkür ederim içmi ferahlattınız valla,cuma günü kısmetse gidip konuşacağım...
rica ederiz şekercimm deneyimlerimizi paylaşalım ki herkes kendi için en doğrusununu bulsun
peki sen nereye başlıyorsun
Bakırköy Doruk Güzellik Merkezi'ne,orayı da buradan tavsiye olarak almıştım,Gülten hn.varmış çok ustaymış bu işte...Cuma ya randevu aldım bakalım,bi de bıyık bölgesi olduğu için biraz tırsmıyo değilim,görüntü açısından çok şişer de maymuna döner miyim ilk günler :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?