İğneli Epilasyon iğneli epilasyon

34gulden

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2010
108
0
66
İstanbul
Arkadaşlar
yüzüme iğneli epilasyon yaptırmaya karar verdim ama korkuyorum:18: Aranızda epilasyon yaptırmış olan varsa lütfen fikir versin.. Tüyler için gerçekten kalıcı bi çözüm mü... Kaç seans ta toptan kurtuluyoruz şu fazlalıklardan
ve en önemlisi de gidip memnun olduğunuz bi yer varmı... Yazarsanız çok sevinirim...
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER KIZLAR

tüylerin ne sıklıkta ve ne durumda öyle ince ayva tüyü falansa olmaz zaten...
yüzümde tek tek siyah kıllar vardı çene kulak altı yanak vs. 7 seans gittim ilk seansım 3.5 dk sürmüştü bidiğim kadarıyla en zor yüz çünkü göğüs ve göbek için de yaptırdım göğüs uçlarımda 6 seansta tamamen bitti göbek ise 2 seans yaptırdım ama bi seans daha yaptırsam tamamdır.
genelde dk sı 1 lira oluyo ilk uygulamada iğne alıyorsun 10-15lira fln birdaha hep aynı iğneyi kullanıyosun.eğer uygulamayı yapan işini iyi biliyorsa bir kez akım verilen yerden genellikle bidaha kıl çıkmıyo yada daha zayıf çıkıyo.bölgeye göre akım veriliyor.ben memnunum iiki başlamışım birde lazer gibi paket programlar yada pahalı fiyatlar değil sonuçta.şimdi genital ve dudak üstü için gitmeyi düşünüyorum ama yaz geldiği için dudak üstü yaptıramicam sanırım lekelenme olmasın diye.
bu arada kabuklanma neredeyse kaçınılmaz oluyo.ama bölgesine göre yaniverilen akımın şiddetine göre az yada çok.çabuk dökülüyo yada geç dökülüyo ama iz kalmıyo.yani kabuklar döküldükten sonra iz oluyo ama kısa süre sonra yine bölgesine göre kayboluyo...

biraz uzun oldu içimi dökmüş gibi oldum ama umarım yardım edebilmişimdir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…