- 13 Kasım 2011
- 4
- 0
- Konu Sahibi EstetikEditor
istanbul ,kadıköy yakasında işinize yararsa güvenilir yer var.
Merhaba kadikoyde igneli epilasyon icin onerdiginiz yerin adresini verebilir misiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
istanbul ,kadıköy yakasında işinize yararsa güvenilir yer var.
Merhaba kadikoyde igneli epilasyon icin onerdiginiz yerin adresini verebilir misiniz
Bence diyerek ifade etmiş olduğunuz bu düşüncenizin, kıl folikulü yapısını incelediğiniz taktirde doğru olamayacağını inanıyorum ki siz de kabul edeceksinizdir.
sevgili tuğçe, ben kendisinin telefonunu vereyim. ceylendan aldım numaranızı dersiniz.. 0534 799 30 79
merhaba ceylancım mesaj atmışsın ama ben henüz msj gönderemiyorum
bişiler yap 100 mesajı doldur.ancak öyle özele yazabiliyorsun:)
ceylan ceylin.bunun daha sonra çıkma olasılıgı varmı?teşklr
az kaldı canım dolunca özelden msj yazarım :)
hadi biraz daha gayret
kızlar bu sorunu en mükemmel şekilde ayrıntılarıyla tunalı hilmi cad. doktor yanında bu işi yıllardır yapan.ticari kaygısı olayan,işini önemseyen sonuç odaklı bir bayan var ona danışabilirsiniz. birçok kişi gönderdim şikayet sıfır. zaten önce herşeyi işin hilesini hurdasını ve olması gerekeni anlatıyor ve size bırakıyor tercihi asla ikna etmeye çalışıp zorlamıyor. hatta ilk gittiğimde inamamamıştım ben fazla tedirgin ve sorgu yapınca bıkmadan anlattığı gibi birde başka yerler önerdi çok güvenilirlerdir isterseniz onlarla görüşün diye. ayrıca orda lazerde var. doktor olmasıda ayrıca güvenli. isteyene özelden adresini verebilirim.
sevgili tuğçe, ben kendisinin telefonunu vereyim. ceylendan aldım numaranızı dersiniz.. 0534 799 30 79
hadi bakalım .)))))
canım benim 100 msjı doldurmam gerekiyormuş yazamadım burdan yazım dedim sen yine istersen özelden yaz fark etmez :)
merhaba canım seni güldürebildiysem ne mutlu bana :)) nerede bu yer canım tam olarak bide dakikası ne kadar bugün okmeydanı hastanesine gittim yüz ve koltuk altı için ama yüz iğneli olmazsa bitmiyor bunu hepimizde biliyoruz bide güven veren bi yer iğnelide zor yani
Dk.1.5 tl . Kucukyali ama teli aciktan vermissin sutlancan reklamci diye haberin olsun: ))))