- 29 Aralık 2020
- 56
- 12
- 38
- 25
iyi akşamlar hanımlar, daha önce de burda cildimden hem kıl hem de sivilce ve lekelerden ne kadar çektiğime dair bir konu açmıştım. birkaç arkadaşın tavsiyesiyle pco şüphesiyle doktora gittim. önceden gittiğim hastanede pco tanısı konup ilaç başlanırken yeni gittiğim hastanede yapılan tahlillerde hormonel bir bozukluğa bile rastlanmadı. yüz, sırt, tüm bacak, popo, genital, karın, koltuk altı ve kollarıma yüksek dereceli atışlar yapan bir merkeze düzenli olarak gitmeme rağmen en ufak bir gelişme kaydedemedim. kendimi bildim bileli bu haldeyim lisede ne istediğimi giyebildim ne istediğim yere gidebildim. bir şey anlat deseler oturur ağlarım. yüzümü hep saklayarak ve başka kızların yüzüne bakıp eve gidince ağlayarak geçti tüm yıllarım. çok sıkıldım ve kaybedebileceğim hiçbir şey kalmadı. doktordan bir şey çıkar dedim çıkmadı sadece reglin 3. günü kan verin dedi. yani ben ne yapmalıyım artık? yüzüm-göz altlarım bile dahil- tüm boyun, dekolte bölgesi, göğüsün yan, üst ve ortası, tüm göbek, sırtı, omuz her yerim kötü. hem leke hem de kıl var. bu bölgelerin tamamına iğneli epilayona başlasam ne kadar sürede biter ve çok mu acıtır?
*162 boy ve 83 kiloyum. 6 yıldır falan bu haldeyim
*162 boy ve 83 kiloyum. 6 yıldır falan bu haldeyim