Peki çıkan tüyleri napıyorsunuz , diğer seansa kadar ellememek mi gerekiyor ? Ve kaç haftadabir gitmek lazım ? Ben çenem için düşünüyorum ama çıkanları napıcam diye düşünüyorumFaydası oldu.
İlk yüzüm için gitmiştim ama kaç seans gittiğimi hatırlamıyorum. Parça parça gittim hep. Şu anki halinden memnunum ❤ yüzdeki işlemleri tek seferde en fazla 1 saat yaptırdım sanırım, net hatırlamıyorum. Onun dışında 30-40 dklik bazen 20 dklik işlemler yaptırdım. 1 saat civarı sürdüğünde hafif şişme oluyor, ertesi gün geçiyordu. Çok çabuk kabuk tutuyor ve bir haftada dökülüyordu.
Şimdi kol, bacak gibi yerlere de yaptırıyorum. Birer defa da ense, göbek ve göğüs ucuna yaptırdım. Bacak ve koldan sonra onların da ikinci seansına gidicem. Görünmeyen yerler olduğu için sonraya bıraktım oraları. Ama göbekte de göğüste de tek seansta fark etti göğüs ucundakilerin %70i gitti. Göbek de azaldı ama izler var hala. Kabuklar da biraz geç düşüyor. Kol çok çabuk iyileşiyor, bacak çok uzun sürüyor. Kırmızı kırmızı izler oluşuyor ve yavaş iyileşiyor. Yazın yandıkça vs daha kolay yok oluyor sanki.
Yüzüm, bacaklarım ve kollarım bir saati geçmezse pek acımıyor ama bir saatten sonra vücut direncim düşüyor sanırım, canım acıyor. Bundan korktuğum için göğüs ucu ve göbeği yaptırırken oralar daha hassas diye uyuşturucu krem sürdüm hiç acımadı.
Hep aynı epilasyoncuya yaptırdım o yüzden bir kıyas yapamıyorum ama sonuçlarından kesinlikle memnunum :)
Neyle uyuşturuyorsunuz ?Ben doğru yerde doğru uzman tarafından yapıldığında fayda sağlanmıycağını düşünüyorum.. yeni başladım sayılır yani en azından yaptırdığım bölgelere henüz 2.seansım yapılmadı.sonuçları kesinlikle kişiden kişiye değişir ama sanırım en etkili bölgem göbek bölgem oldu.acısına gelirsek eğer ben uyuşturduğum için hissetmiyorum ama kaşı uyuşturmadığı için utanmasam ağlıycaktım:) çok sert ve kalın kıl tipi olduğu için olabilir...sonuç olarak iyi bakıldığında uzman kişi yaptığında iz leke sivilce sorunu da yok...
en kısa sürede hepimiz bebek poposu gibi oluruz inşallahhh
gittiğim merkezde iğneyle uyuşturuyorlarNeyle uyuşturuyorsunuz ?
Hangi ilde gidiyorsunuz acaba ?gittiğim merkezde iğneyle uyuşturuyorlar
istanbulHangi ilde gidiyorsunuz acaba ?
Merhaba. Geç gördüm mesajınızı. Göğüs, göbek ve enseye hiç dokunmuyorum çıkanlara. Kol ve bacakta çıkanları jiletle alıyorum. Az olduğu için sorun olmuyor jiletle almak. Yüzümdekiler bitti gibi çok çok az ve ince, ayva tüyü gibi, hiç dokunmuyorum memnunum halinden.Peki çıkan tüyleri napıyorsunuz , diğer seansa kadar ellememek mi gerekiyor ? Ve kaç haftadabir gitmek lazım ? Ben çenem için düşünüyorum ama çıkanları napıcam diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?