Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhabalar bende Handan hanıma gitmeye başladım benimde iz kalıyor gibi şu an nasıl sizimerhaba handan hanıma gitmeye başladım ben. sizce nasıl? olumsuz bir yer mi sizce bende iz bırakıyor sanki ya bilemiyorum. güven diyip duruyor ama bakalım nolcak sonum
nerde yeri hic duymadm bende eskiden cok tedirgin olurdum ama uzun zamanda iyilesiyorMerhabalar bende Handan hanıma gitmeye başladım benimde iz kalıyor gibi şu an nasıl sizi
Yazin yapilabiliyor mu igneli epilasyon? Ben eskiden bir doktorun kliniginde gidiyordum (Ladonna diye), oradaki hemsire Mart-Nisan itibariyla uygulamiyordu herhangi bir epilasyon. Gunes koruyucuyla cok iyi korumaniz lazim. Pandemi dolayisiyla kapali isletmeler bence kasada iceride kalmamak icin her seyi yapar oldular su an. Handan Hanim guvenilir biridir ama. Benim yuzumu mahveden Beyhan Kurtulus da su an hala insanlarin tum yuzune uygulama yapiyor.Merhabalar bende Handan hamına başladım iz bendede kalıyor gibi nasıl sizin şu an
Capacity karsisinda esa epilasyon eski cunku teyzem gitmisti o soyledi bananerde yeri hic duymadm bende eskiden cok tedirgin olurdum ama uzun zamanda iyilesiyor
Ben emla surdum hep yuzume ayrica biri soylemisti epilasyoncu agri kesici iciylrum gitmeden bence yaptikca uyusuyor denettirin sonucta yaptirmak zorunda degilsiniz lazer skain yaptirmayn ben cok eski yillarda lazer yaptirdim cok kotuydu yuzum igneyle bitirdimEnseye iğneli yaptıran var mı ? Benim ensem aşırı aşırı fazla iğneli epilasyon düşünüyorum ama çok fazla olduğu için Korkuyorum çok ağrılı olur mu diye yaptıran varsa tecrübelerini paylaşabilir mi
Bende bazan umutsuz oluyordum ne yalan soyliyim geciyor ama zaman istiyor gercekteb sabir istiyor bir sekilde geciyor gecmesede dermapen yapiyorlarmis oyle dedilernerde yeri hic duymadm bende eskiden cok tedirgin olurdum ama uzun zamanda iyilesiyor
Ben de bacaklarıma yaptırdım acaba bacaklarınız geçti mi yoksa o kırmızılıklar kalıyor mu?Teşekkür ederim desteğin için ✌ ya tüyler bitseydi en azından bir tesellim olacaktı da bir yandan cımbızla tüy koparıp bir yandan deliklerle uğraşmak moralimi çok bozuyor. Bacağım da 6 ay geçmesine rağmen benek benek hala
Nerde yaptiirdiniz yanik gibi duruyor kocamam kocaman olmus lekelrr yanls anlamaynda beni sonucta uzman degilik ama bende yaptirdim bu kadar olmamistiYaptıralı 20 gün oldu bu görüntü normal mi?
Enseye iğneli yaptıran var mı ? Benim ensem aşırı aşırı fazla iğneli epilasyon düşünüyorum ama çok fazla olduğu için Korkuyorum çok ağrılı olur mu diye yaptıran varsa tecrübelerini paylaşabilir mi
Capacity karsisinda esa epilasyon eski cunku teyzem gitmisti o soyledi bana
Yaptıralı 20 gün oldu bu görüntü normal mi?
Tesekkur ediyorum aslında yüze de gitmiştim önce bu kadar uzun sürmedi iyileşmesi, sonuç iyi olunca tereddüt etmedim bacağa da.elbise giyerken üzülüyorum şimdi hep böyle mi görünecek diyeBenim de bacaklarım hemen hemen böyle oluyor. Bacak çok geç iyileşiyor. Bacak kılları daha kalın olduğu için mi acaba diyorum çünkü başka yerimde böyle olmuyor. Ama ben tek bir yere gidiyorum başka bir uzmana gitmediğim için doğrusu nedir yanlışı nedir tam bilmiyorum o yüzden yanıltmak istemem.
Ben bikac yerin kabuğuyla oynadım aslında o izler büyük olanlar ondan sanırım bir de bazı köklü olanlara yüksek çalıştı ve iki kez elektrik verdi ondan sanırım.Nerde yaptiirdiniz yanik gibi duruyor kocamam kocaman olmus lekelrr yanls anlamaynda beni sonucta uzman degilik ama bende yaptirdim bu kadar olmamisti
Rica ederim. Evet yüz çabuk iyileşiyor bacak malesef uzun sürüyor o yüzden kışın ya da en geç nisan gibi yaptırıyorum ben. Bir de yapan uzman sıkı pantolonlar giyme hava alsın bacakların biraz demişti. Kışın kalın kalın giyip gidiyordum hep epilasyona giderken de o zaman görünce söylemişti. Son gidişimde pandemiden dolayı geç gittim yazın başlarıydı sanırım mayıs sonu haziran başı gibiydi. Haliyle hep ince bol şeyler giydim, kabuklar düşünce izler hafif silikleşmeye başlayınca etek de giydim güneş gördü hep ve daha çabuk iyileşti bana mı öyle geliyor acaba diyorum ama hatırlıyorum kışın daha geç iyileşiyordu. Belki de soğuktan üşüyünce minik izler morarıyordu ondan dolayı bana öyle geliyor bilmiyorum.Tesekkur ediyorum aslında yüze de gitmiştim önce bu kadar uzun sürmedi iyileşmesi, sonuç iyi olunca tereddüt etmedim bacağa da.elbise giyerken üzülüyorum şimdi hep böyle mi görünecek diye