İşlem sırasında kılı cımbızla alıyor gibi hissetmemeniz gerek, kök ölüyorsa iğneden sonra kılı çekerken acı hissetmemeniz gerek. Bende kullandıkları makinaları sorduğumda hep 2 MHz'lik flash mod kullanabildikleri makinalardı, birinin markası cesa epiflash diğeri epigold flash'dı. İkisinde de kıl köküne girdiğinde pedalla akım göndererek yakıyordu. İşlem sonrası benim cildim çabuk kızardığı için kabarmalar ve kızarıklıklar oluyor sonra bir gün içerisinde hafif kabuklanma oluşuyordu ve bir hafta içinde de iz kalmadan iyileşiyordu. Dediğim gibi bu kişiden kişiye değişir ama işlem sonucu bir ay içerisinde tüylerin ya seyrelmesi ya da hiç çıkmaması gerekli. Dakikası kaç TL'den devam ediyorsunuz? Ben şuan nakitte 2,5 TL'e gidiyorum. Kredi kartına 3 TL yapıyorlar. Daha önce farklı yerde 2,75 TL'e yaptırıyordum. Uyuşturucu krem kullanmıyorum. Ağrı eşiğim yüksek, burunla üst dudak arası en hassas bölge, benimde gözümden yaşlar aka aka yaptırdım. Zaten şuan kalanlar o bölgedeki sarı tüyler. Bu arada işleme başlamadan yarım saat önce ağrı kesici alıyorum.
Merhaba kaçıncı seanstasınız yüzünüzde? Fayda görüyor musunuz? Göğüs bölgenize kaç seans yaptırdınız? Ayrıca en önemlisi göğüs bölgesi acımıyor mu? Ben de yaptırıcam o yüzden soruyorum. Yüzüme yaptırıyorum ama benimkiler özellikle bıyık ısrarla çıkmaya devam ediyor. Bir kaç göbeğime de yaptırdım çok acıdı. Ve kahverengi lekeler göbeğimde uzun bir süre kaldı ama zamanla geçti. Göğüste geçer korkmayın. O bölgeler daha hassas olduğu için leke çabuk oluyor ama zor geçiyor. Bir de göğüste kahverengi lekeler kalsa bile kıldan daha iyidir. Görünen yer de değil. Kıl bitsin de lekeyi kafanıza takmayın bence. Yüzde leke olsa sıkıntı derdim ama onun da zamanla geçtiğini söylüyorlar.
Merhabalar. Ben de yüzümde kalın ve ayva tüyleri aynı anda yaptırıyorum. Bazen olduğu gibi çıkıyor bazen geç çıkıyor. Ama daha bitmedi.Merhabalar ben yaklaşık 8,9 aydır ankarada bir kliniğe iğneli epilasyona gidiyorum ( göğüs,boyun,ve çenemde birkaç kıl için) tek tük kaldılar ve aşırı İnceldiler. Ayrıca bazı yerlerde hiç çıkmıyor. Tek tük kalın olanları da gittikçe aldırıyorum. Evet iğneli epilasyon uygulaması bir hayli acılı. Göğüs de acıyor fakat rahatlığını düşününce o acıya dayanılıyor. Ben şu aralar ayva tüylerime taktım bıyık kısmının hemen bitişiğinde başlayan tüylerdenkliniğe tekrardan gideceğim oralar için bakalım ne diyecekler? Bu arada Ayva tüyleri için iğneliye giden var mı?
Merhabalar. Ben de yüzümde kalın ve ayva tüyleri aynı anda yaptırıyorum. Bazen olduğu gibi çıkıyor bazen geç çıkıyor. Ama daha bitmedi.
Evet yapılıyor ama yapan kişinin iğneyi tam köküne ulaştırıp akımı vermesi gerek ve tüy kendiliğinden gelmeli cımbıza, çekip koparmaması gerek. O zaman inceliyor. Beceremezse cımbızla almış etkisi olur ve kalınlaşır.Merhabalar:) iğneli mi yaptırıyorsunuz?
Peki,yapılıyor muymuş? Kılda bir kalınlaşma,artış oluyor mu? Teşekkürler :)
Evet bende öyle düşünüyorum,yanaklar için umarım güzel netice alırım.bakalım bu hafta içi iğneli için kliniğe gitmeyi düşünüyorum.Çözüme ulaşırız inşallah hepimiz:))Evet yapılıyor ama yapan kişinin iğneyi tam köküne ulaştırıp akımı vermesi gerek ve tüy kendiliğinden gelmeli cımbıza, çekip koparmaması gerek. O zaman inceliyor. Beceremezse cımbızla almış etkisi olur ve kalınlaşır.
Aysel hanımdan memnun musunuz acaba ben de gitmeyi planlıyorum daya arkadaşlar izmir de iğneli eğilasyon yaptıranlara soracağım madam janine midir nedir dk sı 5 tlymiş yuh dedim yaa çok fazla değil mi? aysel hanıma gidiyorum ben 3. seans gittim dk sı 3 lira o bile çook fazla, 1 saat için 180 lira geçiyor insana, bir de 1 saat için 300 lira alacaklar, yani çok fazla ya nası insafsızlık bu anlamadım sinir oldum
Aysel hanımdan memnun musunuz acaba ben de gitmeyi planlıyorum da
Tüylerde artış ya da kalınlaşma oldu mı peki ?tam net memnunum diyemem çünkü çok bi azalma olmadı bende bir de 4 seans gittim. ama iz de kalmadı. bilemiyorum eğer 3-4 ay sonra gerçekten biterse buraya yazarım.
rica ederim. hayır artış olmadı bazı yerlerde incelme oldu sadece :)Tüylerde artış ya da kalınlaşma oldu mı peki ?
Teşekkür ederim cevapladığınız için :)
Merhaba,
Ankarada'yım, özelden iletişime geçebiliriz isterseniz her gittiğim yer hakkında iyisiyle kötüsüyle bilgi verebilirim. Makinaların hepsi aynı bana kalırsa (flash mod kullanıyor olmaları önemli olan, en acısız metot o), ayrıca yapan uzmandan da kaynaklanıyor, birde sizin genetiğiniz/kıl tipinizden. Bazı kökler inatçı olabiliyor bende de aynı noktadan hala çıkmaya devam edenler mevcut ama çok inceldiler. Yapan kişi de her seferinde köke düzgün giremeyebilir insanız sonuçta. Ama %70 azalma mevcutsa bence başarılı sonuç alıyorsunuzdur. Biraz sabırla devam edin bence sonucunda inanılmaz rahatlayacaksınız.
Ben bugün yanak boyun ve çenemde kalın siyah kıllar için iğneli epilasyon yaptırdım. Bana güneş koruyucu krem dışında bişey vermediler. Şu an atış yapılan yerler sivilce şeklini aldızaten 15-20 tane falan var. Normalde 3 günde bir çıkıyordu bakalım şimdi nasıl olacak. Su bazlı 50 faktör güneş kremi verdiler aslında ama yanımda nakit yoktu alamadım. O zaman eczaneden su bazlı bir güneş koruyucu al yağlı olmasın kıl köklerini besler dediler. Isolde 'nın kremini aldım. İnşallah iz kalmaz ya çok korkuyorum.
(Atış yapılan yerler bu şekilde, sivilce gibi)
Herkese selam
Kızlar çok sorularınız var ben de tecrübelerim kadar anlatacağım. Bu başlıkta önceki yazılama bakarsanız iğneli epilasyon sürecinde başımdan geçenleri günü gününe anlattım.
Öncelikle korkmayın. İz kalmıyor. Yine de merdiven altı yerlere gitmeyin tabi.
Geçmesi uzun sürüyor. Güzel hayallerle başlıyorsunuz evet ama bi bakmışsınız kıllar tekrar çıkıyor, tekrar çıkıyor... hevesimin kırıldığı ve bırakmak istediğim zamanlar oldu ama sabrettim. Sabrımın sonucunu aldım.
Yaklaşık 8-9 aylık süre içinde çok uzun seanslar geçirdim. 3-4 saatlik seanslar sonucunda yüzüme bakılmayacak şekilde çıkıyordum. Kabuklar, yaralar, morluklar ve şişmeler... Yapan kadın bunların normal olduğunu söyledi hep. Gerçekten de yüzümde ne iz kaldı ne de kıl.
Kıl çıkıyo hala ama nasıl desem, sapsarı, arada derede, görünmüyor bile. Rahatsız etmiyor. Bazen görünenleri aldırmaya gidiyorum. Önceden 3 saatte bitmeyen fauller 15 dakikada bitiyor. (Kadının elinin biraz yavaş olduğunu yeni bir yere başlayınca anladım. Şimdi gittiğim yer 5 ₺ ama eli hızlı. Öbürünün 1 saatte yaptığını 10 dakikada yapıyor. Ama maalesef ince iş yapmıyor. Sadece kara olan kılları alıyor. Görünmeyen sarılarla uğraşmıyor. Hızlı yapacağım derken o sarı kıllar arada kaynıyor. )
Acı olarak da kızlar acıyor evet. Özellikle ilk gittğim yerin makinası farklıydı ve acısı inanılmazdı. Bu gittğim yerin makinası baya eski bir şey belli, daha az acıtıyor.
Yeni başladığım yer iyi mi kötü mü hemen anlayamıyorum. Kadına 5-6 defa gittikten sonra anlayabilirim bunu. Çünkü ilk seanslar gerçekten kıllar eksilmiyor tekrar çıkıyor.
Merak etmeyin, 7. Seansınızdan döndüğünüzde bir de başmışsınız hakkaten kıl falan kalmamış. Çok seyrelmiş.
Sorunuz olursa bildiğim kadarıyla cevaplarım. Yüzüm bitti şimdi enseye başlayacağım ben de.
Devam ediyomusunuzEvet yapılıyor ama yapan kişinin iğneyi tam köküne ulaştırıp akımı vermesi gerek ve tüy kendiliğinden gelmeli cımbıza, çekip koparmaması gerek. O zaman inceliyor. Beceremezse cımbızla almış etkisi olur ve kalınlaşır.