İğneli Epilasyon Iğneli Epilasyon Yaptiranlarin Paylasim Alani

evet sürekli ayni yere gidiyorum, acaba makinadan mi kaynaklaniyor coktan bitmesi gerekiyordu. Sizin gittiginiz yerlerde fazla akimla mi calisiliyor bununla alakasi olabilir mi?Ayrica normal epilasyon mu yapiliyor yoksa blend yöntemiyle mi yaptiriyorsunuz?

valla canım şu anda kış dönemimde olduğumuz için yüksek tutuyor ayarı 7,8 en son 9la çalıştığını sölemişti epilasyon yapan bayan.ama yazın daha düşük çalşıyorlar güneş leke yapabiliyormuş.başka bi yere git bakalım istersen.

Son düzenleme:
benim yüzüme 28-30 ayarla calisiliyor farkli makinalar oldugu icin sende kullanilan akim farkli ama herhalde biraz daha yüksek ayarla calisilmali bende canim cok yaniyor ama yapacak birsey yok cünkü artik bitmesi gerekiyor iki sene maddi manevi cok cektim ve halada cekiyorum.

ben yüzüme igneli epilasyon yaptırdım sonra aynaya bir baktım yüzümde ignenin girdigi her kıl yeri kabarık ve beyazbir doku vardı üzerinde bir hafadan fazla öyle sürdü gecmesi ...cene altında iki geniş iz kaldı bir dahada korkumdan yaptırmadım .iz beyaz bir iz yani yanık izi.igneyi en incesinden ve yeni almıstım.yaptırdıgım kişiyede cok güvenerek gitmiştim.sertifikalarını bile görmüştüm.teni hassas olanlar cok dikkat etmeli

bahar, epilasyondan sonra 2,3 saat suya hiç değdirmemiz gerekiyor o bölgeyi yoksa kabarıyormuş ve bepanthene gibi yara yanık kremi sürmek gerekiyor iz kalmaması için.

Merhaba, bugün genital bölgeme ilk kez iğneli epilasyon yaptırdım, acı konusunda sorun yok dayanıklıyım zaten çok şükür ama yapan kadın merkezde bir alanı bıraktı, komple almadı yani. daha yaşım (20) küçük olduğu için ileride eşimin nasıl isteyeceğinin belli olmayacağı için bıraktığını söyledi. Bana çok saçma geldi ama yine de düşüneyim diye o an üstelemedim.

Böyle bir şey gerçekten olabilir mi? Genital bölgeye epilasyonun farklılıkları veya başka sakıncaları var mı?

bahar, epilasyondan sonra 2,3 saat suya hiç değdirmemiz gerekiyor o bölgeyi yoksa kabarıyormuş ve bepanthene gibi yara yanık kremi sürmek gerekiyor iz kalmaması için.

ilk olarak eczaneye gittim bepanthene aldım belki ondan gecti diger izler sadece en kötü olan ikisi iz olarak kaldı.cok dikkat ettim yüzüme su vurmadım.yüzüm hassas ve yanlıs uygulama sonucu oldugunu söyledi baska bir yerdeki uzman.ama korktum artık.uygulayamıyorum tekrar.sık sık sir yapıyorum yüzüme artık

Merhaba, bugün genital bölgeme ilk kez iğneli epilasyon yaptırdım, acı konusunda sorun yok dayanıklıyım zaten çok şükür ama yapan kadın merkezde bir alanı bıraktı, komple almadı yani. daha yaşım (20) küçük olduğu için ileride eşimin nasıl isteyeceğinin belli olmayacağı için bıraktığını söyledi. Bana çok saçma geldi ama yine de düşüneyim diye o an üstelemedim.

Böyle bir şey gerçekten olabilir mi? Genital bölgeye epilasyonun farklılıkları veya başka sakıncaları var mı?

canım bende genital bölgeye başladım yaklaşık 1 ay evvel.benim gittiğiğim kadında alt tarafı yapmadı.aslında oraya iğneli uygulanabilirmiş fakat genelde uzmanların tercih etmedi zor bi alanmış.sebep o aslıında.ama eğer gittiğinn yer yapıyosa ısrarcı ol ve yaptır sonuçta öyle bile olsa eşiinn değil senin fikrin önemlidir canıma.s

Kızlar ben de genital bölgeme yaptırıyorum, alt kısımlara da yapıyor güzelik uzmanı bayan, çok memnunum.

Kızlar ben de genital bölgeme yaptırıyorum, alt kısımlara da yapıyor güzelik uzmanı bayan, çok memnunum.

oh ya ne güzel, bende araştırcam yapan birisini bulursam alttarafıda yaptırcam.peki kaçını seansınız ve azalma yada gecikme oldumu.mesela ben ilkkez geçen ay27 ocakta gittim.hala çıkmadı normalde 2 haftaya çıkardı.bikaçtane tüy var şimdi hastayım bitincede onlar kendini iice göstermeeden gidicem.daha etkili olurmuş kılın ilk evresine gelirse.

oh ya ne güzel, bende araştırcam yapan birisini bulursam alttarafıda yaptırcam.peki kaçını seansınız ve azalma yada gecikme oldumu.mesela ben ilkkez geçen ay27 ocakta gittim.hala çıkmadı normalde 2 haftaya çıkardı.bikaçtane tüy var şimdi hastayım bitincede onlar kendini iice göstermeeden gidicem.daha etkili olurmuş kılın ilk evresine gelirse.

5 kez yapıldı, üst kısımlar %80 bitti ama altlar daha dirençli, üst kadar çabuk cevap vermiyor, yine de çok memnunum.

arkadaşlar ben de yaklaşık iki hafta kadar önce kasık bölgeme iğneli epilasyon yaptırdım ordaki tüyler inceydi ama beni rahatsız ediyodu neyse bazı yerlerde kremlerin güçlendirdiğini okuduğum için epilasyondan sonra hiç krem sürmedim ama kabuklar aynen duruo =( acaba kese yapsam gidermi die bi tane kabuğu kaldırdım ama altı hala kırmızı normal mi bu ya anlamadım =(

bende 3 gün önce yüzüme iğneli epilasyon yaptırdım. önce kırmızıydı şimdiyse kahverengi küçük iğne başı kadar lekeler var.yaptırdığım yer geçici dedi.her sabah akşam madecasol sürüyorum.sizce bunlar gerçekten geçici ve normal mi?

5 kez yapıldı, üst kısımlar %80 bitti ama altlar daha dirençli, üst kadar çabuk cevap vermiyor, yine de çok memnunum.

hmm teşekkür ederim cevabınız için.peki seanslaınıza ayda bir mi yoksa daha kısa yada uzun aralıklarla mı gitttiniz.bide uzmanlar çıkan her kıl kökü için fazla bekletmeden üçer beşer tanede olsa gidersek o ara yakılırsa tüyler daha çabuk cevap alınırmış,sizin nasıl gittiğinizi merak ettim mirmirmirmir

arkadaslar merhaba bana da guvendıgınız igneli epilasyon yapan yerlerin adını verebılırmısınız. eger burada adını yazamazsanız ozele atın lutfen. benımde gögüs aramda ve göbegımde var. lazer epliasyn yapılmazmıs cok ınceymıs dedıler. ama ben cıldırıcam bu kıllardan tuylerden bana yardımcı olursanı cok dua ederım valla. soz verıyorum.:Saruboceq:

arkadaşlar ben de yaklaşık iki hafta kadar önce kasık bölgeme iğneli epilasyon yaptırdım ordaki tüyler inceydi ama beni rahatsız ediyodu neyse bazı yerlerde kremlerin güçlendirdiğini okuduğum için epilasyondan sonra hiç krem sürmedim ama kabuklar aynen duruo =( acaba kese yapsam gidermi die bi tane kabuğu kaldırdım ama altı hala kırmızı normal mi bu ya anlamadım =(

canım normal ve seanslar tamamen bitene dek o şekilde olacak.kızarıklar gitmiyomuş öyle demişlerdi zaten vede deneyim sonucu öyle olduğunu anladım.meraklanma...

arkadaşlar merhaba.yüz bölgesi için ankaradaki bir merkezde 15 seans lazere gittim hiç bir sonuç alamadım çok sabretmeme ve beklememe rağmen.üstüne birde tüylerim siyahlaştı ve çoğaldı.artık lazere gitmenin saçma olduğunu düşündüm ve sir ağda yaptım.çünkü kötü görünüyorlardı.
ben yüz bölgesi için en iyi çözümün iğneli epilasyon olduğunu düşünüyorum.tabi uzman kişiler tarafından yapıldığında.ben şimdi tüm yüz bölgem için bursada bir merkez arıyorum uygun fiyatlı işini iyi yapan bir yer.sanırım yüzüne bursada iğneli epilasyon yaptıran arkadaşlar var.bana gittikleri yerleri özelden mesaj atabilirlerse çok sevinirim.

X