Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bahar, epilasyondan sonra 2,3 saat suya hiç değdirmemiz gerekiyor o bölgeyi yoksa kabarıyormuş ve bepanthene gibi yara yanık kremi sürmek gerekiyor iz kalmaması için.
Merhaba, bugün genital bölgeme ilk kez iğneli epilasyon yaptırdım, acı konusunda sorun yok dayanıklıyım zaten çok şükür ama yapan kadın merkezde bir alanı bıraktı, komple almadı yani. daha yaşım (20) küçük olduğu için ileride eşimin nasıl isteyeceğinin belli olmayacağı için bıraktığını söyledi. Bana çok saçma geldi ama yine de düşüneyim diye o an üstelemedim.
Böyle bir şey gerçekten olabilir mi? Genital bölgeye epilasyonun farklılıkları veya başka sakıncaları var mı?
Kızlar ben de genital bölgeme yaptırıyorum, alt kısımlara da yapıyor güzelik uzmanı bayan, çok memnunum.
oh ya ne güzel, bende araştırcam yapan birisini bulursam alttarafıda yaptırcam.peki kaçını seansınız ve azalma yada gecikme oldumu.mesela ben ilkkez geçen ay27 ocakta gittim.hala çıkmadı normalde 2 haftaya çıkardı.bikaçtane tüy var şimdi hastayım bitincede onlar kendini iice göstermeeden gidicem.daha etkili olurmuş kılın ilk evresine gelirse.
5 kez yapıldı, üst kısımlar %80 bitti ama altlar daha dirençli, üst kadar çabuk cevap vermiyor, yine de çok memnunum.
arkadaşlar ben de yaklaşık iki hafta kadar önce kasık bölgeme iğneli epilasyon yaptırdım ordaki tüyler inceydi ama beni rahatsız ediyodu neyse bazı yerlerde kremlerin güçlendirdiğini okuduğum için epilasyondan sonra hiç krem sürmedim ama kabuklar aynen duruo =( acaba kese yapsam gidermi die bi tane kabuğu kaldırdım ama altı hala kırmızı normal mi bu ya anlamadım =(