• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon Igneli epilasyon Yaptiranlar

Biricikada

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2015
2
0
1
37
Mrb kizlar yeni katildim araniza uc gun once igneli epilasyon yapirdim yuzume leke ler var boyle kirmizi gibi nokta nokta kili cekerken bazen hissettim bazen yok ama cogunluk hissettim daha once yaptirip memnun kalan varmi yada bana verecegi bi tavsiye yurt disindayim veya tavsiye edeceginiz iyi bir yer lutfen yardim edin

Merhaba acaba ne kadar bir surede kurtuldunuz bu tuylerden paylasabilirmisiniz sureci

Merhaba. Yaklasik 4 yil gecti sanirim son seansimin uzerinden. Ben izmir'e gidip yaptirdim. Her 3 ayda gittim. Yorumlarimda vardir paylaşmıştım. Bu foruma girmeyince igneli epilasyon yaptirdigimi bile unutuyorum. Ben cok memnunum. Iyi bir uzman bulursaniz kurtulursunuz. Araştırın.

Tesekkur ederim cevabiniz icin tuylerinizden kurtulmaniza sevindim :) bende zeynep polata randevu aldim eylulde basliyorum İnsallah bende kurtulurum

izmirde oturup iğneli epilasyon yaptıracak olan arkadaşlara kesinlikle aysel epilasyonu tavsiye ederim asla bir daha kıl çıkmıyor ayrıca Aysel Hanım işinde çok tecrübeli ve çok kibar anlayışlı bir hanım

Ben Bursa'da oturuyorum ancak Bursa'da güvenilir iğneli epilasyon yaptıran yer bulamadım Aysel hanıma gitmeye karar verdim nasıl ulaşabilirim

Back