- Konu Sahibi aysepilasyon
-
Yanıt yazan, tecrübelerini paylaşan herkese içtenlikle teşekkürler..
Kujum sen yakın zamanda ilk iğneli seansını yaptırdın diye biliyorum. Nasıl gidiyor? Gözenek gözenek m i oldu yoksa?
:S Korktum şimdi
Umarım sorunsuzca aklatırsın
Yukarıdaki açıklamalarda yakılan kıl kökünden yeniden kıl çıkmaz gibi bir neticeye varıyorum kendimce . O halde her uygulamada kılların azalmış olması gerekir eğer doğru uygulandı ise değil mi?
ne yazık ki lazerde bu böyle değil..
Kimi uzmanlar kabuk olmaz diyor kimiler olur diyor.. Kafam orada karıştı..
ben her gün insan içindeyim belli olur diye çok korkuyorum.
gözenek gözenek bir görüntü oluşur mu? hani delik delik olur mu?
mrb aysel hanım, önceki msjlarınızı okudum da kılı uzatma süresinden bahsetmişsiniz 15 gün falan diye..ben kolaltı için her hafta gidiyorum..bunuda kılları daha çıkmaya başladıklarında yakalayalım diye öyle yapıyorum hani gelişme dönemindeyken..15 günde bnm kıllarım uzuyo çünkü ve bende dinlenme dönemine geçerlerse etkisi olmaz diye düşünüyodum..beni aydınlatırsanız bu konuda sevinirim..
ayse hanım epilasyon iğnesini istanbuldaki bir firmadan getirtiyorsunuz acaba bana firma ismi telefonu ve iğne markasını yollayabilir misiniz özelden kaliteli iğneye ihtiyacım var bide fiyatını bana yazarsanız çok mutlu olacağım ben kimseye yapmıyoum sırf kendim için iğneli epilasyon mak. aldım.çok teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?