- Konu Sahibi aysepilasyon
-
- #1.001
Aysel Hanim merhaba, oncelikle iyiki sizin gibi bir uzman varda burdaki herkesi bilgilendiriyor. Ben 2 farkli yerde igneli epilasyon yaptirdim ilk yaptirdigim yer tek elle calisiyor kil kokune akimi 2-3 defa veriyor ve yaptiktan sonra kabuklanma kabarma kizarkli oluyor 6 ay sonraya kadar geciyordu simdi baska bir yere basladim bu yaptirdigim yerde 10 parmak calisiyor kil kokune tek akim veriyor ve akim dozu dusuk sanirim ki akimi hissetmiyor gibi oluyorum hatta yapilirken uykum bile geliyor diger yaptirdigim yerde dişimi sıkmaktan çenem kasılırdı ancak ilk yaptirdigim yerden aldigim sonuctan gayet memnun oldum ilk seansta %60-70 basarili oldu kil yok etmede ikinci yaptirdigim yerin sonuclarini daha goremedim cunku bi kac gun oldu. Suanki yer gayet hizli acisida yok gibi hatta kabarma da olmadi ancak etki olarak pek etkili olmayacak gibi sizce hangisi daha dogru yapiyor islemi hangisine devam ediyim ? Birde uzmana akim az mi veriyoruz dedigimde en dogru akim koku yokeden akimdir o yuzden fazla akim bi anlam ifade etmez dedi. Cevabiniz icin simdiden tesekkurler
Aysel hanım merhabalar. Bu konuyu açıp insanları bilgilendirmeniz çok güzel ve çok dua alıyorsunuzdur eminim. yazılarınızda gördüğüm kadarıyla pudra kullanmamızı önermişiniz. bu pudra bildiğimiz bebek pudrası mı yoksa kozmetik ürünü olan renkli pudra kullanabilirmiyiz. yada pudralı fondöten kullanabilirmiyiz lekeleri kapatmak açısından.bende 9 seans kadar diod lasere gittim yüzüm için ancak bitmiyor pek farketmiyor maalesef. iğneliye geçmek istiyorum. ancak yüzde leke meselesi bir problem. seans aşamasında acıyı önlemek açısından krem vs. öneriyor musunuz? teşekkürler
Aysel hanım meraba. Ben 2 yıl önce çene bölgeme iğneli yaptırdım 3 ay kadar gittim. hafta da 1 kez gidiryordum ki yaklaşık 12-13 seans gittim. Kıllarda herhangi bi azalma olmadı ancan cımbızla tuttuğumda hemen yerlerinden çıkıyrlardı kabuklanma arasıra oldu şuan izde yok ancak ben sonuç alamadığım için 3. ayda bıraktım devam etseydim biter miydi yanlış uygulama olduğunu düşünerek bıraktım .
Aysel hanım
Diyelim ki bir yere 2-3seans gittik. Herhangi bir azalma göremedik. Devam etmeli miyiz bırakmalı mıyız acaba??
Aysel hanim merhaba. Acaba işlem yapilan yerden tekrar tüy cikmayacagina dair garantiniz var mi .
Merhabalar epilasyon için aysel hanıma gidiyordunuz.durum nedir yüzünüzdeki tüyler bittimi? Kendisini önerir misiniz?evt tüm yüz için gidiyorum daha bir ay oldu sanırım ama 2 3 kez aralıklarla gittim çıktıkça toplamda 1 saat kadar çalıştık yüzüm biter bitmez diğer bölgelerede başlamak istiyorum.aysel hanım gerçekten işinde uzman ve hiçbir ticari kaygı gütmüyor bu işi severek yaptıgı o kadar belliki.şanslıyımki evimede çok yakın
merhaba arkadaşlar,ben yaklaşık 1 yıldır Aysel Hanım a gidiyorum.Geçen yıl ekimden beri tüylerimi uzatmaya başladım ve aralık ayındada da seanslarıma başladım.bu iş gerçekten sabır ve ciddi maddiyat gerektiren bir süreç.ben koltukaltı ve komple bacak olarak başladım.şu an için size bitti diyemem ama seanslarımın son olmasını umuyorum artık.ve bittiğinde iğneli epilasyon sürecini en detaylı şekilde anlatacağım.şimdiden herkese kaymak gibi vücutlar diliyorum:)
kızlar bugün aysel abladaydım.
12.seansta toplam 26 saat çalıştık.
tüm vücut neredeyse bitti.
bundan sonra herhalde ayda 1 kere 2 saatlik seanslara gidicem.
çok sabır isteyen bir süreç, hem zaman hem de maddi olarak oldukça yıpranıyorsunuz.
bu iş için toplam olarak 2.500 tl.ye yakın ücret ödedim; ancak ödediğimiz paranın karşılığını aldığımızı söyleyebilirim
değerli uzman arkadaşım öncelikle soruları anlaşılabilir uzmanca cevaplmandan dolayı teşekkür ediyorum...ayrıca burada sizin gibi işini ciddi;uzman biliçli yapan arkadaşlar olması beni çok mutlu ediyor..size iyi çalışmalar:)
Canım merhaba aysel ablaya epilasyon için gitmişssin durum nedir.bitti mi tüyler?ayrıca yüze yaptırdın mı sadece vücut için mi gittin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?