İğneli epilasyon sürecim

Merhabalar ,kesinlikle sizin durumunuzdaydım size tavsiyem cildiniz biraz topladığında iğneliye gitmeniz .Sizde seanslar geçtikçe ne kadar rahatladığınızın farkına varacaksınız
Ben de çok düşündüm fakat cildim çok aşırı hassas olduğu icin saprona ice buz lazere gitmeye karar verdim zaten vücudumun belli yerlerine gidiyorum yüzümede gitmeye karar verdim çünkü iğneliden dolayı iz yaparsa dönüşü olmaz ancak buz lazerde en fazla etkisini görmem ve pes ederim umarım etkisini görürüm

Boşuna vakit kaybı olacak sizin için tabi siz bilirsiniz.Umarım pişman olmazsınız

Bende bursadayim iğneli epilasyon yapan iyi bir yer bulamadım sen nerede yaptirdin benimle paylaşır mısın?

Merhaba iğneli epilasyon için nereye gittiniz acaba memnun kalmışsınız belliki ismini verirmisiniz

kızlar yıllarca bende kıldan tüyüden madur oldum. lazer geçmişim vardı. yüzüm sırtım ve kollarım tamamen erkek gibiydim. kesinlikle en etkili yöntem iğneli epilasyondur. başka bir lazere girmeyin, gitmeyin kendinize yazık etmeyin.

Bende beş senenin ardından şu anda iğneleye başladım ilk seasnsıma dün gittim . Yüz bölgemde asla kılların çekildiğini hissetmedim ancak bıyık bölgemde hissettim . Yüzüm iki buçuk saat sürdü ve şu an aşırı derece de şiş , inşallah geçer bende kurtulurum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…