• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon İğneli epilasyon sonucu oluşan beyaz lekeleri olan var mı?

KGamze

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2011
195
8
118
Merhaba arkadaşlar iğneli epilasyon sonucu göbeğimde ve kollarımda beyaz beyaz ben şeklinde şeyler çıktı bu durumu yaşayan veya böyle bir cilt hastalığı mı var? Lekelerim geçti ama beyaz beyaz şeyler kaldı. Psikolojim bozuldu kıllardan kurtulalım derken cildim mahvoldu. :mad:

Fotoğraf atabilir misiniz? Birde nerde yaptırdınız?

Dermarollerı bir araştırın bence.

Merhaba arkadaşlar iğneli epilasyon sonucu göbeğimde ve kollarımda beyaz beyaz ben şeklinde şeyler çıktı bu durumu yaşayan veya böyle bir cilt hastalığı mı var? Lekelerim geçti ama beyaz beyaz şeyler kaldı. Psikolojim bozuldu kıllardan kurtulalım derken cildim mahvoldu. :mad:
Düşük akımda çalışılıp aynı kıl köküne tekrar tekrar akım verince altta yara dokusu oluşuyor. Böyle bir şey olabilir belki. İzler ne zamandır var? Fotoğrafını yollar mısınız?

Fotoğraf atabilir misiniz? Birde nerde yaptırdınız?

Dermarollerı bir araştırın bence.

Düşük akımda çalışılıp aynı kıl köküne tekrar tekrar akım verince altta yara dokusu oluşuyor. Böyle bir şey olabilir belki. İzler ne zamandır var? Fotoğrafını yollar mısınız?
Fotoğraf atamam. Öğrenciyim dermatoloğa gidecek durumda değilim.

Bildiğim kadarıyla uygulama sonrası yapılan yerlerde ciltte ton farkının olması normal bir durum ama sizin bahsettiğiniz beyazlık durumunu canlandıramıyorum. Uzmanınıza danışın o sizi yönlendirecektir.

merhaba benimde aynı şekilde beyaz lekelerim var. Bu aslında şu demek oradaki renk pigmenti vs artık ölmüş durumda. Uzun zaman oldu benim (1 seneden fazla) ancak geçmedi. Tek tavsiyem iğneli epilasyon sonrası güneş ışığına maruz kalmayın, bir de bir kere o beyaz lekeyi bırakan epilasyoncuya gitmeyin

merhaba benimde aynı şekilde beyaz lekelerim var. Bu aslında şu demek oradaki renk pigmenti vs artık ölmüş durumda. Uzun zaman oldu benim (1 seneden fazla) ancak geçmedi. Tek tavsiyem iğneli epilasyon sonrası güneş ışığına maruz kalmayın, bir de bir kere o beyaz lekeyi bırakan epilasyoncuya gitmeyin
Güneşe çıkmamak lazım evet ama göbeğim güneş hiç almadı.

Back