Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İğneli Epilasyonİğneli epilasyon sonuç alan var mı?
Acil başlamam lazım yer bulamıyorum lütfen doğa hanım randevu veremiyor hemen başlamam lazım İstanbulda memnun kaldığınız sonuç aldığınız yer önerin lütfen
bugün görüşmeye gittin abla taksimde mine önce çalıştığım için cumartesi gidicem ve her yer çok yoğun ik seansım 1 saat kadının eli cidden hızlı videolarda gördüm sadece iğneli yapıyor bana süreci kısaca söyledi 1.5 sene sürcek genel olarak düzenli gidildiğinde
bugün görüşmeye gittin abla taksimde mine önce çalıştığım için cumartesi gidicem ve her yer çok yoğun ik seansım 1 saat kadının eli cidden hızlı videolarda gördüm sadece iğneli yapıyor bana süreci kısaca söyledi 1.5 sene sürcek genel olarak düzenli gidildiğinde
hadi insAllah hemen bitsin. Hic duymadım o uzmanı ama sen anlamissindir iyi mi değil mi. 1.5 yıl uzun gibi. Ayda kaç kere gideceksin ki ? Benim yedi sekiz ayda yüzde doksan bitti canım. Yaptırdikca yaz ben oyle yapmıştım.gitmek isteyene yol gösterici olursun