- 14 Ağustos 2014
- 108
- 24
- 48
- 29
- Konu Sahibi Butterflyy34
-
İlk gün hiç bir şey sürmüyorum, su bile değdirmiyorum. Ona rağmen böyle oldu anlam veremedim cidden. Bu arada cevabınız için teşekkür ederim.Geçmiş olsun. Işlemden sonra ne kullanıyorsunuz? Bazı ciltler gözenekler henüz açıkken sürülen kremi/merhemi kaldıramıyor. İşlemden sonra yirmi dört saat bölgeye hiçbir şey sürmemeyi deneyin bir de, belki yeni sivilce oluşumunu engelleyebilirsiniz.
Herhangi bir krem vs. kullanmıyor musunuz?bende igneliye gidiyorum tek tük sivilce çıkıyor benim de sorun igne delikleri oldugu gibi duruyor kapanmiyor
Bende öyle sizde sivilce yapıyor mu bu kremmadecassol kullaniyorum
Valla yaptırmaktan soğudum devam ettirmek bile içimden gelmiyor bu sivilceler yüzündenkılcal damarlarla ilgili olduğunu söylemişti benim gittiğim kişi. işlem esnasında harekete mi geçiyor ne o tarz birşeyler demişti. bunun sonucunda cilt yağlanıyor ve sivilce oluyor demişti. tek çözümü tüm işlemler bittikten sonra beklemek. ben şu anda 3-4 ay oldu yüzüme yaptırmayalı. aktif sivilce yok, daha öncekilerin izleri geçiyor sadece yavaş yavaş yüzümde. yani işlem yapılırken sivilce oluşumunu önleyemezsiniz, bittikten sonra zamanla kayboluyorlar.
Şimdi hakkını yiyemem bendeki ilerleme çok şükür ki iyi tüylerin azalması açısıaçısından ancak bu sivilce olayı beni düşündürüyor. Benimde 6. Seansım oldubi kac tane yapiyor benim sorunum 8 seans oldu gidiyorum cok az ilerleme var oyuzden bende gitmek istemiyorum
Şimdi hakkını yiyemem bendeki ilerleme çok şükür ki iyi tüylerin azalması açısıaçısından ancak bu sivilce olayı beni düşündürüyor. Benimde 6. Seansım oldu
rica ederim :)Valla yaptırmaktan soğudum devam ettirmek bile içimden gelmiyor bu sivilceler yüzündenyanıtınız için teşekkur ederim
Rica ederim.İlk gün hiç bir şey sürmüyorum, su bile değdirmiyorum. Ona rağmen böyle oldu anlam veremedim cidden. Bu arada cevabınız için teşekkür ederim.
Ben nişantaşında bir yere gidiyorum. Evet bende de Köklere akımı verdikten sonra cımbızla tüyü çekiyor ama zaten akımdan etkilenen kıl zorlanmadan baskı uygulanmadan geliyor cımbıza. Epilasyonu yapan bayan bak tı ki kıl verdiği akımdan etkilenmiyor, cımbızla rahat çekemiyor, aynı yere bir kere daha akım veriyor yine kıl kendiliğinden çıkıyor yerinden :) yüzüme yaptırıyorum tüm yüz hatta. İsterseniz ayrıntıları mesaj olarak yazabilirim size :)
Mesaj olarak bilgi vermeyi denedim ancak profilinize mesaj atılamıyor malesef. Kısaca nişantaşında epifirst epilasyona gidiyorum dakikası 2 tl :)Ay çok iyi olur
Birde fiyatını yazarmısın lütfen
Evet belki de öyle krem ağır geliyor olabilir şu sıralar bb krem dahi kullanmıyorum kendi haline bıraktım tamamen. Epilasyon yapan bayan bu kremi önerdiği için kullandım ama belkide söylediğini gibidirRica ederim.
Madecassol da ağır geliyor olabilir belki her gün kullanıyorsanız. Aslında bir süre kendi haline bıraksanız belki daha iyi olur.
Sivilceler çok can sıkıcı ama bence dayanın, sonucu iyi olacak :)
Mesaj olarak bilgi vermeyi denedim ancak profilinize mesaj atılamıyor malesef. Kısaca nişantaşında epifirst epilasyona gidiyorum dakikası 2 tl :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?