Ben de birkaç gün su değdirmiyorum.Medacassol sürüyorum iz kalmasın diye.Antiseptik pudra aldım onunla pudralıyorum ara ara.İlk bir hafta kabuktu kızarıklıktı derken biraz fazla makyaj yapıyorum kapatabılmek için yüz bölgesine.Özellikle çene ve göz alt yanlara.Akşam misel suyla siliyorum makyajı.Kabuklarım bir haftadan sonra dökülmeye başlıyor hafifçe pamukla silerken üzerine geliyor hemen.Özellikle göz çevrem ve çenem çok hassas en çok delik ve hafif kahvelikler orada kalıyor.Çenemde bir iki tane henuz geçmeyen var ama benımkısi saatler sürüyor yoğun tüyüm oldugu için.Göz altlarımda da ince ve sık orada da iğne ucu kadar kahvelikler var bir kaç tane 1 aydır gözlemliyorum bir kısmı geçti bir kısmı biraz silikleşti ama halen öncesi gibi değil tabii geçer inşallah bilmiyorum ne olacak.Bu arada haftada bir kere de medacassolle fito kremi biraz karıştırıp yüzüme sürüp yatıyorum o da iyi geliyor.Allah yardımcımız olsun. :)
O kısımlara degdirmeden genelde makyaj pamuklariyla yüzümü temizliyorum yine de yıkamak gibi olmuyorYuzunuzu yikamadan 3 gun nasil durabiliyorsunuz. Benim ayni gun aksam gozlerim yanmaya basliyor. Genelde oglen 1 gibi gidiyorum seansa. Ertesi gun sabah johnson bebe sampuaniyla yikarim. Hic bir seyde olmuyor.
Benim de çene ve gözün yanlarında çukurluklar ve kırmızı lekeler oluşuyor oralar çok geç iyileşiyor. 1 ay geçti çene halen iğne delikleri var yarısı toparladı anca kendını.Boyunda da kırmızılıklar var deliklenme yokO kısımlara degdirmeden genelde makyaj pamuklariyla yüzümü temizliyorum yine de yıkamak gibi olmuyor. Bir şey olmayabilir ama ben korkuyorum belki benim cilt tipimden kaynaklı gözenekler uzun süre açık kaldı. Özellikle cenemde cok belirgindi. Cok sukur atlattım yarısı çıkmadı, çıkanlar da ince. İnşallah hepimiz en kisa surede kurtuluruz
Bende 1 hafta isilik sivilce dokmus gibi oluyorum. Ben yuzumun her yerine yaptiriyorum kasta dahil. Hatta epilasyondan sonra bazi alinan yerlerde iltihapli sivilce gibi uc veriyor.O kısımlara degdirmeden genelde makyaj pamuklariyla yüzümü temizliyorum yine de yıkamak gibi olmuyor. Bir şey olmayabilir ama ben korkuyorum belki benim cilt tipimden kaynaklı gözenekler uzun süre açık kaldı. Özellikle cenemde cok belirgindi. Cok sukur atlattım yarısı çıkmadı, çıkanlar da ince. İnşallah hepimiz en kisa surede kurtuluruz
3.ncu gun o kizarikliklar kabarma had safhada oluyor. 1 hafta sonra geciyor. O su toplamis gibi beyaz uclar cilt altindaki fazla yagi deri yuzeyine atiyor. Apseli sivilve gibi yani.Aynı sorun bendede var ben ilk defa boynuma yaptırdım amama pişmanlık hissediyorum çünkü herkeste 3güne toplamış kabuklanmıs bende iki gün su değdirmedim pudraladım utalk ama ilk günden sonra daha çok kızardı 3.gün bi baktım her yer sivilce su toplamış ucu gibi pamukla suyla sildim pudraladım akşamda hametan bepanten krem karıştırıp sürdüm ama içim rahat etmedi doktora gittim bana antibiyotik ve la roche nin mineral suyuyla onarıcı kremini yazdı sabah aksam sür pudralama dedi uzmanımda iyi zeynep hanıma gitmistim yaptıklarına bakıyorum bi bende böyle oldu galiba anlamadım bunlar ne zaman kuruycak var mı böyle reaksiyon yasayan bu 3.gününnsabahının fotoğrafı 4.gün suanda daha kızarık ve sivilceler su toplamış gibi beyaz uçlu
Kızarmaların normal korkma canım.Ben tüm boyun yaptırıyorum.1 hafta sabret sonra azalmaya başlayacak.Ama sivilcelenmeyi bilemiyorum ilk defa yaptırdıysan belki o yüzdendir.Ben de çok az olmuştu sivilcelenme o da ilk yaptırdığımda.Artık olmıyor.İsilik gibi olmuştu çene kısmında.Yaptırdıktan sonraki 3-6 gün arası cildin en çok tepki berdiği yara kabuk sivilce olduğu zaman sonra azalmaya iyileşmeye başlıyor.:)Aynı sorun bendede var ben ilk defa boynuma yaptırdım amama pişmanlık hissediyorum çünkü herkeste 3güne toplamış kabuklanmıs bende iki gün su değdirmedim pudraladım utalk ama ilk günden sonra daha çok kızardı 3.gün bi baktım her yer sivilce su toplamış ucu gibi pamukla suyla sildim pudraladım akşamda hametan bepanten krem karıştırıp sürdüm ama içim rahat etmedi doktora gittim bana antibiyotik ve la roche nin mineral suyuyla onarıcı kremini yazdı sabah aksam sür pudralama dedi uzmanımda iyi zeynep hanıma gitmistim yaptıklarına bakıyorum bi bende böyle oldu galiba anlamadım bunlar ne zaman kuruycak var mı böyle reaksiyon yasayan bu 3.gününnsabahının fotoğrafı 4.gün suanda daha kızarık ve sivilceler su toplamış gibi beyaz uçlu
keşke göğüs bölgesi için de bilgi verecek arkadaşlarımız olsaKızarmaların normal korkma canım.Ben tüm boyun yaptırıyorum.1 hafta sabret sonra azalmaya başlayacak.Ama sivilcelenmeyi bilemiyorum ilk defa yaptırdıysan belki o yüzdendir.Ben de çok az olmuştu sivilcelenme o da ilk yaptırdığımda.Artık olmıyor.İsilik gibi olmuştu çene kısmında.Yaptırdıktan sonraki 3-6 gün arası cildin en çok tepki berdiği yara kabuk sivilce olduğu zaman sonra azalmaya iyileşmeye başlıyor.:)
Kızarmalarım normalmi gerçekten bu 5.gün fotoğrafım ve sivilceler hala var iltihaplı gibi of çok kötü çalışıyorum ve şalla kamufle etsemde canım çok sıkılıyo bi arkadaşım noldu boynuna dedi cok utandımKızarmaların normal korkma canım.Ben tüm boyun yaptırıyorum.1 hafta sabret sonra azalmaya başlayacak.Ama sivilcelenmeyi bilemiyorum ilk defa yaptırdıysan belki o yüzdendir.Ben de çok az olmuştu sivilcelenme o da ilk yaptırdığımda.Artık olmıyor.İsilik gibi olmuştu çene kısmında.Yaptırdıktan sonraki 3-6 gün arası cildin en çok tepki berdiği yara kabuk sivilce olduğu zaman sonra azalmaya iyileşmeye başlıyor.:)
Canım utalk pudra kullanıyor musun? Seninki biraz fazla kızarmış.Belki de sivilcelerden dolayı.Bu günden sonra iyileşmeye başlamazsa bir doktora gösterirsin. 1 haftadan sonra iyileşmeye başlıyor ben yaptırdığımda.Kızarmalarım normalmi gerçekten bu 5.gün fotoğrafım ve sivilceler hala var iltihaplı gibi of çok kötü çalışıyorum ve şalla kamufle etsemde canım çok sıkılıyo bi arkadaşım noldu boynuna dedi cok utandım
Kızarmalarım normalmi gerçekten bu 5.gün fotoğrafım ve sivilceler hala var iltihaplı gibi of çok kötü çalışıyorum ve şalla kamufle etsemde canım çok sıkılıyo bi arkadaşım noldu boynuna dedi cok utandım