Başlığa merak edip baktım da şu sözlerin aynısını bire bir aura yı aradığımda dinlemiştim. Fiyat öğrenmek için aramıştım daha önce yaptırdığım başarısız işlemden de bahsetmiştim telefonda türlü bahaneler sıralandı çıkar onlar tekrar eskiden gittiğiniz yeri de suçlamayın diye. Çıkmıyor arkadaşlar, düzgün yapıldığında 1 ay çıkmıyor. Ben şu an gittiğim yerde de bazı kılların hemen çıktığını bazılarının ise uzun süre çıkmadığını fark ediyorum. Youtube'da Antep'te bir merkezin işlem esnası videosunu seyrettim kadın ders gibi folikül görseli üzerinden de anlatım yapmış, folikülde kök kısmına ulaşmadan elektrik verdiğinde içeride kırıyor kılı işte bu kadar basit. Kılları ayva tüy gibi olup kalınlaşan kadın arkadaşımın da bu sebeple kalınlaşıyor kılları.
Ayrıca kanama olduğunda da fazla ileri gitmiş oluyorlar ya da kıl folikülüne değil deriye girmiş oluyorlar.
Bir folikülde bir sürü kıl kökü vardır o çıkıyor demelerine de bakmayın. Mantıken düşünün folikül içerisine girip oraya elektrik vererek zarar veriyorlar ki kıl çıkmasın hem folikülün tümüne zarar verilip hem kıl köklerinden birine işlem yapılıp diğerlerine yapılmaması gibi bir mantık olabilir mi?
Şu an gittiğim yer genel olarak iyi yapıyor başka nereye gideceğimi bilmiyorum diye gidiyorum ama alt bacağımı çok iyi takip ettim kabuk olan yerde hemen kıl çıktı ve kalın çıktı. Siz siz olun forum dışında başka yerlerden de araştırın. Ve gittiğiniz yerden sonra vücudunuzu takip etmeye devam edin.