Bugün ilk defa iğneli epilasyon yaptırdım ve yüzümün bir tarafı çenem fazla şiş ama diğer tarafın şişliği daha az normalmidir bilemiyorum bilginiz varsa lütfen yardımcı olun bana.epilasyon yapılırken bazı yerler çok acıdı sedyeyi sıkmaktan parmaklarım ağrıdı. Şimdi biraz kızarıklıklar var normalmidir bilemedim lütfen yardımcı olun
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İğneli Epilasyon İğneli epilasyon sonrası fazla şişlik
- Konu Sahibi Mbmb797
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Emla kremi araştırabilirsin acı için. Ben sürüp üstüne buzdolabı poşetiyle bekletiyorum. 40 dk gibi bi süre sonra uyuşuuor.
Şişlik normal muhtemelen fazla şiş olan bölgene daha fazla atış yapmıştır. Kabuk bağladıktan sonra hiç dokunma soymaya çalışma kendileri dökülsün. Diğer türlü iz kalıma ihtimali var. Sorun olursa sorabilirsin, tecrübeliyim bu konuda :)
Şişlik normal muhtemelen fazla şiş olan bölgene daha fazla atış yapmıştır. Kabuk bağladıktan sonra hiç dokunma soymaya çalışma kendileri dökülsün. Diğer türlü iz kalıma ihtimali var. Sorun olursa sorabilirsin, tecrübeliyim bu konuda :)
Emla kremi araştırabilirsin acı için. Ben sürüp üstüne buzdolabı poşetiyle bekletiyorum. 40 dk gibi bi süre sonra uyuşuuor.
Çok teşekkür ederim ☺ Çenemdeki tüyleri iple cımbızla almaktan kalınlaştırdım acaba kaç seansta biterEmla kremi araştırabilirsin acı için. Ben sürüp üstüne buzdolabı poşetiyle bekletiyorum. 40 dk gibi bi süre sonra uyuşuuor.
U
teşekkür ederim cevabınız için ilk seansı yaptıralı 2 hafta oldu hala çıkmadılar iyi bir sonuç alacağım demek kiDÜzenli git mutlaka aksatmadan.. iyice incelecekler zaten bir süre sonra. Artık rahatsız etmeyecek görüntüsü bile ayva tüyüne dönecekler. En sonunda tertemiz oluyor. Tahminimce 5-6 seansta biter ama bilemiyorum değişir herkesin.
??Kizlar ben bu
Kizlar ben bu
Kizlar ben bu aksam ilk igneli seansima girdim. Bendede cene bolgemde hic sislik olmadi ama biyik bolgem cok sisti. Sislik olan yerlere buz koyabilirsin ve 2-3 gune gecer dedi
Sizin sislikleriniz kac gun surdu acabaBugün ilk defa iğneli epilasyon yaptırdım ve yüzümün bir tarafı çenem fazla şiş ama diğer tarafın şişliği daha az normalmidir bilemiyorum bilginiz varsa lütfen yardımcı olun bana.epilasyon yapılırken bazı yerler çok acıdı sedyeyi sıkmaktan parmaklarım ağrıdı. Şimdi biraz kızarıklıklar var normalmidir bilemedim lütfen yardımcı olun
Şişliklerim 1 hafta kadar sürdü günde 3 defa buz tutuyordumSizin sislikleriniz kac gun surdu acaba
Uyusturucu krem suruyolar mi peki yapmadan onceŞişliklerim 1 hafta kadar sürdü günde 3 defa buz tutuyordum
Uyusturucu krem suruyolar mi peki yapmadan once
[/QUO
Hayır sürmüyorlar
Bıyık bölgenize kaç dakika çalışıldı acaba
Kizlar ben bu aksam ilk igneli seansima girdim. Bendede cene bolgemde hic sislik olmadi ama biyik bolgem cok sisti. Sislik olan yerlere buz koyabilirsin ve 2-3 gune gecer dedi
Bıyık bölgenize kaç dakika çalışıldı acaba
Benim yanlar cene ve bıyık toplam 26 dakika surdu. Ama gittigimde yan kisimlarim cok cikmamisti o yuzden cabuk bitti fakat biyik kismim vardi. 5-6 dakika surdu sanirim biyik ince tuylerimde vardi cunku ama biyik bolgemde cok canim yandi gercekten. Su an icin cenemde bir iki yerde cikan var biyikta henuz cikmadi cimbizla alincak uzunluga gelince gel tekrar dedi bekliyorum bakalim. İkinci seansim daha uzun surer buyuk ihtimal cunku yanlarim ilk seansta cikmadan gitmistim ikincide onlarida aldiricam sizin cikma durumu nasil kac dakika islem yapiyorlar?
Benim ilk seansım 1 saat 45 dakika sürdü ama benim polikistik overden ve cımbızla iple kalınlaştırdığım için bu kadar fazla sürdü.Kıllarımın çıkma durumundan çok memnunum önceden 2günde çıkıyordu şimdi 2 haftada çıkıyor ben ilk seanstan faydasını gördüm çok memnunum inşallah sende memnun kalırsınBenim yanlar cene ve bıyık toplam 26 dakika surdu. Ama gittigimde yan kisimlarim cok cikmamisti o yuzden cabuk bitti fakat biyik kismim vardi. 5-6 dakika surdu sanirim biyik ince tuylerimde vardi cunku ama biyik bolgemde cok canim yandi gercekten. Su an icin cenemde bir iki yerde cikan var biyikta henuz cikmadi cimbizla alincak uzunluga gelince gel tekrar dedi bekliyorum bakalim. İkinci seansim daha uzun surer buyuk ihtimal cunku yanlarim ilk seansta cikmadan gitmistim ikincide onlarida aldiricam sizin cikma durumu nasil kac dakika islem yapiyorlar?
Benim ilk seansım 1 saat 45 dakika sürdü ama benim polikistik overden ve cımbızla iple kalınlaştırdığım için bu kadar fazla sürdü.Kıllarımın çıkma durumundan çok memnunum önceden 2günde çıkıyordu şimdi 2 haftada çıkıyor ben ilk seanstan faydasını gördüm çok memnunum inşallah sende memnun kalırsın
Canim bendede polikistik over var o yuzden ugrasiyorum bu kadar cok bıktım artik benimki cok cikmadan gittigim icin kisa surdu simdi iyice uzayinca gidicem benimde ilk seansa gore cok iyi su an normalde 2-3 gune cikardi hemen su an cikanlarda baya ince cikiyor bakalim ins faydasini goruruz polikistik over durumumdan dolayi var yuzumde zaten cok sıkıcı bi durum ins sende faydasini gorursun
İnşallah ya çok sıkıntı oluyor bu kıllar.polikistik over için soğan kürünü deneyebilirsin çok memnun kalan varmış.Canim bendede polikistik over var o yuzden ugrasiyorum bu kadar cok bıktım artik benimki cok cikmadan gittigim icin kisa surdu simdi iyice uzayinca gidicem benimde ilk seansa gore cok iyi su an normalde 2-3 gune cikardi hemen su an cikanlarda baya ince cikiyor bakalim ins faydasini goruruz polikistik over durumumdan dolayi var yuzumde zaten cok sıkıcı bi durum ins sende faydasini gorursun
- 18 Eylül 2012
- 1.813
- 1.874
- 333