Sen de canım cicim deyip soru soruyorsun, isin bitince cevap dahi yazmıyorsun. Çok ayıp yakistiramadim.
Bu igneliden çıkınca hemen banyo yapmıştım ve güneşten de korunmamistim uç yıl önce..yine de kalıcı olmamalıydı..sen ne dersin, bu konuda ne dersin?
Nişantaşı'nda Prof Gönül Ergenekon, lazer seansları su an 400 kağıt.ya bacagini ne dert ediyorsun?
slm ebisea istanbulda gittiğin yerin adresini verebilirmisin bana bende özman hanıma gidiyordum izler oldu gitmeyi düşünmüyorum artık.Merhabalar.
Sitenize yeni üye oldum. llk olarak da epilasyon konusundaki sohbetiniz dikkatimi çekti. Ben de sizinle yaşadıklarımı paylaşmak istedim. Lütfen okuyun.. Öncelikle söyleyeceğim iğneli epilasyon; yapan kişi profesyonelse hiç iz bırakmaz. eğer iz bırakmaya başladıysa oraya bir daha uğramamanızı tavsiye ederim.
Ben 10 sene önce Ankara'da adını şu anda tam hatırlayamıyorum ama Kızılay da Özmen Hanım isimli bir epilasyoncuya gittm. Orada 3 bayan (birisi çok genç ve acemiydi) epilasyon yapıyorlardı ve müşterisi çok fazlaydı. İlk 3 seansta bir yan etki görmedim. Sadece çok acıyordu . Sonradan gelenlerin özellikle yüzlerinde izler farkettim ve Özmen Hanımdan bende de iz kalmaması için dikkat etmesini rica ettim. ve o gün sanırım bana çok sinirlendi. Resmen dudak üstümde ve çenemde derin izler yaptı. ve çok büyük kabuklar oluştu. Kendsi bunların geçecğini söylediği için ben de inandım ve üniversiteye İstanbul'a gittim. Fakat kabuklar dökülmesine rağmen izler hiç geçmedi.aradan 10 sene geçmesine rağmen izler hala duruyor.
Daha sonra İstanbul'da çok araştırdım ve harika bir epilasyoncu buldum. Seansa girdiğimizde yüzümü büyüteçle inceledi ve bana ilk söylediği şey, sizin cildinizi yakmışlar oldu.. Meğer iğneyi kıl köküne sokup ondan sonra elektirği açıp , iğneyi çıkatmadan önce kapatmak gerekiyormuş. Ankaradaki bayan , müşterileri hızlı bir şekilde göndermek için sanırım bu kurallara dikkat etmeden hepimizin cildinde izler bıraktı. Ayrıca yüzümde kullandığı iğneyi gösteriğimde İstanbuldaki epilasyoncum şok oldu.. Meğer Ankarada Özmen Hanımın yüzüme kullandığı iğneler ; uzun zamandır kullanılmayan, eskiden de sadece kol ve bacak tüyleri için kullanılan en kalın iğnelermiş. Ne diyeyim bilemiyorum, Allahından bulsun ..
Neyse ki İstanbuldaki epilasyoncum harika birisi çıktı. Hiç bir iz ve yanık , kabuk oluşturmadı. Ama diğer izler hala duruyor ve naıl gidereceğimi de bilmiyorum.
Benim tavsiyem çok araştırmadan kimseye cildinizi veya sağlığınızı emanet etmeyin
ya bu iz meselesi ne böyle
doktorlara da gittim ama benden daha sus puslar hiç birisi izler hakkında doğrudüzgün açıklama yapmadı çok bilindik iki pomadı önerip durdular bepantene sürmek benim hiç aklıma gelmezmiş gibi bepntene sür önerisi almak için doktora gitmeye ne gerek var bunu sürmeyi en cahilimiz bile akıl eder ben bu izler kalıcı olabilir mi en geç kaç ayda geçer ne kadar zamanda geçmezse kalıcı olmalarından şüphe etmeliyim şu anki izler normal mi yoksa bu derece fazla olmamalı mıydı bunları soruyorum bileyim de ona göre hareket edeyim sadece geçiştiriyolar eğer cildiyeci ciltten izden lekeden anlamazsa daha başka kim anlar bilmiyorum bi de işin kötüsü iğneli epilasyon çok uzun yıllardır uygulanan bi yöntem bu konuda hala fikir sahibi olamamaları gerçekten acaip
son bi kez daha başka bi doktora danışmayı düşünüyorum
iyi de lekelerin kalıcı olma ihtimali var mı yok mu bunu anlayabilmeliler bence. eğer kalıcı olacaksa ben de yaptırmaktan vazgeçerim niye leke kalacağını bile bile iğneli yaptırayım ki? siz leke olayını küçümsüyosunuz ama bu o kadar basit diil leke tedavisi kolay bi şey olsa onca insan sivilce veya epilasyon lekeleriyle yaşamak zorunda kalmazdı yani kıldan kurtulayım lekeyi hallederim gibi bi rahatlık yaşayamıyorum burdaki pek çok insan da lekelerden şikayetçi çözümü kolay olsa niye dert edelim ki
eskilerden de izler var yenilerin de izlerinin çoğu duruyo yani bi kerelik bi işlem olmadığı için izlerin bulunduğu yerden tekrar kıl çıkınca oraya tekrar iğne batırılacak o zaman o izler hiç iyileşme fırsatı bulamayacak ve daha beter olucak diye korkuyorum bilsem bu izlerin kalıcı olmadığını da gönül rahatlığıyla gitsem keşke
kıllar tamamen bittikten sonra 1 yıl içinde falan geçer mi aceba 1 yıl sonra geçse bile razıyım yeter ki tamamen geçsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?