Arkadaslar yabtırdgınz yere ozellıkle yuz bolgesı ıcın soruorm bepanten krem mı suruosnz yoksa merhemınımı hangısı daha etkılı ve yuz ıcın uygun
herkese merhaba,
favori bölgesi için iğneli epilasyona gitmeye karar verdim, yorumlarınızın etkisiyle de zeynep polata gitmeyi düşünüyorum, öncelikli sorum da şu: eğer ilk gidişimde acıya dayanamadığımı görürsem, ya da yazın ara verirsem sirle almaya devam ettiğimde sorun yaşar mıyım? olumsuz, farklı bir etkisi olur mu kıllara? devam edeceğimi farz ederek de şunları sormak istiyorum: randevu almakta çok sorun çıkıyor mu çok yoğun mu acaba? yüzüm en son 1 ay önce alındı ve iğneli için en az 2 aydır kökten alınmamış olması gerekiyor, ama mayısın başı olmuş olucak ve havalar sıcak olur, sizce kışa mı bırakmalıyım? acısını bildiğim için düşüncesi bile sıcak bastırmaya terletmeye yetiyor, bir de hava sıcakken nasıl çekilir bilmiyorum ama bıktım artık kıllılık psikolojisinden.
cevap verecek olan yok mu ya?
İllaki gecer, belki biraz uzun surer ama gecer, sen kremini surmeye devam et ve gunesten korumaya bak.
çok teşekkür ederim cevabın için.sanki yaraların rengi biraz soluklaştı.iki aya geçer mi sence sinirlerim çok bozuk bu yüzden geçsin istiyorum.
Ne demek, simdi senin izlerinin durumunu tam bilmiyorum o yuzden su surede gecer diye bir yorumda bulunmam yanlis olur, mesela benim goz altlarima dogru vardi kizariklik seklinde degilde delik seklindeydi 5-6 ay icerisinde gecti ama o sure icinde o bolgeye bir daha hic islem yaptirmadim.bence sen de o bolgeye hic islem yaptirma bir daha izler gecene kadar ve uzmaninin yanlis uygulama yaptigini dusunuyorsan bir daha o yere gitme.Bi de gogus arasi hassas bir bolge ben de bir hafta once orama agda yaptirdim benim kizarikliklarim bile yeni geciyo, o yuzden cok kafana takma bence.
Bende yüzüme iğneli yaptırdım şimdi kahverengi ufak lekeler var bu kabuklar ne zaman dökülür bana pudra kullan dedi ktem falan vermedilrr ne yapsam geçer
Benim kabuklarim bir hafta 10 gun icinde falan dokuluyordu ama ben hicbir sey kullanmadim yuzume gerek duymadim,bence sen de erken dusmesi icin ugrasma cunku kabuklar vaktinden erken duserse iz kalabilir, ama medacossol kullananlar var memnunlar sen de onu kullanabilirsin.
arkadaşlar, yüzüm için lazere gittim şimdi de 7 ay oldu yüz bölgesi için iğneliye gidiyorum, lk zamanlarda izler olmamasına rağmen son 1 aydır çok fazla iz kalmaya başladığını farkettim.Güneş ışığına da mruz kalmadım, evdeyim sürekli. Ve kıllarımda da bir azalma yok, hatta bazı yerlerde daha kalınlar var. napacağımı şaşırdım.
İğneliyi bırakmak istiyorum. Ama bırakınca ne olacak, bu halde dışarı bile çıkamıyorum, kimseyle yüzyüze bile konuşacak tipim yok şuanda. Heryerden kıl fışkırmış. Kışın yine idare ediyordum ama şimdi fena durumdalar. Tekrar lazeremi başlasam, bir etkisi yok biliyorum ama, en azından yüzümde daha fazla leke kalmaz ve 1 ay temiz gezerim. Yazık verdiğim onca paraya ve harcadığım zamana. Ne dersiniz ne yapmalıyım?
sakin lazere başlamayın eğer o kadar uzun zamandır azalma olmadıysa uzmanınızı değiştirmenizi tavsiye ederim 3 seansta bile azaldığını rahatlıkla farkedersiniz
arkadaşlar, yüzüm için lazere gittim şimdi de 7 ay oldu yüz bölgesi için iğneliye gidiyorum, lk zamanlarda izler olmamasına rağmen son 1 aydır çok fazla iz kalmaya başladığını farkettim.Güneş ışığına da mruz kalmadım, evdeyim sürekli. Ve kıllarımda da bir azalma yok, hatta bazı yerlerde daha kalınlar var. napacağımı şaşırdım.
İğneliyi bırakmak istiyorum. Ama bırakınca ne olacak, bu halde dışarı bile çıkamıyorum, kimseyle yüzyüze bile konuşacak tipim yok şuanda. Heryerden kıl fışkırmış. Kışın yine idare ediyordum ama şimdi fena durumdalar. Tekrar lazeremi başlasam, bir etkisi yok biliyorum ama, en azından yüzümde daha fazla leke kalmaz ve 1 ay temiz gezerim. Yazık verdiğim onca paraya ve harcadığım zamana. Ne dersiniz ne yapmalıyım?
Merhaba,
Arkadaşım öncelikle üzülme demek istiyorum. Bence uzman ile alakali bir durum seninki, iyi bir uzmana gidersen kurtulursun. Bu sitede önerilen bir kaç yer var. Bende şu an araştırma içindeyim. Birde hormonal bir şey yok değil mi? Belki bir uzman doktora görünsen iyi olur.
Ayrıca senden ricam bir ricam olacak bizlerde aynı şeyleri yaşamayalim diye gittiğin yer neresi bilgi verebilir misin?
Şimdiden teşekkürler. Lütfen umutsuz olma.
Merhaba kızlar ben de kollarıma yaptırıyorum. İlk kollarımda çıktığı için ordan başladım. Burda çok konuştuk, yüzdense kollarımi riske attım iz kalması açısından. Gerçi kadına güveniyorum da, arkadaş önerisi üzerine gittim. Eli hızlı falan, neyse konuyu dağıtmayayim.
Şimdi 1 hafta oluyo sayılır yaptırali. 1 kere banyo yaptım emin olmadığım için. Kabuklar hafif azaldı, ama acayip kaşınıYo. Öyle ki sabah akşam pudraliyorum. Ama artık önerdiği madecasSol kremine geçmek istiyorum çünkü su çiçeği gibi dayanamıyorum yani. Önceki gittiğim yerle farkı da bu. Onun kabukları 2 gün sürmüştü (demek ki az akım vermiş) buysa 20 gün kalacaklar ama 2 ay sonra çıkacalar diyor - gerçi önceki yaptırdığımda 1 ayda uzamişti. Sizce doğru yolda miyim? İğneli epilasyonla ilgili genel bi soru oldu umarım yanıtlarsiniz. Bunun geri dönüşü olmadığı için (iz kalabilir filan allah korusun) emin olmak istiyorum . Gerçekten de 1 yılda geri dönmemek üzere gidecekler mi?
Merhaba kızlar ben de kollarıma yaptırıyorum. İlk kollarımda çıktığı için ordan başladım. Burda çok konuştuk, yüzdense kollarımi riske attım iz kalması açısından. Gerçi kadına güveniyorum da, arkadaş önerisi üzerine gittim. Eli hızlı falan, neyse konuyu dağıtmayayim.
Şimdi 1 hafta oluyo sayılır yaptırali. 1 kere banyo yaptım emin olmadığım için. Kabuklar hafif azaldı, ama acayip kaşınıYo. Öyle ki sabah akşam pudraliyorum. Ama artık önerdiği madecasSol kremine geçmek istiyorum çünkü su çiçeği gibi dayanamıyorum yani. Önceki gittiğim yerle farkı da bu. Onun kabukları 2 gün sürmüştü (demek ki az akım vermiş) buysa 20 gün kalacaklar ama 2 ay sonra çıkacalar diyor - gerçi önceki yaptırdığımda 1 ayda uzamişti. Sizce doğru yolda miyim? İğneli epilasyonla ilgili genel bi soru oldu umarım yanıtlarsiniz. Bunun geri dönüşü olmadığı için (iz kalabilir filan allah korusun) emin olmak istiyorum . Gerçekten de 1 yılda geri dönmemek üzere gidecekler mi?
Meraba cok uzun sure olmus ama yunuzdeki cukurkar gectimiARKADAŞLAR benm epilasyon sonucu kılın bazı girilen yerlerinde minik çukurlar oluştuğunu farkettim kabuk düştüğü zaman. sizde böyle bir şey oldu mu geçiyor mu zamanla çukurlar((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?