İğneli epilasyon lekeleri, iğneli epilasyondan sonuç alanlar

birşey sorucam bendde yaptırıyorum yapılırkne minik kan geliyor ama bir kre uzmna kılcal doku yüzeye yakın diye dedi sizce

ben bir sürü bölgeme yaptım hiçbirinde kan gelmedi :/
bilmiyorum anlımada yaptırdım kan geldi ama minik ve bir kere oluyor neden sizce yeni başaldım baya yoğun yüzüm ama şuan leke yok uzmman birşey sürme dedi sadece pudra yapıyorum cildim tepki veriyor diye madecassolu bile kesti

Merhaba arkadaşlar ben de iğneli epilasyona gidicem 24 saat sonrası yüzümü yüz temizleme jeli ile yıkasam ya da makyaj temizleme suyunu pamuğa döküp silsem kabuklara zarar verir mi sizce siz nasıl temizliyorsunuz yüzünüzü malum gunes kremi de kullanıyoruz iğneli epilasyon sürecinde? Teşekkür ederim cevaplarınız için

Yaptırdığınız yere sorun bence 24 saat sonra bişey olmaz kabuklara zarar vermeden temizlerseniz

Merhaba,
Ben yaklaşık 1 yıldır yüzde iğneliye gidiyorum. Ama aslında ilk gittiğim yeri saymamak lâzım aşırı düşük çalıştığı için hiçbir işe yaramadı gittiklerim, sonrasında nereyi denediysem yazık o kadar sürede biterdi dediler. 3 iğneli yapan yerin 3'ü de farklı şeyler söyledi ve farklı uygulama yaptı işlem sonrası.
Ama şöyle söyleyeyim ilk işlem yaptırdığım yer bazı bahaneler öne sürerek dudak çevresine hiç yapmıyordu, ikinci gittiğim yer Nisan ayında yaz geldiği için yapmak istemediğini tek tük alabileceğini söylemişti. Son gittiğim yer benim dediğim şekilde işlem sonrası uygulama yaparsanız hiç sorun olmaz dedi ve haziran ayı içinde bile ayrıntılı işlem yaptı. Şu an dudak altında ince bir kızarıklık gölge gibi kaldı kaldı yaklaşık 1.5 ay oldu ama dudak üzeri çok iyi halde.
Cuma mesai sonrası gidince mesela bugün ve yarın boyunca hiçbir şey sürmeyin ve su da değmesin diyor. Sonrasında da yumuşak şekilde yıkayın ve nemlendirici kullanın diyor (ama medikal olanlardan). Bu şekilde uygulama yapıyorum, rahatım. Bir kere perşembe günü işleme gitmek zorunda kaldım ertesi gün yüzüm işlem yaptırdım diye bağırıyordu renkli güneş koruyucu sürdüm öğleden sonra, ama ertesinde yine bir şey olmadı, sadece dudak altı dediğim şekilde oldu.
Doğru uygulama önemli, benim gittiğim yerde de sürekli olmuyor ama arada bir noktadan kan geliyor, bir şeyler bahane ediliyor da gelmemesi lâzım, neden diğer yerlerden gelmiyor yoksa...

Bu arada ilk gittiğim yer düzgün de işlem yapmadığı için işlem sonrası hemen renkli koruyucu sürüyordu yüzüme, kapatmak için. Sonraki gittiğim yer sadece pudra kullanıyordu ve şimdi işlem yapıyorum ertesi güne kadar yıkamayın diyordu.
Herkes bir şey söylüyor, son gittiğimde güneş kremi de dahil 2 gün boyunca bir şey sürmeyin evde bulunursanız hiçbir sorun olmaz diyor.
Kim ne kadar doğru söylüyor, bazıları fazladan mı şey söylüyor hiç bilmiyorum

Kol ve bacak için de iğneliye gitmeye başladım; kollarımda yapılan işlemden 2 ay sonra hiçbir şey kalmadı, leke vs de. Bacak da yine aynı şekilde. Bel ve göbek için bir şey diyemeyeceğim henüz denemedim.

Umarım izsiz bir şekilde atlatırsınız süreci bundan sonra da sizin adınıza çok sevindim peki kabuklu bölgeyi ne ile yıkıyorsunuz?

Yüz için vegan bir yüz temizleme jeli kullanıyorum bir sabah bir gece, vücut için de dalin kullanıyorum. Kese ya da baskı uygulamıyorum. Fakat iyice masaj yaparak yıkıyorum. Bunun dışında işlem yaptırmamın 3. gecesinde ev yapımı kantaron yağı ile masaj yapıp 1 saat sonra yüz temizleme jeliyle yıkıyorum.
Yüzde kulak önü, dudak çevresi, kaş çevresi, alın bölgesi, çene ve çene altı işlem yaptırdım. Bu şekilde iz kalmadı, mikro izler varsa ben aynada göremiyorum.
Fakat kol ve bacaklar o kadar hızlı iyileşmiyor, sabırlı olmak gerekiyor.
Umarım izsiz bir şekilde atlatırsınız süreci bundan sonra da sizin adınıza çok sevindim peki kabuklu bölgeyi ne ile yıkıyorsunuz?

Merhaba bacak ne kadar sürede iyileşiyor ve ne kullanmak gerekiyor acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…