İĞNELİ EPİLASYON KURSU .. BİLGİSİ OLAN VARMI?

m1y1v

Guru
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2009
1.587
1.425
Merhaba iğneli epilasyon kursuna gitmiş olanlarınız varmı aranızda böyle bir mesleğim olsun çok istiyorum googla baktım ama pek net birşey bulamadım..vamrı tavsiye edebilceğniz kurs yada izlemem gereken bir yol ?

Yok süslüm, güzellik kursuna gitmeliymişiz, sadece iğneli epilasyon eğitimi alamazmışım. Lazer cilt Bakımı hepsini öğretiyorlarmış bnde istemedim.
Ben şok 😱 bende tam karar vermiştim, kurslar mı verdi bu bilgiyi? Yoksa iş yeri açmak için mi lazımmış.

Ben şok 😱 bende tam karar vermiştim, kurslar mı verdi bu bilgiyi? Yoksa iş yeri açmak için mi lazımmış.
Her ikisi için demişti kadın galiba, bilgi alalı baya oldu ama özetce, kadına sadece iğneli epilasyon eğitimi alamazmıyım dedim o da hayır lazer cilt bakımı hepsini öğreten bir sistemimiz var bunu bitirip diplomanızı alıp kendi yerinizi açabilirsinşz dedi. 😮😮😮😮

Her ikisi için demişti kadın galiba, bilgi alalı baya oldu ama özetce, kadına sadece iğneli epilasyon eğitimi alamazmıyım dedim o da hayır lazer cilt bakımı hepsini öğreten bir sistemimiz var bunu bitirip diplomanızı alıp kendi yerinizi açabilirsinşz dedi. 😮😮😮😮
Çok teşekkür ederim sağolun sonra vazgeçtiniz sanırım

Evet süslüm gitmedim 3 yıl önce falan 5 bin küsürdü kurs, tüm derslerden sıkılırdım.
Konu gümcel mi? Bakirkoy halk egitimde ecrin hoca var benim kizim onun kursuna gitti gecen sene ve hocaninda igneli epilasyon yeri var iyi öğretiyor

Kurslar eylulde basliyordu bildigim kadariyla

Teşekkürler ☺️ Bakalım ben napcam 😂
Ayrica halk egitim ücretsiz yanlis hatirlamiyorsam sertifika parasi falan aliyorlar sadece. Kizim ecrin hocadan sadece epilasyon dersi almiştı
Cilt bakiminada bu yil gidicek ve ustalik belgesi icin sınava giricek hoca öyle yönlendirdi

X