merhaba.. bütün konulara ayni seyi yaziyorum ama hepinizin fikri benim icin önemli. bi yanda yanik izlerim, bi yanda kabuksuz ama belki de yanlis uygulama var, kafam cok karisik..musadenizle sorumu kopyaliyorum... Ben göbek icin bi kac seans igneli epilasyona gittim. Ufak tefek izler kalmaya basladigi icin uzmanimi degistirme karari aldim ve bugun baska bir uzmana deneme seansi yaptirdim ancak ikisinin calisma sekilleri arasinda fark oldugu icin fikrinizi almak istedim.ilk gittigim yerde akim verildikten hemen sonra tüy cimbizla cekiliyordu. Simdi gittigim yerde önce bi kac tüye pespese akim verilip toplama islemi sonra gerceklestriliyor.nedenini sordum, farkeden birsey yok ben böyle daha hızlı calısıyorum dedi.konu kafama takıldı ancak sunu da belirtmeliyim ilk gittigim yerde hemen toplanirken de, simdi akimlar verilip en son toplanirken de tüyün ciltten cikisini hissetmiyorum. Burdan yola cikarak iki türlü de tüyün tahrip edildigini yani gercekten fark olmayabilecegini düsündüm. Fakat tarafsiz bir sekilde cevap verebilirsiniz diye fikrinizi almak istiyorum. Uygulama yanlis midir yoksa gercekten fark yok mudur? Simdiden tesekkurler & iyi bayramlar..